Sök
Electrolux UltraPower ZB5022

Resultat

Electrolux UltraPower ZB5022

Nyfiken på sladdlös städning? Nu kan du läsa resultatet där 45 städare ger dammråttorna en match med Electrolux UltraPower ZB5022. Dammsugaren ska underlätta städrutiner med lång batteritid och smart design som gör att du enkelt kommer åt i trånga hörn och under möbler. Med ett resultat på 100% i rekommendation kan vi konstatera att testpiloterna är imponerade. #smartson #electroluxse

  • 100 % av 45 testpiloter rekommenderar Electrolux UltraPower ZB5022
  • Produkt Electrolux UltraPower ZB5022
  • Tillverkare Electrolux
  • Rekommenderat pris 3 295 SEK
  • Antal testpiloter 45
  • Antal som ansökt 14 484
  • Testperiod Maj 2016

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg, i sociala kanaler samt att ladda upp egna videoklippsrecensioner på Youtube. Testpiloterna ska även utvärdera produkten i slutet av testet.

Så tycker testpiloterna om Electrolux UltraPower ZB5022

Electrolux UltraPower är inte bara snygg och smidig enligt testpiloterna. Den har en kraftfull motor och ett borstmunstycke som gör att det blir riktigt rent. Framförallt framhävs hur lättanvänd dammsugaren är, den väger lite, är sladdfri och glider bra på både golv och mattor. Flera testpiloter uppskattar särskilt att munstycket är svängbart och funktioner som lysdioder och hållbar batteritid får ett extra plus. Städlusten har gjort comeback hos testpiloterna som tycker dammsugandet blivit både roligare och enklare, en riktig fullträff!

Electrolux UltraPower ZB5022 image 1 Electrolux UltraPower ZB5022 image 2 Electrolux UltraPower ZB5022 image 3

100 % rekommenderar (45 testpiloter)

avatar

Detta är en bra dammsugare, inte bara som komplement till den vanliga dammsugaren. Skulle kunna ha denna som den enda dammsugaren. Den är smidig, lätt att styra och man kommer åt väldigt bra med den. Lätt att rengöra och sugförmågan är riktigt bra. Bra med olika effekter som knappen för att borsta upp små skräp och olika sugeffekter. Toppendammsugare.

Tiina Svensson
avatar

Den är riktigt bra och är en dammsugare som nästan ersätter den vanliga helt. Den är perfekt att ha för den dagliga dammsugningen och för att snabbt göra rent. Men det är lite svårt att komma åt med dammsugaren på vissa platser och därför är den inte riktigt komplett - men det kan man å andra sidan inte vänta sig av den här typen av dammsugare.

Carl Hallberg
avatar

En praktisk och effektiv arbetskamrat som som gör den dagliga städningen av lägenheten till en lek.

Leif Sveinung Vada

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Electrolux

Lever du ditt liv på språng? Behöver du en flexibel produkt som snabbt, lätt och effektivt hjälper dig att hålla ditt hem välstädat? Vi har lösningen för dig. Electrolux mest kraftfulla sladdlösa dammsugare UltraPower ger dig samma städresultat som en traditionell dammsugare* och frihet att städa var du vill.
*Baserat på dammupptagningstest på matta i jämförelse med CyclonPower AE7810, utfört av oberoende testinstitut 2014-09-29. 
  • PerformancePro™-munstycket ger bra städresultat både på hårda golv och mattor
  • Kraftfullt Litium TurboPower-batteri ger upp till 60 minuters drifttid
  • Patenterad BrushrollClean™-teknik för enkel rengöring av hår och fibrer från den motordrivna borsten
Malin Källström, Produktchef, Electrolux
Malin Källström

Produktchef, Electrolux

Fler tester från Electrolux

Fler tester