Sök
Electrolux UltraPower EUP8GREEN

Resultat

Electrolux UltraPower EUP8GREEN

Sugen på sladdlös och hållbar rengöring? Nu har 46 städglada testat nya Electrolux UltraPower EUP8GREEN. Denna sladdlösa dammsugare är tillverkad av upp till 70% återvunnen plast, smälter in i inredningen med sin moderna design och ska vara smidig att ta fram vid behov. Ta del av testpiloternas omdömen nedan.

  • 96 % av 46 testpiloter rekommenderar Electrolux UltraPower EUP8GREEN
  • Produkt Electrolux UltraPower EUP8GREEN
  • Tillverkare Electrolux
  • Rekommenderat pris 2 995 SEK
  • Antal testpiloter 46
  • Antal som ansökt 7 249
  • Testperiod Jan - mars 2018

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att testa produkten och dela sina upplevelser i videoklipp via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Electrolux UltraPower EUP8GREEN

Dammråttor och smuts har nu fått konkurrens mot den sladdlösa dammsugaren från Electrolux. Smidig, användarvänlig och snygg är återkommande betyg i utvärderingarna. Skaftdammsugaren uppskattas för att den är lätt att plocka fram och bara dammsuga något rum vid behov, likväl som att den är tillräckligt kraftfull för att ta ett varv i hela hemmet. Dammsugarens BrushrollClean™-teknik och det faktum att LED-lampor lyses upp vid mörka utrymmen uppskattas extra mycket. Däremot upplevs dammsugaren inte riktigt komma åt under säng och låga möbler, och ljudnivån anses vara en aning hög. I sin helhet är testpiloterna överens om att städningen har blivit enklare och roligare med dammsugaren!

96 % rekommenderar (44 testpiloter)

avatar

Snygg och smidig och kraftfull, den tar inte så mycket plats. kanske låter den lite lite mycket.

Anton Gurt
avatar

Den funkar i alla hem och gör att i alla fall jag dammsuger minsta lilla direkt istället för att vänta lite på större behov. Man blir inte irriterad på att den skjuter smutsen framför sig då sugförmågan är outstanding för en handdammsugare. Renare hem, mer fritid och förenklad vardag här hos oss pga denna.

Therese Gustafsson
avatar

Dammsugaren är enkel att använda, den är smidig och kommer åt på de flesta ställen. Dan är sladdlös och har bra batteritid, den är påslös och man slipper köpa och byta till nya påsar. Den har LED-lampor som tydligt visar var smutsen finns så att man lätt kan fånga upp allt. Det är bra sugförmåga i dammsugaren och den får med lätthet upp smutsen.

Saga Björck

4 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar

Den fungerar utmärkt på plana ytor där det inte finns några luddiga tjocka mattor. Batteritiden räcker utan problem till och den är lätt att starta, använda och ställa tillbaka. Problemen kommer när man ska ta sig an lite svårare ytor samt platser. För priset av 3000 kr är den inte fullt värd, hittas den billigare rekommenderar jag den.

Patrik Rönnlund
avatar

Det är ett för omfattande efterarbete med att behöva klippa långa hårstrån som har trasslat in sig i borstarna efter varje tillfälle. Även att behöva tömma grus innan gruset börjar trilla ur dammsugaren igen.

Arash Rezai

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Electrolux

Electrolux UltraPower Green

Vår nya Electrolux UltraPower Green är en sladdlös dammsugare av högsta klass, tillverkad upp till 70% av återvunnen plast. Den har en snygg design som gör att den passar in i ditt hem och med smarta funktioner som kraftfull dammupptagning, nytt filter för optimalt luftflöde och bättre filtrering. Du kommer enkelt åt i trånga hörn och under möbler, dessutom finns belysning på munstycket som underlättar städningen. Vi kommer följa era upplevelser med stort intresse och önskar alla som ansöker lycka till!

  • Kraftfullt TurboPower Litium-batteri för bästa prestanda
  • PerformancePro™-munstycke för överlägset städresultat på alla golv
  • BrushRollClean™ Technology för smidig rengöring av borsten med ett tryck på pedalen
Cina Boqvist, Marketing Activation Manager, Electrolux
Cina Boqvist

Marketing Activation Manager, Electrolux

Fler tester från Electrolux

Fler tester