Sök
Electrolux Pure F9 dammsugare

Resultat

Electrolux Pure F9 dammsugare

Nu har 40 testpiloter provat Electrolux nya tillskott Pure F9. Ta del av testpiloternas recensioner här.

  • 68 % av 40 testpiloter rekommenderar Electrolux Pure F9
  • Produkt Electrolux Pure F9
  • Tillverkare Electrolux
  • Rekommenderat pris 5 495 SEK
  • Antal testpiloter 40
  • Antal som ansökt 6 367
  • Testperiod Nov - december 2018

Testet har genomförts av Smartson. Uppdraget har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg, i sociala kanaler och på externa recensionssajter. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

När testet är avslutat fick även testpiloten avgöra om man vill köpa ut dammsugaren för 2 995 kronor eller returnera den kostnadsfritt.

Så tycker testpiloterna om Electrolux Pure F9

Nu har 40 stugor ute i landet välkomnat nyheten Electrolux Pure F9 och låtit den ståtligt ta plats i vardagsrum, kök eller sovrum. Denna sladdlösa nyhet har fått både ris och ros, framförallt ros. Det testpiloterna lyfter som positivt är mångsidigheten och att dammsugaren har så många olika smarta funktioner. Funktionerna som uppskattas mest är den utdragbara slangen så att du når utrymmen högt upp, ledlamporna i munstycket så att du kan dammsuga i mörka utrymmen och det justerbara teleskåpröret så att du kan anpassa till din längd. Annat som varit bra är sugkraften som anpassas automatiskt på golv eller matta, vilket många har uppskattat. Invändningarna mot dammsugaren är att den är tyngre än förväntat, priset samt att några tycker inte att den ersätter deras tidigare dammsugare. I slutet av testet väljer nära 7/10 att rekommendera Electrolux Pure F9.

Electrolux Pure F9 dammsugare image 1 Electrolux Pure F9 dammsugare image 2 Electrolux Pure F9 dammsugare image 3

68 % rekommenderar (27 testpiloter)

avatar

Jag rekommenderar verkligen dammsugaren. Den underlättar städningen och det är inga problem att dammsuga hela lägenheten. Gillar även att man kan dra ut slangen och dammsuga gardiner m.m.

Henrik Lodestrand
avatar

Den här skaftdammsugaren har inga brister. Det bästa är autofunktionen som gör att jag slipper hålla på att ändra på munstycket om jag ska dammsuga golv eller mattor. Det fixar den själv. Och att munstycket har belysning och kan vinklas i 90 grader.

Kjell Sedin
avatar

Supernöjd, hundhår o grus efter tre hundar försvinner i ett nafs. Älskar att den växlar sugförmåga mellan golv o mattor själv. Snygg design gör att den står framme o är lättillgänglig.

Liselotte Zandén

32 % rekommenderar inte (13 testpiloter)

avatar

Synd att den är för dyr. Kommer inte in heller in under många av mina möbler. Suger rätt bra och rullar lätt. Bra att lätt se uppsuget Lego men inte så kul att tömma den då man är dammallergiker. Bra batteritid men inte tillräckligt för hela mitt hus. Bäst är lampan på munstycket!

Anna Berglin
avatar

Lite väl tung & högljudd men framförallt för dyr för vad man får.

Patric Forsling
avatar

I vårt fall så vill vi endast ha en dammsugare. Denna klarade inte av alla våra situationer, framförallt att komma under vår 210 cm breda säng och vissa andra möbler så behöver vi isåfall ha kvar vår gamla. Då får denna, trots alla sina fördelar och det faktum att det är en supermodern och smidig dammsugare, stå tillbaka och den gamla vara kvar.

Daniel Ahlqvist

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Electrolux

Vad kul att du är nyfiken på vår innovativa nyhet på dammsugarmarknaden! Electrolux Pure F9 är skapad utifrån din och andra konsumenters feedback på vad ni söker i en komplett huvuddammsugare - och nu vill vi veta om vi har tänkt rätt. Dammsugaren tycker vi ger det bästa av två världar - sladdlös och smidig men lika kraftfull som en vanlig dammsugare. Den flexibla huvudenheten och den utdragbara slangen tillåter dig att komma åt svåråtkomliga ställen och trånga utrymmen. Dammsugarmunstycket är utrustad med en LED-ljusramp vilket underlättar att se smuts och damm.

  • Mångsidig - En unik, flexibel huvudenhet och den utdragbara slangen ger enastående mångsidighet
  • Ergonomisk design - Lätt i handen när du dammsuger och med justerbart teleskoprör för att passa din längd
  • Autofunktion - Gör att dammsugaren optimerar automatiskt sugkraft efter underlaget du dammsuger

Cina Boqvist, Marketing Activation Manager, Electrolux
Cina Boqvist

Marketing Activation Manager, Electrolux

Fler tester från Electrolux

Fler tester