Sök
Electrolux OXYGEN luftrenare

Resultat

Electrolux OXYGEN luftrenare

Är du på jakt efter ett hjälpmedel för friskare luft i hemmet? Vi lät totalt 45 testpiloter testa luftrenaren Electrolux OXYGEN EAP300. Testpiloternas roll är att utvärdera hur väl produkten lyckas filtrera bort smuts, damm och odörer för bättre hälsa och minska allergiska besvär. Nu kan du ta del av deras omdömen.

  • 91 % av 45 testpiloter rekommenderar Electrolux OXYGEN luftrenare EAP300
  • Produkt Electrolux OXYGEN luftrenare
  • Tillverkare Electrolux
  • Rekommenderat pris 2 995 SEK
  • Antal testpiloter 45
  • Antal som ansökt 10 510
  • Testperiod Mars - maj 2015

Testet genomförs av Smartson under våren 2015 utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa, tycka till och dela åsikter via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär. Efter testet får testpiloterna behålla luftrenaren.

Så tycker testpiloterna om EAP300

Testpiloterna är överlag mycket nöjda med Electrolux Oxygen luftrenare. Efter avslutat test väljer hela 91 % att rekommendera luftrenaren till en vän. De som lyfts fram är att den renar luften effektivt, har en smidig storlek, ljudnivån är låg och den är lätt att använda. Bland kritiken nämns att det kan vara svårt att sova med den i sovrummet på grund av lampan och ljudnivån.

Electrolux OXYGEN luftrenare image 1 Electrolux OXYGEN luftrenare image 2 Electrolux OXYGEN luftrenare image 3

91 % rekommenderar (41 testpiloter)

avatar

Rekommenderar starkt Electrolux Oxygen EAP 300! Tycker att den levererar det den lovar- en bättre innemiljö. Funkar verkligen och när den går till turbo när man dammsuger, fick mig verkligen älska den produkt. Bara positiva saker att säga: Lätt att montera, snygg, lätt att förstå, ljussensorn, ljudnivån m.m.

Mattias Gustafsson
avatar

Rekommenderar starkt Electrolux Oxygen luftrenare då den är tyst och det märks verkligen tydligt att den renar luften.

Emelie Lott
avatar

Har haft min Electrolux OXYGEN Luftrenare i cirka 6 veckor. Luften i sovrummet har aldrig varit bättre. Jag har lättare att andas och jag sover mycket bättre. Min astmamedicin som jag ALLTID behövt ta en dos av innan läggdags (ibland mitt i natten) behöver jag knappt ta på kvällarna mer, och aldrig på nätterna.

Netasha Sjöberg

9 % rekommenderar inte (4 testpiloter)

avatar

Jag har tyvärr inte märkt av någon förbättring av min allergi och inte heller minskning av damm i sovrummet. Den lyser hela nätterna vilket har stört nattsömnen. Det är dock bra att den blir tyst när det blir mörkt, men lamporna lyser hela tiden.


Monica Egerbladh
avatar

Att kunna ha ett tvättbart filter istället för att behöva köpa nytt hade varit perfekt. Annars Electrolux Oxygen bra som den är, funktionen är toppen.


Malin Kinell
avatar

Hög ljudnivå och irriterande surr från joniseringsfunktionen i kombination med dålig effekt gjorde att jag inte ville behålla produkten. Fick erbjudande att köpa Electrolux större version, den är tystare och förhoppningsvis bättre.


Malin Tornberg

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Electrolux

Visste du att nivån av förorenande ämnen är 2-5 gånger högre inomhus än utomhus? Därför är det viktigt att skapa en ren och hälsosam inomhusmiljö i sitt hem. Oxygen EAP300 filtrerar bort smuts, damm och odörer och gör att du kan andas friskare luft och mildra allergiska besvär för dig som lider av detta. Ren luft är även avgörande för kvaliteten på din sömn och med tanke på att vi sover ca 1/3 av vårt liv så är en EAP300 ett bra hjälpmedel för att du ska återhämta dig och känna dig fräsch och utvilad på morgonen. För att inte störa dig när du sover sätter den automatiskt på sovläge när du släcker lampan i rummet. Allt för att du ska sova så bra som möjligt. Vi vill gärna höra vad du tycker om vår luftrenare.

  • Rekommenderad av Astma- & Allergiförbundet
  • Renar luften i 4 steg; HEPA-filter, kolfilter, Plasma Wave, CleanCel teknologi
  • Luktsensor känner av luftkvaliteten och ökar luftflödet automatiskt vid behov
Malin Källström, Produktchef, Electrolux
Malin Källström

Produktchef, Electrolux

Fler tester från Electrolux

Fler tester