Sök
Electrolux luftrenare & skaftdammsugare

Resultat

Electrolux luftrenare & skaftdammsugare

Nyfiken på renare hemmiljö med dammsugare och luftrenare? Electrolux Pure Q9 är en skaftdammsugare utformad för att ge hög prestanda, lång drifttid och låg ljudnivå. Luftrenaren Electrolux Pure A9 mäter kontinuerligt luftkvaliteten för att automatiskt justera luftflödet. I det här testet har 20 testpiloter utmanat luftrenaren och dammsugaren från Electrolux, läs deras recensioner längre ner samt på electrolux.se.

 • Electrolux luftrenare & skaftdammsugare Dammsugare Pure Q9 PQ91-ALRGY 90 % av 10 testpiloter rekommenderar Electrolux luftrenare & skaftdammsugare Dammsugare Pure Q9 PQ91-ALRGY
  Dammsugare Pure Q9 PQ91-ALRGY
 • Electrolux luftrenare & skaftdammsugare Luftrenare Pure A9 PA91-604GY 80 % av 10 testpiloter rekommenderar Electrolux luftrenare & skaftdammsugare Luftrenare Pure A9 PA91-604GY
  Luftrenare Pure A9 PA91-604GY
 • Produkt Electrolux luftrenare & skaftdammsugare
 • Tillverkare Electrolux
 • Antal testpiloter 10
 • Antal som ansökt 3 706
 • Testperiod Apr - juli 2020

Dammsugare Pure Q9 PQ91-ALRGY

 • Rekommenderat pris 3 795 SEK
 • Pris för testpiloter 1 500 SEK
 • Antal testpiloter 10

Luftrenare Pure A9 PA91-604GY

 • Rekommenderat pris 4 990 SEK
 • Pris för testpiloter 2 000 SEK
 • Antal testpiloter 10

På electrolux.se finns mer information om produkterna, se luftrenare Pure A9 PA91-604GY och skaftdammsugare Pure Q9 PQ91-ALRGY.

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Electrolux. Uppdraget var att utvärdera och dela recensioner på electrolux.se och via Smartson.

Så tycker testpiloterna om Dammsugare Pure Q9 PQ91-ALRGY

Bland testpiloterna hittar vi flera kommentarer om att Pure Q9 är lätt att använda, har en bra sugförmåga, bra batterikapacitet och en väldigt tilltalande design. Skaftdammsugaren beskrivs också som lätt att rengöra, smidig, tyst och med praktiskt belysning på munstycket så att smuts och damm syns tydligare. Hos vissa testpiloter är det nuförtiden fler i familjen som hjälps åt att dammsuga då Pure Q9 upplevs rolig att använda. Den löstagbara handdelen känns möjligtvis en aning för tung, och några upplever att produkten inte är tillräcklig i ett stort hus med stor familj. Sammanfattningsvis är det hela 90% av testpiloterna som rekommenderar Pure Q9.

Electrolux Pure Q9 Electrolux Pure Q9 Electrolux Pure Q9

90 % rekommenderar (9 testpiloter)

avatar
Smidig och tyst jämfört med andra modeller. Lätt att tömma och bra med belysningen på munstycket. Har lite svårt att suga upp kattsand men det funkar. Handenheten är en aning för tung.
Laila Höljervangen
avatar
Bra batterikapacitet. Bra sugförmåga. Smidigt att ställa ifrån sig dammsugaren, då den inte behöver stå i laddstället hela tiden utan kan stå själv. Lite tung som handdammsugare.
Adam Eklund
avatar
Håller vad den lovar. Kraftfull uppsugningsförmåga och smidig att manövrera. Trevlig design som passar in i resterande inredning. Något tung, men helheten av produkten är trots det positiv.
Hanna Melin

10 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar
Den här är perfekt om man lever ensam, har kort hår, inga barn, mattor eller husdjur - och helst inte så stort då behållaren fylls väldigt snabbt.
Fatima Mehmedovic

Så tycker testpiloterna om Luftrenare Pure A9 PA91-604GY

Luftrenaren har gjort ett positivt intryck på många av testpiloterna. Designen är betydelsefull och upplevs passa in i hemmets övriga inredning. Dessutom beskrivs Pure A9 som tyst, effektiv och med en praktisk uppdaterad app. Flera testpiloter upplever att de sover bättre på natten och är därmed piggare på dagen. Medvetenheten om hur luftkvalitet påverkar en, har ökat hos många av testpiloterna. De som valde att inte rekommendera produkten anser att filtren är för dyra och att appen inte uppfyllde förväntningar. Pure A9 rekommenderas av 80% av testpiloterna.

Electrolux Pure A9 01 Electrolux Pure A9 02 Electrolux Pure A9 03

80 % rekommenderar (8 testpiloter)

avatar
Märkte stor skillnad på hur jag mår när jag använder luftrenaren. Den rensar absolut bort nästintill allt pollen inomhus. Tacksam att jag fick chansen att testa denna.
Sofia Friman
avatar
Produkten smälter väl in i en modern hemmiljö, den är tystgående och appen ger information om luftkvalitet som är väldigt direkt. Man blir medveten om luftkvalitet och vad som påverkar den.
Stefan Stråle
avatar
Den är väldigt snygg, vilket är i princip omöjligt att hitta när man vill köpa en luftrenare. Dessutom är det supersmidigt att ha appen att styra den med. Luftrenaren hjälpte även mig med min astma.
Elsa Bjelkedal

20 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar
Vid köp visste jag inte att Electrolux har tagit bort api stöd för smarta hemmet produkter. Filter är väldigt dyra.
Tobias Törnå
avatar
Jag tycker inte att appen lever upp till förväntningarna. Det verkar bli fel när man lägger schema över midnatt. Om appen inte är bra så tappar man mycket funktionalitet.
Jan Sylvan

Hälsning från Electrolux

Electrolux luftrenare & skaftdammsugare

Vad roligt att du är intresserad av Electrolux Pure A9 och Pure Q9. Luftrenaren och skaftdammsugaren är skapade med design och funktion i fokus - allt för att ge dig en så renad hemmiljö som möjligt. Båda produkterna är vinnare av det prestigefyllda Red Dot Design Award 2020.

 • Luftrenare Pure A9 har en modern design med fantastisk prestanda. PureSense-systemet renar luften effektivt och AirSurround sprider den till alla hörn. Med inbyggd Wi-Fi får du information om luftkvaliteten i ditt hem via en app.
 • Dammsugare Pure Q9 är en kraftull, lätt och tyst 2-i-1-skaftdammsugare med flexibel handenhet. Kraftfulla batterier ger en drifttid upp till 55 min och funktionen Brush Roll Clean tar bort hår och fibrer från borstvalsen med ett knapptryck.
Gustav Fagring, Nordic E-commerce Manager, Electrolux
Gustav Fagring

Nordic E-commerce Manager, Electrolux

Fler tester från Electrolux

Fler tester