Sök
Electrolux Hushållsmaskiner

Resultat

Electrolux Hushållsmaskiner

Strykjärn, blender och köksassistent - testpiloter har utvärderat hushållsmaskiner från Electrolux. Ångstrykjärnet Refine 600 erbjuder en reptålig strykplatta, antidroppsystem och automatisk rengöring. Blendern Explore 6 är anpassad för att ge optimal cirkulation och kraft till både varma och kalla recept. Köksassistenten Create 5 är skapad med en kraftfull motor och hållbar gjutjärnskropp. Ta del av testpiloternas upplevelser och recensioner nedan samt på electrolux.se.

 • Electrolux Refine 600 Strykjärn E6SI1-2MN 95 % av 20 testpiloter rekommenderar Electrolux Refine 600 Strykjärn E6SI1-2MN
  Refine 600 Strykjärn E6SI1-2MN
 • Electrolux Create 5 Köksassistent E5KM1-4SWB 100 % av 21 testpiloter rekommenderar Electrolux Create 5 Köksassistent E5KM1-4SWB
  Create 5 Köksassistent E5KM1-4SWB
 • Electrolux Explore 6 Blender E6TB1-6ST 100 % av 20 testpiloter rekommenderar Electrolux Explore 6 Blender E6TB1-6ST
  Explore 6 Blender E6TB1-6ST
 • Produkt Electrolux
 • Tillverkare Electrolux
 • Antal testpiloter 20
 • Antal som ansökt 2 958
 • Testperiod februari 2022

Refine 600 Strykjärn E6SI1-2MN

 • Rekommenderat pris 595 SEK
 • Pris för testpiloter 199 SEK
 • Antal testpiloter 20

Create 5 Köksassistent E5KM1-4SWB

 • Rekommenderat pris 3 795 SEK
 • Pris för testpiloter 1 290 SEK
 • Antal testpiloter 21

Explore 6 Blender E6TB1-6ST

 • Rekommenderat pris 1 395 SEK
 • Pris för testpiloter 399 SEK
 • Antal testpiloter 20

Create 5 Köksassistent E5KM1-4BPT
Rekommenderat pris 3 795 SEK
Pris för testpiloter 1 290 SEK

Refine 600 Strykjärn E6SI1-4MN
Rekommenderat pris 695 SEK
Pris för testpiloter 199 SEK

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av Electrolux där testpiloterna får köpa produkterna till reducerat pris. Uppdraget är att utvärdera och dela upplevelser via Smartson.

Så tycker testpiloterna om Refine 600 Strykjärn E6SI1-2MN

Många testpiloter tycker att ångstrykjärnet ger ett bra strykresultat och levererar vad man kan förvänta sig av ett strykjärn. Det beskrivs som smidigt och lätt att använda utan krångliga finesser. Flera uppskattar att strykjärnet blir varmt snabbt och att det håller värmen på ett bra sätt. En stor majoritet av de totalt 20 testpiloterna skulle välja att rekommendera strykjärnet till en vän.

Electrolux Refine 1 Electrolux Refine 2 Electrolux Refine 3

95 % rekommenderar (19 testpiloter)

avatar
Stabilt strykjärn, enkelt att använda och stilren design.
Emma Lindblom
avatar
Det är ett helt ok strykjärn. Inte wow, inte heller kasst. Ett strykjärn som gör sitt jobb helt enkelt. Flera funktioner och tilltalande design.
Amanda Bertilsson
avatar
Jag är supernöjd med det! Snabbt och smidigt att använda.
Anette Haars Johansson

5 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar
Otydlig instruktionsbok utan text, bara bilder. Tempmarkeringarna bör vara samma som plaggens tvättsymboler. Vattennivån i vattentanken syns inte. Se mina kommentarer på electrolux.se.
Christina Allesson

Så tycker testpiloterna om Create 5 Köksassistent E5KM1-4SWB

Samtliga 21 testpiloter rekommenderar Create 5 efter att testet nu avslutats. Köksassistenten, som är i gjutjärn och har en rostfri femlitersskål, beskrivs som gedigen och stabil. Enligt testpiloterna är maskinen enkel att hantera och har en snygg design. Köksassistenten sparar tid i köket och tillbehören; bunke, vispar och degkrok, är lättdiskade.

Electrolux Create 5 - blogg 3 Electrolux Create 5 - blogg 2 Electrolux Create 5 - blogg 1

100 % rekommenderar (21 testpiloter)

avatar
Otroligt gedigen maskin som är lätt att förstå och använda. Bra medföljande tillbehör och lättdiskade delar. Hjälper att spara tid och kladd i köket och kan användas till mer än jag trodde!
Patrick Marcian
avatar
Bra och snabb motor. Väldigt stabil och extra plus till halkskydden under. Ljudnivån uppfattas lägre än föregående modell. Skulle gärna vilja ha kvarn och hacktillbehören i paketet.
Amir Ronaghi
avatar
Den är klockren! Känns som den kommer att hålla i flera generationer!
Christer Dahlgren

Så tycker testpiloterna om Explore 6 Blender E6TB1-6ST

Stark, effektiv och lättdiskad. De 20 testpiloterna är eniga om att blendern Explore 6 gör sitt jobb och att den gör det bra. Efter avslutat test uppger samtliga testpiloter att de rekommenderar produkten. Blendern beskrivs som rejäl och enkel att hantera. Snygg är den också menar flera, medan andra hade föredragit att den varit lite tystare.

Electrolux Blender 1 Electrolux Blender 2 Electrolux Blender 3

100 % rekommenderar (20 testpiloter)

avatar
Den fungerade väldigt bra. Mycket stark motor. Blendern har snygg design och är lätt att diska. Flera smarta lägen.
Anders Christoffersson
avatar
Vilket kap! Robust kanna. Bra för både kalla smoothies och varma soppor. Effektiv! En perfekt kompis i köket!
Pia Krusén Eriksdon
avatar
En robust, stabil blender som klarar allt. Bra med förinställda program för t ex smoothie och is. Neutral design – kanske ingen inredningspryl. Relativt högljudd. Diskmaskinstålig. Gör vad den ska!
Jesper Wilfing

Hälsning från Electrolux

Electrolux Hushållsmaskiner

Vad roligt att du är nyfiken på våra hushållsmaskiner! Create 5 är en köksassistent i gjutjärn med en 5 liters skål i rostfritt stål som hjälper dig att lyckas med bakningen. Med vår Explore 6 Blender kan du mixa både kalla smoothies och varma soppor då de sex Truflow® bladen ger optimal cirkulation och jämn konsistens. Refine 600 är ett strykjärn som ger ett fint strykresultat med en perfekt balans mellan värme, ånga och tryck. Nu är vi nyfikna på att höra om vad du tycker. För att läsa mer om de olika modellerna och vad de erbjuder, klicka på länkarna nedan.

 • Create 5 Köksassistent - Kraftfull motor, gjutjärnskropp, 5 liters skål i rostfritt stål. Kommer med ballongvisp, non-stick visp samt degkrok. Färg: Black Pearl eller Solid White
 • Explore 6 Blender - Kraftfull motor, värmetålig kanna, passar både till tillagning av varma soppor och för krossning av is, och allt däremellan. Färg: Rostfri, accentfärg Granite Grey
 • Refine 600 Strykjärn - Snabb uppvärmning, jämn ångfördelningen, redo att användas efter 30 sekunder, automatisk avstängning om strykjärnet är utan uppsikt. Färg: Misty Navy, accentfärg Vit eller Misty Navy, accentfärg Misty Navy 

Fler tester från Electrolux

Fler tester