Sök
Electrolux Fönstertvätt Well S7

Resultat

Electrolux Fönstertvätt Well S7

Vårstädning runt knuten? Nu har 94 städtaggade hushåll provat nya Electrolux nya fönstertvätt Well S7 i Norden. Detta batteridrivna städredskap är framtaget för att inte lämna några ränder eller droppar och går att använda vid fönstertvätt så väl som rengöring av hårda ytor som duschväggar eller glasbord. Här kan du dyka ner i videorecensioner och testpiloternas upplevelser och omdömen om produkten. Enjoy!
  • 95 % av 94 testpiloter rekommenderar Electrolux Fönstertvätt Well S7
  • Produkt Electrolux Fönstertvätt Well S7
  • Tillverkare Electrolux
  • Rekommenderat pris 1 200 SEK
  • Antal testpiloter 94
  • Antal som ansökt 6 379
  • Testperiod Mars - maj 2018

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Electrolux Fönstertvätt Well S7

En smidig fönstertvätt som gör arbetet roligare – det är vad många av testpiloterna upplever om Electrolux Well S7. Vissa testpiloter tycker att det blir ränder på rutorna medan vissa ser ett glasklart resultat. Men framför allt behöver de inte bli ett stort projekt att tvätta fönster, eftersom det går fort att plocka fram maskinen och den är lätt att förstå sig på. Sugeffekten gör att det inte rinner vatten under arbetet, även om några testpiloter tycker att sugförmågan är för svag.

Electrolux Fönstertvätt Well S7 image 1 Electrolux Fönstertvätt Well S7 image 2 Electrolux Fönstertvätt Well S7 image 3

95 % rekommenderar (89 testpiloter)

avatar

Den gör jobbet som den ska och är lätt att använda. Har provat den på fönster, speglar och på bilrutor och den klarar av alla de typer av glas.

Daniel Wahlström
avatar

Ett glasklart resultat. Det är en fröjd att tvätta/putsa fönster med WellS7, Har sällan tvätta mina fönster kanske en gång på 3år, men efter att ha testat WellS7 med ett enastående resultat så kommer jag att göra det fler ggr/år. Lätt och enkel att använda med ett glasklart resultat. Man behöver inte vara geni för att använda den.

Joakim Kaettman
avatar

Jag rekommenderar denna produkt till alla som vill fönsterputsa utan att gruva sig för att göra jobbet. Den samlar upp vattnet som annars rinner överallt, den gör smidigt rent med tvättredskapet och det går fort att få den laddad och klar! Det jag saknade var en trasa som hade kommit till användning när det kan uppstå ränder. Men jag är supernöjd!!

Lena Åstrand

5 % rekommenderar inte (5 testpiloter)

avatar

Innan testet startade hade vi smutsiga fönster vilket ju inte är så trevlig. Men de randiga fönsterrutor vi har nu efter testet är utan tvekan värre. Våra gäster undrade om det var fel på rutorna i vårt alldeles nybyggda hus. Vi kommer ge maskinen en ny chans i dagarna men efter första försöket är vi allt annat än nöjda.

Lotta Haddouche

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Electrolux

Electrolux Fönstertvätt Well S7
Electrolux Fönstertvätt Well S7
Electrolux Fönstertvätt Well S7
Skulle du vilja förenkla processen att tvätta dina fönster? Electrolux nya Fönstertvätt Well S7 ger dig ett fläckfritt resultat oavsett om du använder den till fönster eller på hårda ytor, som kakel och duschväggar. Den lämnar inga ränder eller droppar och kan användas i alla riktningar utan att läcka vatten. Well S7 är enkel och smidig att använda tack vare sin kompakta och ergonomiska design. Som utvald testpilot får du, förutom fönstertvätten, rengöringsmedel och en extra microfiberduk utformad för att nå in i hörn och längs kanter.
  • Perfekt rengöring - professionella blad av naturgummi säkerställer en perfekt rengöring av både fönster och andra hårda ytor.
  • Lång batteritid - rengör utan avbrott i upp till 90 minuter med kraftfulla litiumbatterier
  • Lågt ljud - rengör bekvämt med en av marknadens tystaste fönstertvättar
Cecilia Westerlund, Marketing Activation Manager, Electrolux
Cecilia Westerlund

Marketing Activation Manager, Electrolux

Fler tester från Electrolux

Fler tester