Sök
Electrolux Dammsugare

Resultat

Electrolux Dammsugare

Testpiloterna har delat sina åsikter om olika modeller av skaftdammsugare från Electrolux. Alla dammsugare är sladd- och påslösa med handenheter som gör det möjligt att växla mellan golvdammsugning och andra ytor. Nedan hittar du resultatet för tre av modellerna.

 • Electrolux Dammsugare WQ61-43DB 90 % av 21 testpiloter rekommenderar Electrolux Dammsugare WQ61-43DB
  WQ61-43DB
 • Electrolux Dammsugare EP81B25WET 88 % av 26 testpiloter rekommenderar Electrolux Dammsugare EP81B25WET
  EP81B25WET
 • Electrolux Dammsugare WQ71-9GG 100 % av 25 testpiloter rekommenderar Electrolux Dammsugare WQ71-9GG
  WQ71-9GG
 • Produkt Electrolux Dammsugare
 • Tillverkare Electrolux
 • Antal testpiloter 25
 • Antal som ansökt 1 712
 • Testperiod oktober 2022

WQ61-43DB

 • Rekommenderat pris 2 395 SEK
 • Pris för testpiloter 1 190 SEK
 • Antal testpiloter 21

EP81B25WET

 • Rekommenderat pris 6 295 SEK
 • Pris för testpiloter 2 990 SEK
 • Antal testpiloter 26

WQ71-9GG

 • Rekommenderat pris 3 395 SEK
 • Pris för testpiloter 1 690 SEK
 • Antal testpiloter 25

WQ71-9SW
Rekommenderat pris 3 395 SEK
Pris för testpiloter 1 690 SEK

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Electrolux där testpiloterna fick köpa produkterna till reducerat pris. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser via Smartson.

Så tycker testpiloterna om WQ61-43DB

Smidig och kraftfull är en återkommande beskrivning av WQ61-43DB Denim Blue. Designen är snygg och gör den lätta att förvara. Dammsugaren upplevs av många testpiloter fungera bra i trappor, trånga utrymmen samt runt möbler och lister. Några av testpiloterna tycker inte att produkten är tillräckligt kraftfull för katt-/hundhår och vissa mattor. Batteritiden upplevs en aning kort samt känns produkten klumpig enligt vissa testpiloter. 

Electrolux dammsugare DB 1 Electrolux dammsugare DB 2 Electrolux dammsugare DB 3

90 % rekommenderar (19 testpiloter)

avatar
Enkel montering utan verktyg. Imponerande sugförmåga, nästan som en fullvuxen dammsugare. Perfekt komplement till en robotdammsugare. Lätt att ta loss handenheten. Tydlig laddningsindikator.
Thomas Andersson
avatar
Jag är så himla nöjd! Den ersätter vår vanliga dammsugare!
Josefine Lindgren
avatar
Enkel och smidig att använda, vilket gör att det blir roligare att dammsuga. Skönt att den är sladdlös. Toppen med golvstativ. Bra dammsugningsförmåga
Christina Hedberg

10 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar
Tillbehör saknades och det var omständligt att få nytt hemskickat. Den är klumpig, det gör att den känns som ett budgetalternativ, vilken den också marknadsförs som. Den suger ok.
Paulina Olsson
avatar
Laddningen räcker inte. För tung för mattor. Ingen instruktionsbok. Tog lång tid att förstå. Mycket gjort av plast. Kan aldrig bli annat än en extradammsugare.
Håkan Söderberg

Så tycker testpiloterna om EP81B25WET

Dammsugaren beskrivs som enkel att använda, ergonomisk, praktisk och som sparar mycket utrymme. EP81B25WET var även smidig att sätta ihop med enkel anvisning för både montering, användning och rengöring. Testpiloterna uppskattar produkten för dess sugförmåga, design och för att den ger ett bra städresultat. De testpiloter som inte rekommenderar dammsugaren anser den vara för tung samt att den inte riktigt uppfyller alla förväntningar i förhållande till priset. 

Electrolux dammsugare WET 1 Electrolux dammsugare WET 2 Electrolux dammsugare WET 3

88 % rekommenderar (23 testpiloter)

avatar
Dammsugaren har ett bra sug och cyklonfiltreringen fungerar bra. Den adaptiva sugeffektsregleringen är praktisk på heltäckningsmattor. Skurtillsatsen fungerar bra till fläckborttagning och polering.
Joel Lee Antman
avatar
Denna dammsugare är nästan en fullpoängare! Det är bara behållaren som jag tycker är lite svår att få av. Annars älskar jag de olika tillbehören och att man kan använda den till flera olika områden.
Viktoria Wikmark
avatar
En dammsugare utan sladd med många funktioner. Gör rent enkelt och snabbt, köper man ett till batteri så slipper man vänta på att det ska laddas. Städningen går som en dans från golv till tak.
Britt-Marie Larsson

12 % rekommenderar inte (3 testpiloter)

avatar
Dammsugare smidig men för tung i längden. Ser ingen användning för våt tvätten, tar för långtid för att använda. Ramlar lös lite för lätt från stället.
Benjamin Tornhill
avatar
Till ordinarie pris kan jag inte rekommendera produkten men till det pris jag gett så är det en ok produkt. Tyvärr sätts munstycket igen för lätt och den låter för mycket.
Joakim Dahlström
avatar
Bra produkt som dammsugare med vissa svagheter som multimaskin, hade inte köpt produkten för fullpris.
Carsten Andersen

Så tycker testpiloterna om WQ71-9GG

Testpiloterna är överens om WQ71-9GG Granitgrå - den beskrivs som liten men stark, snygg och effektiv. Dammsugaren används av testpiloterna som enda redskap i mindre hem och snabbstädning, eller som komplement till en sladdammsugare på större ytor. Den har god rengöringsförmåga och kommer åt de allra flesta trånga utrymmen. 

Electrolux dammsugare GG 1 Electrolux dammsugare GG 2 Electrolux dammsugare GG 3

100 % rekommenderar (25 testpiloter)

avatar
Mycket nöjd med produkten. Är ett perfekt komplement till vår robotdammsugare och även i husvagnen. Snygg, smidig att använda och gör sitt jobb.
Anders Harlin
avatar
Den är smidig, lätthanterlig, enkel. Och suger upp det mesta. Så smidig att kunna koppla bort skaftet. Supernöjd.
Camilla Strandberg
avatar
Supernöjd, lite förvånad att batteriet tog slut efter 40 minuter, MEN jag är van vid dammsugare med sladd så är fortfarande jättenöjd! Mycket lättare i kriget mot kattfluff!
Malin Lavén

Hälsning från Electrolux

Electrolux dammsugare

Vad roligt att du är intresserad av Electrolux dammsugare. Den sladdlösa handenheten och de integrerade tillbehören gör det enkelt att växla mellan att dammsuga golven eller andra ytor i hemmet. De olika modellerna erbjuder mellan 35-50 minuters drifttid och för en av modellera följer PowerPro Mop munstycket med som avlägsnar vätska och smuts på hårda golv. Nu är vi nyfikna på att höra vad du tycker om dammsugarna! För att läsa mer om de olika modellerna och vad de erbjuder - klicka på länkarna nedan.

 • EP81B25WET - Städar hela hemmet i ett svep eller rengör ett begränsat område med utmärkt resultat på alla ytor, munstycket PowerPro Mop tar bort smuts från hårda golv. Färg: Indigo Blue
 • WQ61-43DB - Ergonomisk utformning med greppvänligt handtag och låg vikt. Lättillgänglig handenhet och integrerade tillbehör. Färg: Denim blue
 • WQ71-9GG - Utrustad med BrushRollClean-munstycke för enkel rengöring, fogmunstycke och dammborste samt munstycke för djurhår. Färg: Granitgrå
 • WQ71-9SW - Utrustad med BrushRollClean-munstycke för enkel rengöring, fogmunstycke och dammborste samt munstycke för djurhår. Färg: Shell White

Fler tester från Electrolux

Fler tester