Sök
Ekströms Kyld Vaniljsås

Resultat

Ekströms Kyld Vaniljsås

Vad äter du tillsammans med vaniljsås? Ta del av vad testpiloterna tycker om Ekströms Kyld vaniljsås, gjord på färsk grädde och äkta vaniljstång. Färdig att serveras som den är. Efter avslutat test väljer 94 procent att rekommendera den till en vän.

  • 94 % av 1183 testpiloter rekommenderar Ekströms Kyld Vaniljsås
  • Produkt Ekströms Kyld Vaniljsås
  • Tillverkare Ekströms
  • Rekommenderat pris 25 SEK
  • Antal testpiloter 1 183
  • Antal som ansökt 9 767
  • Testperiod Juli - augusti 2015

Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften var att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt utvärdera produkten efter testet.

Så tycker testpiloterna om Ekströms Kyld Vaniljsås

Ekströms Kyld Vaniljsås var populär hos testpiloterna som framförallt hyllar den goda smaken. Vaniljsåsen passar utmärkt till paj och konsistensen beskrivs som krämig. Den praktiska förpackningen, och att såsen är redo att serveras direkt, uppskattas. De som inte rekommenderar hade framförallt önskat en starkare smak av vanilj. Bland kritiken nämns också att det smakade konstgjort och för sött. Ett fåtal tyckte även att konsistensen var i tjockaste laget.

Ekströms Kyld Vaniljsås image 1 Ekströms Kyld Vaniljsås image 2 Ekströms Kyld Vaniljsås image 3

94 % rekommenderar (1115 testpiloter)

avatar

Ekströms kylda vaniljsås är riktigt krämig med en len gräddig känsla och tydlig smak av vanilj. Bakade en äppelpaj och med vaniljsåsen till så blev det helt underbart gott. Kommer aldrig att köpa vaniljsås i pulverform igen.


My Näsholm
avatar

Helt i en klass för sig. Inget blask som i andra vaniljsåser som vi tidigare prövat. En upplevelse utöver det vanliga.


Glenn Nabb
avatar

Mycket bra konsistens, precis som jag vill ha den. Inte för rinnig och inte för fast. Smakade bra med vanilj och var inte för söt. Passade mycket bra till äppelpaj. Bra förpackning som var snabb att använda.


Hanna Olander

6 % rekommenderar inte (68 testpiloter)

avatar

Blev besviken. Vaniljsåsen var för tjock och smaklös. Smakade nästan bara gräddigt, ingen riktig vaniljsmak.


Annette Hellberg
avatar

Såsen har visserligen en hygglig vaniljsmak men i övrigt smakar den artificiellt och har i mitt tycke en för tjock konsistens för att kallas sås. Den är mera en vaniljkräm.


Robert Kiejstut
avatar

Tyckte att det smakade för mycket grädde och för lite vaniljsmak.


Monica Ellingsen

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Ekströms

Så roligt att du vill prova vår produkt Ekströms kylda vaniljsås! Sedan 1848 har Ekströms varit en pålitlig vän som skapar stunder av glädje genom oemotståndligt goda produkter. Ekströms kylda vaniljsås är gjord på färsk grädde och äkta vaniljstång och har en hemlagad känsla med god kvalité – färdig att serveras till familj och vänner. Din feedback är värdefull för oss och vi hoppas att Ekströms kylda vaniljsås förgyller din kommande fikastund.  
  • Färdig att servera
  • Gjord på färsk grädde och äkta vaniljstång
  • Fyllig och smakrik med god kvalitet
Viktoria Hallberg, Junior Trade & Action, Ekströms
Viktoria Hallberg

Junior Trade & Action, Ekströms