Sök
Edet Torky

Resultat

Edet Torky

Är du i behov av en vardagsräddare i köket? Nu har 362 testpiloter provat och utvärderat Edet Torkys hushållskit med hushållspapper och en hållare för att skapa en kladdfri tillvaro hemma. Hållaren kan både stå och fästas på väggen, du väljer själv. Ta del av resultatet nedan.

 

 • Edet Torky Hushållspapper 98 % av 362 testpiloter rekommenderar Edet Torky Hushållspapper
  Hushållspapper
 • Edet Torky Hushållspappershållare 93 % av 362 testpiloter rekommenderar Edet Torky Hushållspappershållare
  Hushållspappershållare
 • Produkt Edet Torky
 • Tillverkare Edet
 • Antal testpiloter 362
 • Antal som ansökt 9 815
 • Testperiod Okt - nov 2017

Hushållspapper

 • Antal testpiloter 362

Hushållspappershållare

 • Antal testpiloter 362

Testpiloterna har fått hushållskitet hushållspapper och hållaren till ett värde av 130 SEK.

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet har produkten utvärderats via ett formulär och fått en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Hushållspapper

Edet Torkys hushållspapper får toppbetyg och uppskattas mycket av testpiloterna. Hushållspappret beskrivs som mjukt, slitstarkt och med riktigt bra uppsugningsförmåga, perfekt för småbarnsfamiljer. Pappret räcker dessutom väldigt länge och går att använda på många ställen tack vare att det inte luddar eller smular. De få som inte väljer att rekommendera tycker att det var för hårt och tunt samt blev blött för snabbt. Det slitstarka pappret får i slutändan ett superomdöme!

Edet Torky image 1 Edet Torky image 3 Edet Torky image 2

98 % rekommenderar (353 testpiloter)

avatar

Jag rekommenderar Edet Torky. Bästa hushållspappret man kan ha hemma. Funkar till allt. Speciellt bra att eftertorka vid städning. Lämnar en torr fin yta utan massa papper eller damm.

Caroline Andersson
avatar

Fantastisk kvalitet som håller och har en superbra uppsugningsförmåga. Går att krama ur tex utspilld mjölk och sedan torka med samma papper igen!


Linda Wester
avatar

Fullkomligt älskar både pappret och hållaren. Pappret luddar inte och har bra uppsugningsförmåga.


Anna-Lena Hydén

2 % rekommenderar inte (9 testpiloter)

avatar

Papperet suger upp bra men är otroligt segt.

Carina Jonsson
avatar

Pappret är ganska hårt (mycket bättre om det vore mjukare) och tunt, blir snabbt blöt vilket leder till att man behöver använda en massa papper för att torka bort något.


Zainura Khamrayeva
avatar

Hållaren är toppen! Den smälter lätt in och tar liten plats. Stort plus för att den även går att ha stående på bordet eller diskbänken när så krävs. Papper köper jag inte från Edet av miljöskäl.

Malin Tornberg

Så tycker testpiloterna om Hushållspappershållare

Edet Torkys hushållspappershållar får lovord av testpiloterna och nämns som smidig, praktisk och med en snygg design. Den uppskattas mycket för att den står stabilt på underlaget vilket gör att endast en hand krävs för att riva av pappret. Plus för den också för att den både kan sitta på väggen och är lätt att flytta runt. De som inte rekommenderar upplever att det är svårt att byta pappersrulle och att riva av pappret.

Edet Torky image 1 Edet Torky image 2 Edet Torky image 3

93 % rekommenderar (335 testpiloter)

avatar

Jag tycker att Edet Torkys hållare är en jättebra produkt eftersom den är lätt att använda och den står stadigt tack vare klistret på undersidan. Jag kan varmt rekommendera denna produkt till andra som vill ha ett kladdfritt hem.

Annelie Hägerman
avatar

Älskar att behållaren har en platta under som håller kvar den på bordet när man ska ta papper. Ett plus att man får med en hållare om man vill ha den på väggen! Rekommenderar starkt, framförallt som småbarnsförälder.

Angelica Frogestam
avatar

Behållaren är liten och stilren och tar inte onödigt stor plats. Dessutom är den stabil så man behöver inte oroa sig att den ska ramla omkull vid användning. Ytan är också slät så den är lätt att torka av om det uppstår fläckar.

Sandra Björkdahl-Singh

7 % rekommenderar inte (28 testpiloter)

avatar

Vitsen med hållaren var att den ska stå kvar när man drar av pappret... det gör den inte... inte på nåt av underlagen jag testat på. Skall man hänga den på väggen tycker jag den är för rund och syns för mycket på väggen. Den äldre sorten låter jag därför sitta kvar på min vägg. Pappret är jag däremot väldigt nöjd med!

Sandra Tingman Wallentinsson
avatar

Hållaren släpper från fästet ibland när man ska dra av pappret. Det är ganska svårt att byta papper i hållaren också eftersom man måste trycka in en plastbit ganska hårt och vrida samtidigt.

Jenny Weinehamamr Chung
avatar

Det är praktiskt med en hållare, men det är svårt att riva av papper och man behöver ofta använda båda händerna. Man behöver använda kraft för att riva av pappret. Det vore nog bättre om den taggade kanten var av metall.

Mia Kim

Hälsning från Edet

Den svenska klassikern bland hushållspapper; Edet Torky är familjens vardagshjälte. Edet Torkys slogan är 100 meter till 1000 saker och det är precis vad du får - ett centrummatat hushållspapper som tar hand om alla möjliga och omöjliga situationer. Har du provat Torky med vår smarta, praktiska hållare? Det är hygieniskt med pappret som du enkelt river av med en hand, perfekt när du har kladdiga fingrar, lagar mat eller helt enkelt behöver den andra handen fri.
 • Mycket våtstarkt och luddfritt hushållspapper
 • Innehåller hela 100 m, vilket är ca sex gånger så långt som en vanlig hushållsrulle
 • Pappret river du enkelt av med en hand med vår smarta, praktiska hållare för Torky
Juha Yli-Koski, Brand Manager Essity, Edet
Juha Yli-Koski

Brand Manager Essity, Edet