Sök
DUCK In-Tank

Resultat

DUCK In-Tank

Det är tanken som räknas. I alla fall i detta test där testpiloter i Sverige och Norge provat DUCK In-Tank, en produkt som placeras i vattentanken på toaletten och som ska hålla toaletten fräsch och kalkfri länge. Något produkten lyckas bra med då 85 procent av 736 testpiloter ger sin rekommendation.

  • 85 % av 736 testpiloter rekommenderar DUCK In-Tank
  • Produkt DUCK In-Tank
  • Tillverkare SC Johnson
  • Rekommenderat pris 29 SEK
  • Antal testpiloter 736
  • Antal som ansökt 9 285
  • Testperiod Sep - november 2016

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten. Produkten skickas hem. 

Så tycker testpiloterna om DUCK In-Tank

Anledningen till den fina rekommendationen är att testpiloterna tycker det är ett smidigt och enkelt sätt att hålla toaletten fräsch och ren under lång tid. Doften uppskattas och den blåa färgen ger en hygienisk känsla. En del testpiloter tycker det är lite krångligt att den ska placeras i tanken och vissa upplever för mycket eller för lite doft. Det finns även funderingar om miljöaspekten hos denna typ av produkt. Här är ett urval av slutomdömen:

DUCK In-Tank image 1 DUCK In-Tank image 2 DUCK In-Tank image 3

85 % rekommenderar (628 testpiloter)

avatar

Rekommenderar varmt denna produkt! Så bra och hygieniskt att man sätter den i vattentanken och inte i själva toaletten. Denna produkt kommer jag att köpa igen!

Angelica Galliger
avatar

Enkelt att släppa ned i tanken och få en riktigt fräsch och väldoftande spolning! Högsta betyg!

Anders Bertell
avatar

Otroligt bra produkt! Enkel att placera och toaletten blev så fräsch och den håller i så många dagar. Är verkligen imponerad och kommer absolut att köpa denna i fortsättningen och kommer varmt att rekommendera produkten till andra.

Jessica Pettersson

15 % rekommenderar inte (108 testpiloter)

avatar

Jag vet inte om jag tyckte att det gjorde varken till eller från att ha DUCK In-Tank. Det enda jag märkte var att det blev blått vatten men kände ingen doft.

Fredrik Jönsson
avatar

Doftar för stark om man har personer i familjen som är känsliga för dofter. Finns andra alternativ på marknaden som doftar svagare.

Malin Berglund
avatar

Nästan ingen doft, bara en massa bubblor. Rengöring va i stort sett obefintlig.

Veronica Svarvar

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från SC Johnson

DUCK In-Tank
DUCK In-Tank
DUCK In-Tank

In-Tank är perfekt för dig som på ett enkelt och smidigt sätt vill hålla fräscht i toaletten. Släpp ner In-Tank toablock i tanken och låt den göra jobbet! Fungerar på alla toaletter med öppningsbar cistern, både för toaletten du använder dagligen och för toaletter som används mer sällan, till exempel i stugan, båten eller husvagnen.

  • Fräschar upp
  • Motverkar kalk
  • Färgar vattnet
Anette Fredriksson, Marknadschef, SC Johnson
Anette Fredriksson

Marknadschef, SC Johnson