Sök
Dr. Oetker stenugnsbakade Pizza TRADIZIONALE

Resultat

Dr. Oetker

Blir kvällens middag en pizza? Tillsammans med Dr. Oetker lät vi över 700 testpiloter med skarpt smaksinne hjälpa oss med årets stora pizzatest. Testpiloternas uppdrag var att testa den stenugnsbakade TRADIZIONALE och sedan dela med sig av sina omdömen.

  • 94 % av 773 testpiloter rekommenderar Dr. Oetker stenugnsbakade Pizza TRADIZIONALE
  • Produkt Dr. Oetker stenugnsbakade Pizza TRADIZIONALE
  • Tillverkare Dr. Oetker
  • Rekommenderat pris 32 SEK
  • Antal testpiloter 773
  • Antal som ansökt 15 203
  • Testperiod Maj - jun 2015

Testet genomförs av Smartson under våren 2015 utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa, tycka till och dela åsikter via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär.

Så tycker testpiloterna om Dr. Oetker stenugnsbakade Pizza TRADIZIONALE

Nu har testpiloterna sagt sitt om stenugnsbakade TRADIZIONALE. Det är två vegetariska alternativ som toppar där Mozzarella och Spinaci delade på förstaplatsen om vi tittar på högst snittbetyg mellan de sex olika pizzavarianterna. Det är jämnt mellan smakerna i topplistan. Totalt rekommenderar över 90 % av 1 801 testpiloter till en vän. Överlag fina rekommendationationer från testet där fyllningar, krispig botten och hög mättnadskänsla lyfts som bra egenskaper för en fryspizza. Bland förbättringspunkter nämns att ingredienserna kan nå längre ut mot kanterna, att smakerna kan nyanseras med mindre sälta i grunden. Några testpiloter påpekar även att priset är i högsta laget jämfört med andra alternativ.

Dr. Oetker stenugnsbakade Pizza TRADIZIONALE image 1 Dr. Oetker stenugnsbakade Pizza TRADIZIONALE image 2 Dr. Oetker stenugnsbakade Pizza TRADIZIONALE image 3
avatar

Jag testade Prosciutto-Funghi och den var gudomligt god! Pizzan kändes fräsch, inte alls som en "pizzeria-pizza" utan hade lagom med ost och tomatsås.

Sara Fjällborg, testade Prosciutto-Funghi
avatar

Vi valde Speciale och blev inte besvikna. Det var en riktigt god pizza. Den var inte som en "pizzeria-pizza" men för att vara en fryst pizza var den över förväntan. Bottnen var krispig - toppingen kryddig och god.

Anders Wester, testade Speciale
avatar

Förpackningen var bra, och jag undrade bara om pizzan verkligen såg ut som på bilden. Det gjorde den, om än liten. Kanterna var goda, men lite för tjocka, fyllningen gick inte tillräckligt långt ut enligt mig. Smaken var dock superb! Bra balans mellan smakerna.

Leena Bodefjäll, testade Mozzarella
avatar

Extremt god botten, krispig men ändå saftig. Den kändes verkligen riktig. Smaken och fyllningen var också jättegod, inget spektakulärt, men jag kan verkligen inte klaga.

Laila Bjöörn, testade Diavola
avatar

Nu har vi testat fryspizzan. Ny frasig botten som jag tyckte vad supergod. Men min man tyckte att det var för mycket deg. Men själva smaken var smakrik och kryddstark. Precis som vi tycker om det.

Linda Birkelund, testade Salme

Från sociala medier

Hälsning från Dr. Oetker

Frasigt framfusig, bombastiskt smakrik eller luftigt välkomnande direkt vid första mumsbiten? Att få följa pizzaälskare över hela landet är väldigt inspirerande - vi får veta vad du tycker, hur du gillar att äta pizza och vilka ingredienser som får dig att göra tummen upp. Dr. Oetker stenugnsbakade Pizza TRADIZIONALE ska finnas för dig när du behöver en god måltid med bra råvaror, frasiga kanter och en perfekt kombination av smaker. På bara 11-13 minuter får du en pizza som både ser ut och smakar som en riktig stenugnsbakad pizza från Italien. Stenugnsbakade Tradizionale.

  • Oemotståndligt frasig på utsidan
  • Härligt lätt och luftig på insidan
  • Stenugnsbakad precis som i Italien
Fredrik Gahm, Affärsutvecklare, Dr. Oetker
Fredrik Gahm

Affärsutvecklare, Dr. Oetker