Sök
Dr. Oetker Vitalis 7 korn Supermüsli

Resultat

Dr. Oetker Vitalis 7 korn Supermüsli

2 394 testpiloter har provat Dr. Oetkers Vitalis 7 korn Supermüsli med sitt favorittillbehör vid olika mål under dagen. Efter testet är det 78 procent som svarar att de skulle rekommendera müslin till en vän.

  • 78 % av 2394 testpiloter rekommenderar Dr. Oetker Vitalis 7 korn Supermüsli
  • Produkt Dr. Oetker Vitalis 7 korn Supermüsli
  • Tillverkare Dr. Oetker
  • Rekommenderat pris 35 SEK
  • Antal testpiloter 2 394
  • Antal som ansökt 18 424
  • Testperiod Juni 2014

Dr. Oetker Vitalis 7 korn Supermüsli innehåller sju olika sorters sädesslag och rejäla bitar frukt. Den finns i smakerna Frukt & Nötter, Nötter & Frön samt Bär & Frön. Testpiloter runt om i landet har smakat och utvärderat den sjukorniga müslin. Frukt & nötter fick betyget 7,37 Nötter & frön fick 7.20 och Bär & frön fick 7.41. Därefter har de bloggat om sitt test samt betygssatt produkten via ett webbaserat utvärderingsformulär. Läs sammanställningen här och se om Dr. Oetker Vitalis 7 korn Supermüsli är något för dig.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Dr. Oetker Vitalis 7 korn Supermüsli

Testpiloterna som rekommenderar Dr. Oetkers Vitalis 7 korn Supermüsli tycker att den har god smak med bra tuggmotstånd. Många uppskattar också att det är rikligt med frukt och nötter tillsatt. Den beskrivs som mättande och att den känns nyttig.

De som inte rekommenderar müslin tycker att den är trist och smaklös och att konsistensen är för torr. Några tycker också att det är för snålt tilltaget med innehåll som frukt, bär och nötter. Förbättringspunkter som flera lyfter fram är större förpackningar för hela familjen samt att påsen är svåröppnad.

Av 2 706 testpiloter som har svarat på frågan om när på dagen de äter müsli är det 81 procent som säger att de äter det på morgonen.

Dr. Oetker Vitalis 7 korn Supermüsli image 1 Dr. Oetker Vitalis 7 korn Supermüsli image 2 Dr. Oetker Vitalis 7 korn Supermüsli image 3

78 % rekommenderar (1872 testpiloter)

avatar

Den är helt enkelt god och fräsch, känns nyttig och ger en bra start på dagen!

Jessica Lovell
avatar

Den är jättegod och passar både i fil, mjölk och bakas med. Min son äter den till mellis och den är ju dessutom nyttig. Vi älskar den allihop.

Anne-Christine Forsman
avatar

Gott, nyttigt och fullt av stora bitar att frukt och bär, vilket gör det lika spännande för ögat som för gommen. Man blir lockad att äta den som det är då man ser de glada färgerna.

Mahir Hamushi

22 % rekommenderar inte (522 testpiloter)

avatar

Mest havregryn, missvisande namn på en enkel müsli som skulle bli billigare och enklare att göra själv. Inte ens rostat.

Åsa Fhinn
avatar

Tyckte inte den var så rolig. Trist innehåll, för lite bär, frukt, nötter med mera.

Therese Lundell
avatar

För att den vart lite för "torr" på grund av alla sädesslag. Smakade och kändes lite för "grynig".

Malin Lindestål

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Dr. Oetker

Dr. Oetker Vitalis 7 korn Supermüsli

Dr. Oetker Vitalis 7 Korn Supermüsli är den enda müslin som innehåller hela sju stycken olika supernyttiga sädesslag. Det är en balanserad nötig, fröig och fruktig müsli med stora och rejäla bitar för en stor och viktig dag som idag. Nyttig müsli som gör gott.

Fler tester från Dr. Oetker

Fler tester