Sök
Nya stenugnsbakade Pizza TRADIZIONALE från Dr. Oetker

Resultat

Nya stenugnsbakade Pizza TRADIZIONALE från Dr. Oetker

Är du ett riktigt fan av pizza? Tillsammans med Dr. Oetker lät vi 1000 testpiloter provsmaka och recensera Pizza Tradizionale, fortfarande stenugnsbakad och nu med mer topping och naturliga råvaror. Ta del av resultatet från pizzafesten här.

  • 92 % av 950 testpiloter rekommenderar Nya stenugnsbakade Pizza TRADIZIONALE från Dr. Oetker
  • Produkt Nya stenugnsbakade Pizza TRADIZIONALE från Dr. Oetker
  • Tillverkare Dr. Oetker
  • Rekommenderat pris 32 SEK
  • Antal testpiloter 950
  • Antal som ansökt 4 562
  • Testperiod Sep - oktober 2016

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Nya stenugnsbakade Pizza TRADIZIONALE från Dr. Oetker

En riktig vinnare bland fryspizzor som ger testpiloterna associationer till Italien. Den gemensamma nämnaren för den stenugnsbakade Tradizionale är en perfekt krispig och lagom tjock botten. Smakrik, jämt fördelad topping och bra råvaror säger de som rekommenderar pizzan. En del tyckte däremot att den saknade kryddning samt att bitarna på toppingen var för stora. Några nämnde även att den inte känns värd butikspriset.

Dr. Oetker stenugnsbakade Pizza TRADIZIONALE 2016 image 1 Dr. Oetker stenugnsbakade Pizza TRADIZIONALE 2016 image 2 Dr. Oetker stenugnsbakade Pizza TRADIZIONALE 2016 image 3

92 % rekommenderar (874 testpiloter)

avatar

En pizza med en riktig känsla av Italien, tunn krispig botten, bra kvalité på toppingen samt lagom mättande. För att vara fryspizza höll den väldigt hög nivå.

Patrik Persson
avatar

Det var den absolut godaste stenugnsbakade pizzan vi ätit. Perfekta proportioner mellan deg, fyllning o ost ! Kommer helt klart att köpa den framöver! Tack för att jag fick möjlighet att testa.

Gudrun Wågberg Kaljuste
avatar

Utan tvekan den bästa frys-pizzan jag har ätit. Bra med fyllning, bra smak och bottnen helt perfekt krispig. Jag hade inte kunnat göra en pizza bättre själv.

Josefine Menton

8 % rekommenderar inte (76 testpiloter)

avatar

Den föll mig inte i smaken då det var för stora bitar av ingredienser. Ganska god men inte jätte.

Lars Sallander
avatar

Jag tyckte inte om köttet, det var ganska smaklöst och inte värt pengarna. Garneringen kan också förbättras, det var för lite ost.

Susanne Skog
avatar

Tyvärr väldigt lite smak. Vi "kryddade" till med egna kryddor och mozzarellaost, men det hjälpte inte så mycket. Vi gillade ej.

Viive Tuborg

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Dr. Oetker

Dr. Oetker stenugnsbakade Pizza TRADIZIONALE 2016

Vi har ytterligare förbättrat vår Stenugnsbakade pizza Tradizionale. Hoppas att du också gillar den! Vi vill också passa på att nämna att du genom att fota din Pizza Tradizionale-middag kan tävla om 5 resor till Italien för 2! Gör så här: 

  1. Förbered din Pizza Tradizionale och eventuella tillbehör. 
  2. Fota din Pizza Tradizionale-middag 
  3. Tagga bilden på Instagram med #pizzaselfie2016 
Fredrik Gahm, Affärsutvecklare, Dr. Oetker
Fredrik Gahm

Affärsutvecklare, Dr. Oetker

Fler tester från Dr. Oetker

Fler tester