
Resultat
Dr. Oetker Ristorante Pizza Gluten Free
Är du glutenintolerant men älskar pizza? It’s your lucky day! Dr. Oetker lanserar Ristorante Pizza Gluten Free i tre olika smakklassiker: Prosciutto, Salame samt Mozzarella. I detta test har den sistnämnda smaken stått i fokus och här kan du ta del av 500 hungriga upplevelser.
- Produkt Dr. Oetker Ristorante Pizza Gluten Free
- Tillverkare Dr. Oetker
- Rekommenderat pris 40 SEK
- Antal testpiloter 284
- Antal som ansökt 9 235
- Testperiod Maj 2017
Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor på 91%.
Så tycker testpiloterna om Dr. Oetker Ristorante Pizza Gluten Free
En känsla av stenugnsbakad, tunn och spröd botten med krämig mozzarella beskriver testpiloternas smakupplevelse. Flera menar att den smakar precis som vanlig pizza, vilket verkar vara ett bra betyg bland glutenkänsliga. Bilden på förpackningen stämmer också bra med verkligheten, vilket är ett plus. De som inte rekommenderar hade synpunkter på att den pizzan var smaklös samt för torr botten. Trots det väger rekommendationerna över och denna glutenfria variant är en riktig vinnare!



91 % rekommenderar (259 testpiloter)

Rekommenderar produkten starkt!! Krispig, tunn och super god smak på botten. Fyllningen går inte heller att klaga på.

Detta är den godaste pizzan jag ätit sen jag fick glutenintolerans diagnosen! Ska tipsa alla mina glutenkompisar om den. Den smakar verkligen så gott som den ser ut att göra via förpackningen.

Det var den godaste glutenfria färdigpizzan jag smakat! Som glutenallergiker är det kul att äntligen ha ett alternativ som smakar BRA! Fyllig smak, god botten. Kändes fräsch! Kommer äta igen!
9 % rekommenderar inte (25 testpiloter)

För att vara en glutenfri pizza så var den helt okey, dock ingen smaksensation. Själva degbotten var tråkig och torr men de övriga råvarorna var helt ok.

Willys hade bara en sort.. Jag slängde på räkor o massor med pizzakrydda. Men den var ändå rätt smaklös tyckte jag. Gillar spenat annars men tycker inte det passar på pizza. Köper inte igen.

Goda "pålägg" men tyvärr stämde pizzan in på det som glutenfritt bröd brukar anklagas för: bröd-känslan uteblev och istället smakade det sprött och torrt. Men blev jätteglad för pizzan så tack!
Inlägg från Testpiloternas blogg
Hälsning från Dr. Oetker

Önskar du utesluta gluten av intolerans eller andra skäl? Då har vi en pizza för dig! Till detta test dukar vi fram tre klassiska varianter som är helt glutenfria men har samma läckra smak: Mozzarella, Prosciutto och Salame. De är snälla mot magen och framförallt väldigt goda - vi ser fram emot att följa pizzafesten!
- God pizza utan gluten
- Klassiska smaker
- Tunn spröd botten