Dr. Oetker Ristorante Pizza Gluten Free
Är du glutenintolerant men älskar pizza? It’s your lucky day! Dr. Oetker lanserar Ristorante Pizza Gluten Free i tre olika smakklassiker: Prosciutto, Salame samt Mozzarella. I detta test har den sistnämnda smaken stått i fokus och här kan du ta del av 500 hungriga upplevelser.
Hälsning från Dr. Oetker
Önskar du utesluta gluten av intolerans eller andra skäl? Då har vi en pizza för dig! Till detta test dukar vi fram tre klassiska varianter som är helt glutenfria men har samma läckra smak: Mozzarella, Prosciutto och Salame. De är snälla mot magen och framförallt väldigt goda - vi ser fram emot att följa pizzafesten!
- God pizza utan gluten
- Klassiska smaker
- Tunn spröd botten
Om testet
- Tillverkare Dr. Oetker
- Testpiloter sökes 500
- Antal som ansökt 9235
Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor på 91%.