Sök
Doro 8040

Resultat

Doro 8040

Tycker du att smartphone-världen känns lockande men krånglig? Våra 47 testpiloter är nu klara med testet av Doro 8040. Detta är en senioranpassad smartphone med fokus på enkelhet, klart ljud och stor, tydlig skärm. Testpiloterna är mycket nöjda med telefonen. Läs mer vad de tycker.

 • 96 % av 47 testpiloter rekommenderar Doro 8040
 • Produkt Doro 8040
 • Tillverkare Doro
 • Rekommenderat pris 2 990 SEK
 • Pris för testpiloter 1 500 SEK
 • Antal testpiloter 47
 • Antal som ansökt 1 148
 • Testperiod Nov

Testet genomförs av Smartson. Uppdraget är att köpa produkten till ett reducerat testpilotspris i Smartsons webbshop, dela sina upplevelser i sociala kanaler och på en gemensam testpilotsblogg. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Doro 8040

En enkel och tydlig smartphone som passar en nybörjare - så vill många av testpiloterna beskriva Doro 8040. Produkten får beröm för att vara lätt att förstå och använda, både av testpiloterna själva och av nära anhöriga som har varit en hjälpande hand vid introduktionen. Det finns vissa önskemål om längre batteritid och bättre kamera, samt bättre placering av kameraknappen som ibland upplevs vara för lätt att komma åt. Det samlade intrycket är däremot att testpiloterna är nöjda med telefonen och uppskattar möjligheten att lära sig mer om appar och smartphones med hjälp av Doro 8040.

Doro 8040 image 1 Doro 8040 image 2 Doro 8040 image 3

96 % rekommenderar (45 testpiloter)

avatar

Doro har verkligen ansträngt sig för att göra telefonen enkel och tydlig att använda. Många smarta funktioner och ett extra plus för trygghetslarmet. Jag kan verkligen rekommendera Doro 8040!

Fredrik Öqvist
avatar

En smartphone som lätt kan användas av äldre och unga personer för den logiska menyn. Klara och tydliga instruktioner i menyerna. Det är den bästa Dorotelefonen för närvarande men har en lite för kort batteritid. En bra funktion är att man kan ändra startmenyn till mer avancerat användande av smartphonen.

Jan Rosenius
avatar

Rekommenderar Doro 8040 till personer som drar sig för att köpa en smartphone på grund av att man inte är så teknisk eller är för gammal, med allt vad det för med sig. Doro 8040 är lätt att förstå även om man ibland måste ta hjälp av supporten (som för övrigt är väldigt hjälpsam och tålmodig). Har aldrig ägt eller använt någon smartphone tidigare.

Ylva Lifvenborg

4 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar

En nackdel som jag upplever är att jag lätt kommer åt kameraknappen på sidan så kameran går i gång ofrivilligt.

Ann-Christin Axelsson
avatar

Dålig kamera, tråkiga ringsignaler, dåligt batteri, batteriet håller inte längre än i min gamla mobil som är tre år gammal! En massa irriterande reklam som kommer upp så fort jag låser upp mobilen!!! Krånglig att hitta i.

Christina Lidfeldt

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Doro

Med nya Doro 8040 har vi skapat en ännu smartare smartphone för seniorer. Ny elegant design och uppgraderad prestanda kombineras med det intuitiva gränssnittet som blivit Doros framgångsrecept. Vare sig du köper din första smartphone eller uppgraderar från en äldre modell, kan du förbereda dig på en ny upplevelse av elegans och enkelhet.

 • My Doro Manager. Få hjälp på distans från personer du känner.
 • Unikt användargränssnitt. Enkel navigering med tydliga instruktioner och ett enkelt språk.
 • Tydligt ljud. Hör allting tydligt, från ringsignal till samtal.
 Johnny Davou, Regional Manager Nordic and Baltics, Doro
Johnny Davou

Regional Manager Nordic and Baltics, Doro