Sök
Doro 7070 & Doro 8035

Resultat

Doro 7070 & Doro 8035

Öka tryggheten för en äldre anhörig och även för dig själv. Doro presenterar tjänsten Response by Doro - en trygghetstjänst i telefonen som kontaktar anhöriga eller larmcentral när hjälp behövs. Nu har 16 testpiloter tillsammans med en äldre anhörig provat trygghetstjänsten Response by Doro med någon av mobiltelefonerna Doro 8035 eller Doro 7070. Trots att en del kan förbättras när det gäller registrering är många nöjda när de väl kommit igång. Ta del av erfarenheterna nedan. 

  • 75 % av 16 testpiloter rekommenderar Doro 7070 & 8035
  • Produkt Doro 7070 & 8035
  • Tillverkare Doro
  • Antal testpiloter 16
  • Antal som ansökt 700
  • Testperiod Dec

Doro 7070: Ditt pris: 1000 kr (ordinarie: 1995 kr)

Doro 8035: Ditt pris: 1100 kr (ordinarie: 2195 kr)

Response by Doro: 3 månader värde 447 kr

Testet har genomförts av Smartson. Uppdraget var att köpa en Doro telefon till ett reducerat testpilotspris i Smartsons webbshop, dela sina upplevelser kring trygghetstjänsten Response by Doro i sociala kanaler och på en gemensam testpilotsblogg. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Doro 7070 & 8035

På flera håll har det varit vissa svårigheter att komma igång med trygghetstjänsten, och registreringsprocessen kan förbättras. Vissa av testpiloterna rekommenderar inte Response by Doro av just den anledningen. De som istället väljer att rekommendera tjänsten ser många fördelar. Enligt flera seniorer och anhöriga har trygghetskänslan i vardagen ökat, när de vet att det alltid finns hjälp att få om någonting skulle hända. När registreringen väl är gjord upplevs tjänsten som smidig, användarvänlig, och Doros larmcentral anses ha kunnig personal. Sammanfattningsvis är det 75 % av testpiloterna som rekommenderar Response by Doro.

75 % rekommenderar (12 testpiloter)

avatar

Det känns tryggt att det alltid finns någon som svarar.

Mats Ekelund
avatar

Den ger både användare och anhöriga trygghet när man inte har något annat larm. Enda minuset är att registreringen är då krånglig.

Eva L
avatar

Jag tycker det är en bra tjänst och skulle rekommendera den till alla som har äldre och sjuka i sin närhet. Tryggt att veta hjälp finns hos andra om jag själv inte skulle vara tillgänglig.

Annica Stenholm

25 % rekommenderar inte (4 testpiloter)

avatar

Alldeles för krångligt att komma igång med. Svårt att aktivera, svårt att få att fungera speciellt om man har begränsad kunskap om teknik. Det funkar bra när det väl är igång dock!

Björn Olsson
avatar

Krånglig registrering och svårförståeligt.

Erik Fahlström
avatar

Rekommenderar inte tjänsten så länge som knappen är så lätt att råka komma åt. Priset kan också avskräcka tycker de var lite väl dyrt... I övrigt bra idé.

Susanne Tiensuu

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Doro

Med senioranpassade mobiltelefoner har Doro skapat smartare telefoner. Tillsammans med trygghetstjänsten Response by Doro kan både senioren och anhöriga känna sig säkrare. Smarttelefonen Doro 8035 och den enklare Doro 7070 är utrustade med en trygghetsknapp. När den används blir anhöriga kontaktade, om de inte svarar skickas samtalet vidare till Doros larmcentral.

  • Trygghetsknapp på utsidan av telefonen
  • Telefonerna har ett unikt användargränssnitt för enkel navigering samt tydligt ljud
  • Trygghet för både senioren och de anhöriga
Caroline K. Helin

Group Marketing and Communication Manager, Doro