Sök
Dogman Kattgodis Minibitar Anti-hårboll

Resultat

Dogman Kattgodis Minibitar Anti-hårboll

Har du katt och är nyfiken på ett nytt snacks? Smartsons testpiloter har tillsammans med sina katter provat Dogman Kattgodis Minibitar Anti-Hårboll. Efter avslutat test väljer 89 % att rekommendera kattgodiset.

  • 89 % av 748 testpiloter rekommenderar Dogman Kattgodis Minibitar Anti-hårboll
  • Produkt Dogman Kattgodis Minibitar Anti-hårboll
  • Tillverkare AB Dogman Norden
  • Rekommenderat pris 22,90 SEK
  • Antal testpiloter 748
  • Antal som ansökt 5 960
  • Testperiod Jul - aug 2014

Testpiloternas uppdrag har varit att belöna sin katt med Anti-hårboll och sedan utvärdera vad de tyckte om kattgodiset. Testpiloterna har fått en förpackning hemskickad och därefter delat sina upplevelser och bästa kattbilder i den gemensamma bloggen och via sociala medier. Ta del av deras omdömen nedan.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Dogman Kattgodis Minibitar Anti-hårboll

Dogman Kattgodis Minibitar Anti-hårboll var mycket uppskattat hos majoriteten av testpiloterna. De som rekommenderar Anti-hårboll menar framförallt att smaken är populär. Vissa påpekar att annars kräsna katter kastat sig över kattgodiset. Flera hyllar även den praktiska förpackningen som beskrivs som lagom stor med ett smidigt lock. Vissa har upplevt skillnader i antalet hårbollar, men det har inte fungerat hos alla. Trots flera positiva omdömen finns det testpiloter som inte är lika nöjda. Vissa menar att katterna inte ens rörde vid maten och andra är missnöjda över att kattgodiset innehåller spannmål. Sammanfattningsvis är testpiloterna nöjda och slutbetyget landade på 8,1/10.

Dogman Kattgodis Minibitar Anti-hårboll image 2 Dogman Kattgodis Minibitar Anti-hårboll image 1

89 % rekommenderar (669 testpiloter)

avatar

Litet och smidigt paket att ha med sig om man ska resa med sina katter, och så verkar ju katterna vara helt galna i det.

Jenna Sarjomaa
avatar

Katten älskar dem, det är bra pris och de håller vad de lovar. Det blir inte lika mycket hårbollskräks!

Magdalena Smeds
avatar

Godis i lagom stora bitar, i bra förpackning och som katterna tycker mycket om!

Hanna Johansson

11 % rekommenderar inte (79 testpiloter)

avatar

De innehåller mycket spannmål, finns bättre alternativ till godis i sådana fall.

Elisabet Bergqvist
avatar

Ger ingen skillnad för hårbollar för min katt, vilket gör att det känns onödigt att köpa en produkt utformad för ett syfte som inte uppnås.

Niclas Lekeby
avatar

Katten kom aldrig i närheten av godiset. Jag hade i handen, lekte med det, bjöd som godis, ingenting. Det luktade inte lockande och verkade inte alls vara något som katten ville ha, oavsett försök.

Jenny Skagerstrand

Hälsning från AB Dogman Norden

Dogman Kattgodis Minibitar Anti-hårboll
Efter sommaren lanserar Dogman ett nytt efterlängtat kattgodis. Med fyra välkända smaker kompletterat med bra funktioner tror vi att såväl katter som kattägare kommer hitta just sin nya favorit.
Med en smidig förpackning och ett genomtänkt lock väljer du själv om locket ska vara av när du häller upp, eller bara på ”kant” för att få rätt mängd godis. Den transparenta burken har vi valt för att göra det enkelt för dig som konsument att se vad som finns i burken. Produkterna i vårt sortiment är:
Minibitar Anti-hårboll
Små mjuka godisbitar med vitaminerna A, D3 och E som hjälper till att förebygga hårbollar och innehåller malt.
Minibitar Dental
Sockerfria och vitaminberikade knapriga godisbitar för kattens mun- och tandhälsa som innehåller vitaminerna A, D3 och E.
Minibitar med lax
Små, knapriga godisbitar med smak av lax som är berikade med vitaminerna A, D3 och E.
Minibitar med kyckling/ost
Små, mjuka godisbitar med smak av kyckling och ost. Berikade med vitaminerna A, D3, E och taurin.
Pierre Olofsson, Sälj- och Marknadschef, AB Dogman Norden
Pierre Olofsson

Sälj- och Marknadschef, AB Dogman Norden