Sök
Digitala Sommartestet

Resultat

Digitala Sommartestet

Storytel, Ztory och Lunar bjöd tillsammans med Smartson in till test av ett unikt paket därStorytel, Ztory och Lunar bjöd ihop med Smartson in till test av ett unikt paket där nya kunder fick prova dessa app-baserade tjänster. Testpiloterna kunde välja en eller flera av tjänsterna att prova. 

  • Produkt Digitala Sommartestet
  • Tillverkare Smartson
  • Antal som ansökt 1 721
  • Testperiod Jun 2020

Som utvald testpilot fick man möjligheten att prova på alla tre tjänster, antingen en eller flera. Erbjudandet gällde endast för nya kunder. 

Lunar: Lunar är en bank-app som du gör det enkelt för dig att hantera din ekonomi och få mer ut av dina pengar. Delta i tävlingen med chansen att vinna 2000 kr. Mer information om tävlingen kommer i ett välkomstmail. 
Ztory: Digital läsning med hundratals tidningar, magasin, illustrerad facklitteratur m.m. Du som testpilot får 60 dagar kostnadsfritt och tillgång till alla tidningar och böcker.
Storytel: Digital ljudbokstjänst med ett unikt erbjudande för dig som testpilot att prova 35 dagar kostnadsfritt.

Testet har genomförs av Smartson på uppdrag av Lunar, Ztory och Storytel. Uppdraget var att utvärdera och dela sina upplevelser via Smartson och i sociala medier.

Hälsning från Smartson

Vi på Smartson har tillsammans med Lunar, Ztory och Storytel satt ihop ett testpaket med digitala tjänster som vi hoppas att du är nyfiken på att testa. När vi befinner oss i svåra tider, som nu, är det viktigt att ta hand om varandra och därför har vi skapat ett unikt test där vi låter alla som vill vara med. Tillsammans är vi starkare!

  • Ztory har hundratals tidningar, magasin, illustrerad facklitteratur och över tusen barnböcker i sortimentet finns det något för alla
  • Lunar är en banktjänst som hjälper dig att få koll på din ekonomi och använda pengarna smart
  • Storytel är ett svenskt bolag och är Sveriges största ljudbokstjänst med hundratusentals ljudböcker och e-böcker
Lycka till med testet!

Hela gänget, Smartson