Sök
Digitala Sommartestet

Testas nu

Digitala Sommartestet

Det är alltid positivt att stärka varandra nu när världen är lite upp och ned. Därför har vi tillsammans med våra vänner på Storytel, Ztory och Lunar tagit fram ett unikt testpaket där alla som ansöker och är nya kunder får vara med. Som testpilot väljer du själv om du vill prova en eller flera tjänster. Få stenkoll på ekonomin och chansen att vinna 2000 kronor med Lunar, njut sedan med att bläddra i en tidning hos Ztory eller lyssna på en bok med Storytel. Testppdraget är att dela upplevelser i sociala medier.

  • Produkt Digitala Sommartestet
  • Tillverkare Smartson
  • Antal som ansökt 1 721

Som utvald testpilot kommer du att få möjligheten att prova på alla tre tjänster, du får välja själv om du vill prova en eller flera. Erbjudandet gäller endast för nya kunder. 

Lunar: Lunar är en bank-app som du gör det enkelt för dig att hantera din ekonomi och få mer ut av dina pengar. Delta i tävlingen med chansen att vinna 2000 kr. Mer information om tävlingen kommer i ett välkomstmail. 
Ztory: Digital läsning med hundratals tidningar, magasin, illustrerad facklitteratur m.m. Du som testpilot får 60 dagar kostnadsfritt och tillgång till alla tidningar och böcker.
Storytel: Digital ljudbokstjänst med ett unikt erbjudande för dig som testpilot att prova 35 dagar kostnadsfritt.

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av Lunar, Ztory och Storyel. Uppdraget är att utvärdera och dela sina upplevelser via Smartson och i sociala medier.

Hälsning från Smartson

Vi på Smartson har tillsammans med Lunar, Ztory och Storytel satt ihop ett testpaket med digitala tjänster som vi hoppas att du är nyfiken på att testa. När vi befinner oss i svåra tider, som nu, är det viktigt att ta hand om varandra och därför har vi skapat ett unikt test där vi låter alla som vill vara med. Tillsammans är vi starkare!

  • Ztory har hundratals tidningar, magasin, illustrerad facklitteratur och över tusen barnböcker i sortimentet finns det något för alla
  • Lunar är en banktjänst som hjälper dig att få koll på din ekonomi och använda pengarna smart
  • Storytel är ett svenskt bolag och är Sveriges största ljudbokstjänst med hundratusentals ljudböcker och e-böcker
Trevlig sommar!

Hela gänget, Smartson