Sök
Deuter ryggsäckar

Resultat

Deuter ryggsäckar

Letar du efter ny ryggsäck? Nu har cirka 350 testpiloter provat ryggsäckar från Deuter i tre olika modeller; Giga, Aircontact Lite och Futura Pro - som alla bär på olika funktioner och användningsområden. De har använts till allt mellan vardagsbruk och hiking och samtliga ryggsäckar har fått höga betyg och fina omdömen - läs mer här!
 • Deuter Ryggsäck Giga 99 % av 75 testpiloter rekommenderar Deuter Ryggsäck Giga
  Giga
 • Deuter Ryggsäck Futura Pro 36 97 % av 37 testpiloter rekommenderar Deuter Ryggsäck Futura Pro 36
  Futura Pro 36
 • Deuter ryggsäck AirContact Lite 50+10 96 % av 54 testpiloter rekommenderar Deuter ryggsäck AirContact Lite 50+10
  AirContact Lite 50+10
 • Produkt Deuter Ryggsäck
 • Tillverkare Deuter
 • Antal testpiloter 54
 • Antal som ansökt 1 537
 • Testperiod Apr - jun 2018

Giga

 • Rekommenderat pris 850 SEK
 • Pris för testpiloter 425 SEK
 • Antal testpiloter 75

Futura Pro 36

 • Rekommenderat pris 1 700 SEK
 • Pris för testpiloter 850 SEK
 • Antal testpiloter 37

AirContact Lite 50+10

 • Rekommenderat pris 1 800 SEK
 • Pris för testpiloter 900 SEK
 • Antal testpiloter 54

 

Testet har genomförts av Smartson. Uppdraget har varit att köpa en ryggsäck till reducerat pris, dela recensioner på tre olika sajter samt posta sina upplevelser i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Giga

Vardagsryggsäcken Giga har varit mycket uppskattad av testpiloterna. Många gillar att den är smidig och rymlig, som passar både vid den dagliga pendlingen till jobbet men också vid dagsutflykter och andra äventyr. Funktionell, snygg och bekväm är de främsta anledningarna till att hela 99% väljer att rekommendera ryggsäcken.

Deuter ryggsäckar image 1 - Giga Deuter ryggsäckar image 2 - Giga Deuter ryggsäckar image 3 - Giga

99 % rekommenderar (75 testpiloter)

avatar

Ryggsäckens design är genomtänkt och materialet är av god kvalitet. Därtill är väskan rymlig med flera fack, och det uppskattar jag som för en hel del prylar mellan bostaden och arbetsplatsen varje dag. Den är bärvänlig också med breda remmar.

Linus Björk
avatar

Smidig, med bra plats för dator och träningskläder. Perfekt att ta med sig för pendlandet till jobbet.

Peter Falk
avatar

Perfekt ryggsäck att ha så väl att ha dagligen och på små utflykter. Den har många bra fack ock fickor. Otroligt skön att bära, de lustfyllda kuddarna och de vadderade bärremmarna gör det verkligen till en toppen "rygga".

Anna Ströberg

1 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar

Ryggsäcken är OK men priset (normalpriset) är för högt för denna ryggsäck. Saknar ett flera funktioner på denna som finns på andra billigare ryggsäckar. T.ex. att kunna ta av midje- och bröstremmarna. En mindre yttre ficka för småsaker saknas också eller en lockficka. Ligger tätt mot ryggen och där blir man alldeles svettig.

Morgan Johansson

Så tycker testpiloterna om Futura Pro 36

Denna ryggsäck har använts flitigt vid helgvandringar. Lätt att packa i och ur, har många praktiska fickor för olika behov vilket ger många förvaringsmöjligheter samt andas i ryggen vilket uppskattas av testpiloterna. Säcken sitter även skönt runt midjan och remmarna är enkla att ställa in över axlarna. Totalt rekommenderar 36 av 37 testpiloter den här ryggsäcken.

Deuter ryggsäckar image 1 - Futura Pro 36 Deuter ryggsäckar image 2 - Futura Pro 36 Deuter ryggsäckar image 3 - Futura Pro 36

97 % rekommenderar (36 testpiloter)

avatar

Mycket skön ryggsäck för helgvandringarna. Många bra fack och lätt att packa upp/ur.

Philip Rejnefelt
avatar

En mycket bra ryggsäck som funkar både på resa, att kånka saker i till träning och jobb, och för vandring i naturen.

Lovisa Holst
avatar

Väldigt bekväm ryggsäck med många smarta fack. Det lilla facket med dragkedja på insidan av ryggsäcken är perfekt för värdesaker. Ryggsäcken går att ställa in så att de passar de flesta.
Ventilationen fungerade hyfsat bra. Betydligt bättre än en vanlig ryggsäck men man blir fortfarande svettig. Rekommenderar ändå starkt denna väska.

Magnus Morenga

3 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar

Futura Pro är definitivt en bra säck, men lite för enkel för sitt pris.

Emma Fjällström

Så tycker testpiloterna om AirContact Lite 50+10

Klättring, vandring, backpacking och vardagsäventyr – det har testpiloterna flitigt använt AirContact Lite 50+10 till. Den här ryggsäcken upplevs praktisk, skön, luftig mot ryggen, stabil på kroppen, prisvärd och med funktionell samt snygg design. De som väljer att inte rekommendera produkten hade önskat högre kvalitet i bland annat dragkedjor och bärremmar, samt saknar regnskydd. Sammanlagt rekommenderar ändå 96% den här ryggsäcken från Deuter.

Deuter ryggsäckar image 1 - AirContact Lite 50+10 Deuter ryggsäckar image 2 - AirContact Lite 50+10 Deuter ryggsäckar image 3 - AirContact Lite 50+10

96 % rekommenderar (52 testpiloter)

avatar

Skön ryggsäck som går att anpassas efterhand när man är ute och går. Praktiska små fack och bra att kunna öppna i botten där det avskilda facket är. Lätt att ställa in i ryggen för anpassat för olika personer. Och bra ventilation i ryggen gör att det inte blir jättevarmt.

Fredrik Nord
avatar

Otroligt mångsidig backpack väska, robust och bekväm. Väl genomtänkt design med bra och smidiga fack. Fack som både rymmer och är lätt tillgängliga. Jag kan rekommendera produkten med gott samvete.

Henrik Huynh
avatar

Mycket bra, praktisk, skön och snygg väska. Bra med mycket fack och luftig mot ryggen. Är stabil och skön att bära trots tungt packad. Minus att det inte medföljde något regnskydd.

Jennifer Nyman Palmgren

4 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar

Tycker dragkedjorna verkar lite klena, får ju se framöver om de håller. Saknar även inbyggt regnskydd.

Annika Servin
avatar

Ja eller nej på den frågan är svår. Säcken är underbart lätt. Men det är för tunna bärremmar. Tyget i säcken känns klent, men det är väl en fördel med vikten. Jag hade föredragit att den var öppningsbara på fronten. Men det delbara underfacket är praktiskt. Ett regnskydd fäst under som man kan dra över säcken hade gjort den tåligare. Bra inredning!

Ted Englund

Hälsning från Deuter

Vad kul att du är ute efter en ny ryggsäck från Deuter! Vi kan i detta test erbjuda tre spännande modeller med olika funktioner och användningsområden. Modellen Giga är en stilren vardagsryggsäck med många smarta funktioner. För vandring tipsar vi om Futura Pro med bästa ventilationsryggen på marknaden eller ännu större Aircontact Lite med mycket plats och låg vikt. Alla ryggsäckar finns i Slim Line modell som passar en smalare kroppsbyggnad. Deuter är ett väletablerat varumärke från 1898 och en pionjär inom ryggsäckar och sovsäckar. Vi hoppas att du ska bli en nöjd Deuter-användare. 

 • Lång livslängd
 • Högsta kvalitet
 • Bästa komfort
David Godeman, Återförsäljare, Deuter
David Godeman

Återförsäljare, Deuter