Sök
Dermalex Repair Rosacea & Couperose

Resultat

Dermalex Repair Rosacea och Couperose

Under hösten har Smartsons testpiloter testat Dermalex Repair - Rosacea & Couperose. Av 155 testpiloter som provade behandlingen väljer 67 procent att rekommendera produkten till en vän.

 • 67 % av 155 testpiloter rekommenderar Dermalex Repair Rosacea & Couperose
 • Produkt Dermalex Repair Rosacea & Couperose
 • Tillverkare Omega Pharma
 • Antal testpiloter 155
 • Antal som ansökt 1 958
 • Testperiod Sep - nov 2013

Dermalex Repair - Rosacea & Couperose har utvärderats av 155 testpiloter under hösten 2013. Den antibiotikafria krämen ska hjälpa huden att återfå normal tjocklek samtidigt som den tillför huden fukt. Testpiloternas uppdrag var att utvärdera krämens egenskaper. Är den återfuktande? Reduceras hudrodnaden? Stramar huden mindre? Längst ner kan du läsa vad testpiloterna tycker om Dermalex Repair - Rosacea & Couperose.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Dermalex Repair Rosacea & Couperose

Många upplever att resultatet kommer snabbt med Dermalex Repair - Rosacea & Couperose. Doften är tilltalande vilket uppskattas samt att den är lätt att smörja in och inte kladdar. Krämen beskrivs som lätt och svalkande.

Att produkten innehåller UV-skydd mot solen uppskattas av flera testpiloter. Några synpunkter som lyfts är att krämen ger en stickande känsla direkt efter att du har smort dig. Den upplevs inte dryg och den ger känslan av att täppa igen huden enligt några. En del testpiloter önskar att produkten skulle ha bättre effekt på synliga blodkärl. I det stora hela får Dermalex Repair - Rosacea & Couperose ett gott omdöme av testpiloterna.

Dermalex Repair Rosacea och Couperose image 1 Dermalex Repair Rosacea och Couperose image 2 Dermalex Repair Rosacea och Couperose image 3

67 % rekommenderar (104 testpiloter)

avatar

Dämpade rodnaden och minskade porerna tillfälligt. Matt och mjuk blev min hud, även de ytliga blodkärlen minskade.

Susanne Ågren
avatar

Jag är väldigt nöjd med krämen, min hud har blivit slätare och fått en jämnare hudton.

Zandra Flyckt
avatar

Jag tycker krämen har uppfyllt mina förväntningar och dämpat rodnader. Bra doft och fräsch.

Lena Nordlöf

33 % rekommenderar inte (51 testpiloter)

avatar

Var sval och skön att ha på sig men tog inte bort det röda alls tyvärr.

Johanna Bounab
avatar

För mig har krämen passat som en mjukgörande kräm men jag har inte sett någon märkbar skillnad före och efter.

Linda Karlsson
avatar

Jag har inte sett något skillnaden tyvärr. Det gröna pigmentet gör att det ser mindre röd ut, men det räcker inte för hela dagen.

Svetlana Povalova

Hälsning från Omega Pharma

Dermalex Repair Rosacea och Couperose

Omega Pharma presenterar Dermalex® Repair - Rosacea & Couperose en ny antibiotikafri behandling av rosacea och couperose. Krämen lindrar samt behandlar symtomen genom att underlätta återställandet av hudens barriärfunktion, typiska symtom vid rosacea, såsom hudrodnad, blossande kinder, synliga kärlnät, stram hy samt hudtorrhet. Dermalex® Repair bildar en skyddande film som hjälper huden att återfå normal tjocklek samtidigt som den tillför huden fukt.

Dermalex@ Repair innehåller UV-filter, grönt pigment och lugnande ingredienser som skyddar huden mot solen samt minskar hudrodnaden. Den kliniskt testade krämen är enkel att applicera, har en behaglig lukt och tas lätt upp av huden. Dermalex® Repair är skonsam mot huden och användas så ofta det behövs. Krämen är lämplig för långtidsbruk.

 • Innehåller ej antibiotika
 • Påskyndar återställandet av hudens barriärfunktion
 • Har inga restriktioner i vare sig behandlingsmängd eller tid
 • Mjukgör och återfuktar huden samtidigt som den behandlar symtomen
 • Reducerar hudrodnad, blossande kinder, synligt kärlnät, stram hy och hudtorrhet
 • Innehåller UV-filter som skyddar huden mot solen