Sök
Danfoss Ally™ - smart uppvärmning

Resultat

Danfoss Ally™ - smart uppvärmning

Brinner du för ny teknik, älskar smarta lösningar och önskar att du hade mer kontroll över värmen i ditt hem? Nu har 43 testpiloter provat Danfoss Ally™, ett system där du får information om din värme och som styrs via din smartphone. Ta del av testpiloternas omdömen nedan!

 • 100 % av 43 testpiloter rekommenderar Danfoss Ally™
 • Produkt Danfoss Ally™
 • Tillverkare Danfoss
 • Rekommenderat pris 3 962 SEK
 • Pris för testpiloter 1 585 SEK
 • Antal testpiloter 43
 • Antal som ansökt 502
 • Testperiod Okt 2021

Testpiloter fick ett paket med 1 st Danfoss Ally™ Starter pack samt 3 st extra radiatortermostater. Testpiloterna behövde ha vattenburna radiatorer med befintliga termostater då de befintliga termostaterna skulle ersättas med Danfoss Ally™. Kostnad för 2 st AA-batterier per termostat tillkom.

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Danfoss. Uppdraget var att utvärdera och att dela sina upplevelser via Smartson, tredjepartsidor samt i sociala medier och fånga upplevelserna med Danfoss på film.

Så tycker testpiloterna om Danfoss Ally™

Det är en positiv skara testpiloter som testat Danfoss Ally™ under sex veckor. Samtliga skulle efter avslutat test rekommendera produkten. Testpiloterna tycker installationen är enkel och att den tillhörande appen är enkel att använda. Termostaterna på radiatorerna fungerar bra och syns bra i appen vilket gör det enkelt att styra värmen. Att man kan schemalägga när värmen behövs dras upp eller ner tycker många testpiloter är en bra funktion. Vissa av testpiloterna är så nöjda att de köpt fler termostater för att kunna koppla ihop fler radiatorer i sitt hem.

Danfoss Ally - testpilot 3 Danfoss Ally - testpilot Danfoss Ally - radiator och mobil

100 % rekommenderar (43 testpiloter)

avatar
Smart system som överblickar värmefördelningen i huset. Enkel att installera och använda. Skall köpa 10 till så är huset komplett.
Mats Stegenberg
avatar
Enkelt att montera termostaterna. Lätt och smidig installation av app. Bra översikt över de olika termostaterna i appen.
Mårten Johansson
avatar
Otroligt enkelt sätt att uppdatera sina gamla element. Full koll på temperaturen och möjligheten att kunna ställa in och schemalägga tempen på distans är klockren.
Karim Djekane

Hälsning från Danfoss

Hej! Vad kul att du är intresserad av Danfoss Ally™. Du får full kontroll på dina radiatorer men också full kontroll över dina värmekostnader. Var som helst, när som helst. Du kan enkelt schemalägga din uppvärmning i Danfoss Ally™-appen så att den passar din vardag och dina rutiner med oöverträffad precision och upp till 30% energibesparingar. 

När du testar Danfoss Ally™ smarta uppvärmningslösning så behöver du nödvändigtvis inte ersätta alla termostater i ditt hus vid samma tillfälle. För att få bästa möjliga testresultat behöver du ersätta alla termostater på samma våning eller i sammanhängande rum (tex öppen planlösning mellan kök och vardagsrum). Om det finns flera radiatorer i ett rum, se till att samtliga har Danfoss Ally™ Radiatortermostater monterade.

 • Schemalägg din uppvärmning
 • Röststyrning via Google Assistant & Amazon Alexa
 • Användarvänlig & enkel installation
Sara Krusell, Marketing Communications Manager, Danfoss
Sara Krusell

Marketing Communications Manager, Danfoss