Sök
D-Link Wireless AC

Resultat

D-Link Wireless AC

Nästa generations WiFi har utvärderats. Smartson testpiloter har satt den trådlösa routern DIR-868L från D-Link på prov. Efter testet väljer 91 procent av 11 testpiloter att rekommendera produkten till en vän.

  • 91 % av 11 testpiloter rekommenderar D-Link Wireless AC
  • Produkt D-Link Wireless AC
  • Tillverkare D-Link
  • Rekommenderat pris 1 500 SEK
  • Antal testpiloter 11
  • Antal som ansökt 6 474
  • Testperiod Okt - december 2013

Testpiloterna har fått möjlighet att testa routern DIR-868L, vilken ingår i D-Links trådlösa AC-produkter, som enligt tillverkaren ska bidra till ett bättre trådlöst omfång och större täckningsområde. Testpiloternas uppgift var att installera routern i sitt hem och jämföra hur de upplever täckning och hastighet i jämförelse med sin nuvarande router. Testpiloterna fick med USB-adaptern DWA-182 som stödjer den nya AC-tekniken.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från D-Link

Vill du uppleva blixtsnabb trådlös hastighet till dina enheter oavsett var de är i ditt hus? Större täckningsområde och bättre kapacitet för dagens uppkopplade hem med ett större antal enheter som ska ut på internet samtidigt? Då ska du testa D-Links trådlösa router DIR-868L.
Med den nya trådlösa standarden, som tekniskt korrekt heter IEEE802.11ac, eller som vi på D-Link benämner med Wireless AC, kan man eliminera dålig täckning i hemmet, få högre hastighet och därmed till exempel streama HD-filmer till fler enheter på fler platser i huset. Kommande produkter som lanseras från tillverkare av trådlösa enheter kommer att ha inbyggt stöd för Wireless AC, och redan idag finns det till exempel smarta telefoner från Samsung (Galaxy S4), HTC (HTC One) och Apple MacBook Air som har stöd för tekniken. För att du ska kunna testa hur snabbt det blir med den nya trådlösa tekniken så kommer du även få med USB-adaptern DWA-182 som stödjer Wireless AC. Du behöver därmed inte ha en befintlig produkt som stödjer tekniken.
Hej! Tack för all feedback till detta test. Det har varit intressant att ta del hur testpiloterna upplever den förbättrade trådlösa räckvidden, högre kapaciteten och prestandan.
Sara Kamras, Marknadskoordinator konsument, D-Link
Sara Kamras

Marknadskoordinator konsument, D-Link