Sök
Cramer tools

Resultat

Cramer RM1500

I det här testet fick 12 testpiloter prova Cramer RM1500, en helautomatisk modell för gräsmattor upp till 1 500 m². Roboten hanterar klippning och laddning automatiskt och kan styras via Cramer Connect-appen. Utvalda testpiloter fick köpa robotgräsklipparen till ett reducerat testpilotspris i utbyte mot att utvärdera och dela sina upplevelser. Ta del av testpiloternas omdömen i sociala medier under taggarna #Smartson #Cramer #Cramerrobot #Cramerrobotgräsklippare #Robotgräsklippare.

  • 100 % av 11 testpiloter rekommenderar Cramer RM1500 Cramer
  • Produkt Cramer RM1500
  • Tillverkare Globe Technologies Sweden AB
  • Rekommenderat pris 14 400 SEK
  • Pris för testpiloter 7 200 SEK
  • Antal testpiloter 11
  • Testperiod juni 2024

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av Globe Technologies Sweden AB där testpiloterna får köpa robotgräsklipparen till reducerat testpilotspris. Uppdraget är att utvärdera och dela upplevelser via Smartson och sociala medier.

Så tycker testpiloterna om Cramer

Cramer RM1500 har fått positiva omdömen för sin användarvänlighet, prisvärdhet och effektiva funktioner. Testpiloterna uppskattar den enkla installationsguiden och hur smidigt klipparen hanteras via appen. Många tycker den presterar bra på ojämnt underlag, är tystgående och lätt att rengöra vid behov. Testpiloterna anser att Cramer RM1500 lever upp till förväntningarna och är nöjda med prestandan och kvaliteten. Vissa testpiloter nämner dock att det finns förbättringspotential för appen, särskilt när det gäller snabbare anslutning till robotgräsklipparen. Det nämns även önskemål om fler valmöjligheter och funktioner, till exempel kantklippning för smala passager.

100 % rekommenderar (11 testpiloter)

avatar
Smidig installation, enkel klippare som mestadels hanteras i appen. Ger ett bra resultat till ett bra pris. Plus i kanten för guidetråd hem och 5G.
Johan Andreen
avatar
Väldigt smidig gräsklippare som är otroligt tystgående och fungerar mkt bra även under ojämnt underlag och mindre lutningar. Lätt att installera och mycket smidig app till den.
Jennie Lönn
avatar
Den klipper bra. Enkel app. Laddar smidigt
Johannes Remnegård

Från sociala medier

Hälsning från Globe Technologies Sweden AB

Vad kul att du är intresserad av Cramer RM1500 robotgräsklippare! Med en design som riktar sig till gräsmattor upp till 1 500 m², automatiserar RM1500 klippning och laddning, vilket sparar dig tid och ansträngning. Med Cramer Connect-appen kan du enkelt styra klippningen direkt från din smartphone. Vi har utrustat RM1500 med säkerhetsfunktioner som stoppar skärbladen vid beröring och regn- och froststyrning via väderprognoser som ser till att klipparen endast arbetar under rätt förhållanden. Vi tror att du kommer att uppskatta RM1500:s balans mellan funktion och värde. Vi ser fram emot att höra dina erfarenheter och åsikter om RM1500!

  • Automatiserad Klippning: RM1500 hanterar klippning och laddning helt automatiskt, vilket sparar tid och ansträngning.
  • Cramer Connect-app: Styr klippningen direkt från din smartphone med Cramer Connect-appen, som ger dig full kontroll och flexibilitet. Underhåller ytor upp till 1500m² och sluttningar på upp till 35%.
  • Säkerhetsfunktioner: Utrustad med stopp vid beröring, samt regn- och froststyrning via väderprognoser för att klipparen endast ska arbeta under optimala förhållanden. Försedd med IPX5 vattenskydd.
Cramer, , Powered by intelligence
Cramer

Powered by intelligence