Sök
CONTOUR®NEXT ONE

Resultat

CONTOUR®NEXT ONE

Har du eller någon i familjen diabetes? Nu har testpiloter utvärderat och delat sina upplevelser kring CONTOUR®NEXT ONE och CONTOUR®DIABETES-appen. Denna blodsockermätare ska kombinera enkel mätning med hög noggrannhet och modern teknologi. Ta del av åsikterna här nedan.

 • Contour Next One Applikationen 88 % av 330 testpiloter rekommenderar Contour Next One Applikationen
  Applikationen
 • Contour Next One Mätaren 90 % av 353 testpiloter rekommenderar Contour Next One Mätaren
  Mätaren
 • Produkt Contour Next One
 • Tillverkare Ascensia Diabetes Care
 • Antal testpiloter 353
 • Antal som ansökt 2 161
 • Testperiod Feb

Applikationen

 • Antal testpiloter 330

Mätaren

 • Antal testpiloter 353

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett webbformulär och får en rekommendationsfaktor. Testperioden är fyra veckor.

Obs: Inga medicinska uppgifter kommer att sparas eller delas med tredje part efter att urvalsprocessen är genomförd. Uppgifterna som efterfrågas i ansökningsformuläret används endast för att hantera urval och distribution. 

Så tycker testpiloterna om Applikationen

CONTOUR®DIABETES -appen rekommenderas av 88%. Plus får den för bra gränssnitt samt att den är liten och smidig. En del hade problem med att synka app och mätare, några upplevde det opraktiskt med lancetter och att för mycket blod krävdes och väljer därför att inte rekommendera.

Så tycker testpiloterna om Mätaren

Snabbt och smidigt, säger de personer som rekommenderar den digitalt uppdaterade blodsockermätaren. 90% skulle rekommendera CONTOUR®NEXT ONE -mätaren. Överföring mellan mätaren och appen sker smidigt och det är lätt att följa sina blodsockervärden vilket ger en tydlig översikt.

original-contour-resultat-4.jpg original-contour-resultat-2.jpg original-contour-resultat-3.jpg

90 % rekommenderar (90 testpiloter)

avatar
Contour Next One är liten och smidig, och underlättar diabetesbehandlingen då man enkelt kan följa sina blodsockervärden i appen och på så sätt upptäcka mönster eller avvikelser. Det går också att göra en noggrann dokumentation med hjälp av den smidiga måltidsmarkeringen, för att få mer information om blodsockervärdet.
MALIN LINDBLOM
avatar
Man får som diabetiker väldigt bra översyn på sin sjukdom. Lätt att följa kurvorna samt att följa hur blodsockret ligger över tid!
KENNETH PETTERSSON
avatar
Tycker att det är kanonbra att det går att få upp kurvor i telefonen så enkelt, så man får en överblick. Jag har aldrig haft något liknande system förut och är man inte kvalificerad för sensor är det här nästan lika bra. Det sporrar också att mäta oftare för att se tendenser och kurvor lättare. Mycket bra!
FREDRICA GANESTÅL

10 % rekommenderar inte (10 testpiloter)

avatar
Jag hade en hel del problem med denna Contour Next one. Tex så blev det glapp i connection mellan mätaren och appen, pga bluetooth tror jag. Visst det var intressant att testa denna för första gången med app osv. Pga av glappen mellan bluetooth och mätaren kände jag ibland att jag kanske inte fick korrekt resultat.
MAHMOOD TANGESTANIPOUR
avatar
Systemet med teststickor är inte ett enkelt och praktiskt sätt. Det finns andra produkter med snabbare och enklare sätt att mäta. Lancetterna är opraktiska och kräver för mycket hantering vid varje mätning.
KNUT SUNDSTRÖM
avatar
Jag hade det väldigt problematiskt med själva mätningen av sockret. Den behövde väldigt mycket blod vilket var jobbigt. Dessutom pep den att den var färdig även om det inte var fallet. Mycket tålamodsprövande.
SANDRA STENVALL

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Ascensia Diabetes Care

Vill du också ta del av den nya tidens smarta diabetesbehandling? Med hjälp av den nya blodsockermätaren CONTOUR®NEXT ONE och CONTOUR®DIABETES-appen kan du se din diabetes i ett nytt ljus! Nu kan du få hjälp att lättare kunna tolka dina värden och se samband mellan vad du äter och gör, och ditt blodsocker. Ett noggrant värde kan dessutom hjälpa dig att ta lagom mycket insulin och undvika svängande blodsocker. 

 • Noggrann, även på låga värden
 • Enkel och smidig
 • Färgade lampor gör värdet lätt att tolka
Helena Sandin, Site Manager, Ascensia Diabetes Care
Helena Sandin

Site Manager, Ascensia Diabetes Care