Sök
Colour Catcher

Resultat

Colour Catcher

Vill du undvika missöden i tvättstugan? Colour Catcher är en tvättduk som skyddar kläderna från missfärgning och låter dig blanda olika färger i samma maskin. Vi lät 500 testpiloter ge Colour Catcher en utmaning och dela med sig av sina tvättäkta upplevelser. Läs deras omdömen här!

  • 90 % av 382 testpiloter rekommenderar Colour Catcher
  • Produkt Colour Catcher
  • Tillverkare Colour Catcher
  • Rekommenderat pris 30 SEK
  • Antal testpiloter 382
  • Antal som ansökt 4 482
  • Testperiod Maj 2015

Testet genomfördes av Smartson under våren 2015 utan kostnad för testpiloterna. Varje utvald testpilot fick en förpackning med 15 dukar skickat till sig. Uppdraget var att testa, tycka till och dela åsikter via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär. Produkten hittar du normalt på tvättvårdshyllan bredvid tvättmedlet i din matbutik.

Så tycker testpiloterna om Colour Catcher

Testpiloterna är överlag mycket nöjda med Colour Catcher. De som rekommenderar produkten lyfter fram att det är smidigt, sparar tid och är miljövänligt eftersom man tvättar bara en maskin. De nämner även att de är nöjda med resultaten och har inte fått några missfärgningar. Bland kritiken nämns att produkten känns onödig och vissa testpiloter har fått sina kläder missfärgade.

Colour Catcher image 1 Colour Catcher image 2 Colour Catcher image 3

90 % rekommenderar (343 testpiloter)

avatar

Blandade allt möjligt och magiskt nog blev ingenting missfärgat. Tvättduken var däremot väldigt färgad. Colour Catcher fungerar verkligen, nu behöver jag inte sortera tvätten längre.

Susanne Nilsson
avatar

Är riktigt imponeras över hur bra den fungerar! Jag blandade vitt med rosa/rött utan den minsta missfärgningen. Är verkligen en tidssparare i ens vardag.

Helene Elving
avatar

Otroligt smidigt sätt att förvissa sig om att inga kläder blir missfärgade och man kan dessutom blanda olika färger i tvättmaskinen med gott samvete!

Anders Bengtsson

10 % rekommenderar inte (39 testpiloter)

avatar

Jag tycker att den känns lite onödig då jag personligen tvättar vitt för sig och sen resten (svart) tillsammans.

Jimmy Olsson
avatar

Tvättade vita underkläder tillsammans med en röd tröja (som var tvättad innan), det funkade inte alls, numera har min man rosa kalsonger. Han är inte glad!

Yvonne Jedholt
avatar

Jag hade läst så mycket positivt och hört från bekanta att Colour Catcher skulle vara bra. Men till min besvikelse så blev mina kläder missfärgade i alla fall, trots att jag hade i två lappar. På förpackningen så står det inte heller hur många dem rekommenderar att man ska ha i, står bara en eller fler.

Louise Nordvall

Hälsning från Colour Catcher

colour catcher

Trött på att sortera din tvätt? Har du någon gång undrat hur du ska tvätta din randiga tröja eller prickiga skjorta? Upptäck ett nytt smart sätt att tvätta! Colour Catcher är en unik tvättduk som skyddar dina kläder från missfärgning men ändå tillåter dig att blanda kulörta färger i en och samma tvätt. Lägg en Colour Catcher-duk i varje tvätt för att slippa missfärgningar. Fördelarna är flera:

  • TID: du slipper sortera din tvätt – få tid över till annat!
  • PENGAR: klädernas hållbarhet förlängs.
  • MILJÖ: den biologiskt nedbrytbara duken gör att du sparar energi, vatten och tvättmedel genom att köra färre maskiner.
Amelie Herslow, Produktchef, Spotless Scandinavia AB
Amelie Herslow

Produktchef, Spotless Scandinavia AB