Sök
Cetaphil

Resultat

Cetaphil

Vet du vad din hud behöver? Nu har Cetaphils hudvårdsserie satts på prov av nästan 500 testpiloter som provat en rengöring och en återfuktare, anpassat för sin hudtyp. Ansiktsserien fokuserar på torr och känslig hud och är utvecklad i samarbete med hudläkare. Ta del av videos från testpiloternas hudvårdsresa!
 • Cetaphil Facial Lotion, Daily Facial Moisturizer & Facial Moisturizer 87 % av 287 testpiloter rekommenderar Cetaphil Facial Lotion, Daily Facial Moisturizer & Facial Moisturizer
  Facial Lotion, Daily Facial Moisturizer & Facial Moisturizer
 • Cetaphil Gentle Skin Cleanser & Facial Cleanser 86 % av 285 testpiloter rekommenderar Cetaphil Gentle Skin Cleanser & Facial Cleanser
  Gentle Skin Cleanser & Facial Cleanser
 • Produkt Cetaphil
 • Tillverkare Galderma
 • Antal testpiloter 285
 • Antal som ansökt 5 180
 • Testperiod Apr - maj 2018

Facial Lotion, Daily Facial Moisturizer & Facial Moisturizer

 • Antal testpiloter 287

Gentle Skin Cleanser & Facial Cleanser

 • Antal testpiloter 285

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av Cetaphil, utan kostnad testpiloterna. De har provat två produkter, en rengöring och en ansiktskräm anpassad till sin hudtyp. Uppdraget var att testa produkterna och dela upplevelser med videos, en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkterna via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Facial Lotion, Daily Facial Moisturizer & Facial Moisturizer

Återfuktning från Cetaphil har provats i tre varianter beroende på hudtyp, Facial Moisturizer, Facial Lotion och Daily Facial Moisturizer. Sammantaget för dessa enligt testpiloterna är att de snabbt går in i huden och återfuktar bra. Den är mild och huden upplevs fräschare och renare. Några upplevde däremot att huden oljig och att den inte sjönk in så bra. Större andelen testpiloter är dock positiva till Cetaphils återfuktare.

Cetaphil image 1 - Facial Lotion, Daily Facial Moisturizer & Facial Moisturizer Cetaphil image 2 - Facial Lotion, Daily Facial Moisturizer & Facial Moisturizer Cetaphil image 3 - Facial Lotion, Daily Facial Moisturizer & Facial Moisturizer

87 % rekommenderar (331 testpiloter)

avatar

Den är underbar mot huden. När man tvättar sig med den så känns den så otroligt len och snäll mot huden samtidigt som man får den ren. Lätt att skölja av och stannar inte kvar på huden.

Sara Ho
avatar

Produkten håller vad den lovar och min hud känns mycket renare trots att jag tidigare rengjort ansiktet och tyckt den blivit ren men med denna produkt så känns ansiktet renare.

Lena Sandberg
avatar

Det gav resultat efter redan några få användningar. Huden kändes mycket renare och ett stort plus för den härliga doften.

Josefine Persson

13 % rekommenderar inte (46 testpiloter)

avatar

Produktens konsistens är rinnig och man får en fet hinna av produkten. Känns inte som man blir ren.

Therese Tapper
avatar

Inget speciellt med produkten. Okej doft. Tvättprodukten löddra lite och kändes fräsch men hade gärna fått löddra lite mer. Förpackningarna är breda och klumpiga. Osmidig att ha i skåp och att ta med på resa.

Anna Lundin Trotzig
avatar

Produkten gjorde ingen skillnad, utan det blev bara värre. Blev mer fet och oljig hy, även doft och konsistens var inte så tillfredsställande.


Carolina Gustafsson

Så tycker testpiloterna om Gentle Skin Cleanser & Facial Cleanser

Rengöringen från Cetaphil som testats i två varianter, Facial Cleanser och Gentle Skin Cleanser har gjort testpiloternas hud både renare och mjukare. De uppskattar att den är mild mot huden och flera upplever att huden blivit jämnare och mer återfuktad. De som inte är helt övertygade tycker att den är för fet, löddrade för lite och märkte ingen skillnad på huden. Trots det blir resultatet starkt på 86 procent som rekommenderar.

Cetaphil image 1 - Gentle Skin Cleanser & Facial Cleanser Cetaphil image 2 - Gentle Skin Cleanser & Facial Cleanser Cetaphil image 3 - Gentle Skin Cleanser & Facial Cleanser

86 % rekommenderar (331 testpiloter)

avatar

En underbar fuktighetskräm som är väldigt dryg och snabbt går in i hyn. Lämnar en skön och fräsch känsla hela dagen, utan att jag känner att jag behöver återfukta.

Jeanette Swahn
avatar

Ger en mjuk och spänstig hy som känns fräsch. Ett stort plus för mig är att den är helt luktfri. Jag brukar ofta få problem med rinnande och irriterade ögon av de flesta ansiktskrämer men denna ger inget sådant.

Lena Furebro
avatar

En bra produkt som för mig gav ett märkbart resultat redan efter ett par dagar, upplevde en fräschare och renare hy efter användning både morgon och kväll. Lättanvänd och snabbt gjort.

Daniel Johannesson

14 % rekommenderar inte (44 testpiloter)

avatar

Blev glansig av produkten, det kändes som den lade sig som en hinna utanpå huden.

Therese Nordin
avatar

Rekommenderar den inte, den känns oljig och inte alls fräsch på huden.

Sandra Skogholm
avatar

Tyckte inte att den sjönk så bra i huden vilket gjorde att man fortfarande kände sig fet och kletig efter applicering.

Jessica Kjellén

Från sociala medier

Hälsning från Galderma

Cetaphil
Vad roligt att du vill prova Cetaphil i samarbete med Smartson! Cetaphil är en hudvårdsserie för torr och känslig hud – och för den som vill undvika det. Hudvårdsserien hjälper huden att skydda, stärka och återuppbygga sin naturliga skyddsbarriär – och hålla huden mjuk, frisk och vacker. Cetaphil har i över 70 år varit något av en yrkeshemlighet bland filmstjärnor och fotomodeller. (Googla ”Cetaphil celebrities” och se själv). Vi hoppas att du kommer att få en positiv upplevelse av Cetaphil. Vi är supertaggade på att följa dig under testperioden och ser fram emot all feedback. 
 • Rengör skonsamt
 • Vårdar och återfuktar
 • Låter huden andas utan att täppa igen porerna
Samuel Silkestrand, Brand Manager Consumer, Galderma
Samuel Silkestrand

Brand Manager Consumer, Galderma