Sök
Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Resultat

Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Hur rengör du ditt ansikte? 500 hudvårdsintresserade testpiloter fick chansen att testa Cetaphil Gentle Skin Cleanser. 315 av dem har utvärderat ansiktsrengöringen och delat sina upplevelser i videoklipp, bild och recensioner. Efter avslutat test väljer 80% att rekommendera produkten till en vän.

  • 80 % av 351 testpiloter rekommenderar Cetaphil Gentle Skin Cleanser
  • Produkt Cetaphil Gentle Skin Cleanser
  • Tillverkare Galderma Nordic
  • Rekommenderat pris 99 SEK
  • Antal testpiloter 351
  • Antal som ansökt 7 231
  • Testperiod Okt - nov 2015

Testet har genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg, i sociala kanaler samt göra en utvärdering via ett webbformulär. Produkten har skickats hem till utvalda testpiloter utan kostnad. För detta test har vi även velat att testpiloterna gör egna videoklipp som de lägger upp på Youtube.

Så tycker testpiloterna om Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Efter avslutat test är många av våra hudvårdsintresserade testpiloter nöjda med ansiktsrengöringen. Många lyfter att produkten håller vad den lovar genom att den rengör på djupet, hyn blir lenare efter användning och den är skonsam samt lätt att använda. Annat positivt är att rengöringen är dryg, doftfri och prisvärd i en praktisk pumpflaska. De som valde att inte rekommendera produkten upplever att den inte tar bort sminket ordentligt, att huden inte mådde bra av användningen och de hade önskat mer lödder.

80 % rekommenderar (251 testpiloter)

avatar

Älskar produkten! Bra förpackning, bra konsistens, underbar känsla när man använt den, tar enkelt bort smink, gör huden mindre torr, huden har blivit mycket jämnare och finare i tonen.

Emilia Karlsson
avatar

Jag har haft stora problem med huden kring munnen under drygt ett år och märker tydlig skillnad. Jag har provat fler produkter än jag kan komma på för att bli av med detta problem, krämer, ansiktsrengöring, olika typer av masker, köpta masker och hemmagjorda "häxkurer" men hittills är Cetaphil Gentle Skin Cleanser det bästa av allt jag har provat!

Maria Drangel
avatar

Har nu testat produkten under en dryg månad och är supernöjd! Mycket av mina problem med finnar har försvunnit och huden känns mjuk och len. En superprodukt som jag skulle rekommendera alla att pröva.

Cajsa Melchert

20 % rekommenderar inte (64 testpiloter)

avatar

Det rengör tyvärr inte helt bort smink från ansiktet. Man behöver använda ytterligare annan ansiktsrengöring efteråt. Inte nöjd.

Janna Litvinova
avatar

Jag har inte märkt någon skillnad på min hy, då jag har blandhy. Den tar inte bort makeup runt ögonen, och den känns oljig i konsistensen, något jag inte gillar.

Sara Peltola
avatar

Jag tyckte att produkten torkade ut huden rätt mycket, visst den gjorde rent huden men torrhet efter tvätten var inget vidare skönt. Prisvärd ansiktstvätt dock, men ytterst tveksamt om jag skulle rekommendera denna produkt.

Marko Syväjärvi

Hälsning från Galderma Nordic

Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Cetaphil har varit en väl bevarad skönhetshemlighet i Hollywood i 60 år och ingår ofta i stjärnornas dagliga hudvård. (Googla "skincare secret celebrities Cetaphil" och se själv!) Nu kommer hudvårdsserien Cetaphil äntligen till Sverige och du är en av de första att prova vår mest kända och älskade produkt - Cetaphil Gentle Skin Cleanser.

  • För daglig ansiktsrengöring och makeupborttagning
  • Återfuktande och vårdande
  • Sköljs av eller torkas bort efter tvätt - så mild att den kan lämnas kvar på huden 
Maria Hedström, Brand Manager Cetaphil, Galderma Nordic
Maria Hedström

Brand Manager Cetaphil, Galderma Nordic