Sök
Capri-Sun Multivitamin

Resultat

Capri-Sun Multivitamin

Capri-Sun har lanserat en ny smak, Multivitamin, och nu har 200 familjer testat drycken under några veckor. Den törstsläckande drycken har lämpat sig både för picknick, eftermiddagsfikat och vid fredagsmyset - och fick till slut ett högt betyg. Ta del av testpiloternas omdömen här. 

  • 95 % av 150 testpiloter rekommenderar Capri-Sun Multivitamin
  • Produkt Capri-Sun Multivitamin
  • Tillverkare Coca-Cola Enterprises Sverige
  • Rekommenderat pris 30 SEK
  • Antal testpiloter 150
  • Antal som ansökt 5 323
  • Testperiod Mar - maj 2019

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via videorecensioner och recensioner i sina egna sociala kanaler samt på en gemensam testpilotsblogg. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Capri-Sun Multivitamin

Capri-Sun Multivitamin kvalar in högt hos testpiloterna - den kommer få följa med flertalet av testpiloterna under sommaren! Det är en enad skara som tycker att smaken är frisk och god, både bland vuxna och barn. Testpiloterna tycker förpackningen är smidig att ta med sig men skulle önska att det fanns ett mer miljövänligt alternativ och vissa tycker också att det är väldigt enkelt att råka trycka igenom sugröret helt så baksidan går sönder. Ett önskemål från många testpiloter är ett utökat sortiment med fler spännande smaker.

Capri-Sun Multivitamin image 1 Capri-Sun Multivitamin image 2 Capri-Sun Multivitamin image 3

95 % rekommenderar (142 testpiloter)

avatar

Jag rekommenderar verkligen denna multivitamindryck till andra då den är lagom söt och släcker törsten på ett alldeles perfekt sätt! Och mina barn uppskattade verkligen smaken på den!

Mikael Bendroth
avatar

Väldigt god smak och bra att den innehåller vitaminer. Lätt att ta med sig!

Cecilia Dahl
avatar

Jag rekommenderar denna produkt pga den praktiska och lagom stora förpackningen. Just denna smak för att den inte var för söt men ändå smakrik och lite fräschare än andra märkens ”multivitamin”. Den föll alla i familjen i smaken vilket är en stor tumme upp.

Alecsandra Hammarberg

5 % rekommenderar inte (8 testpiloter)

avatar

Vi var inte så förtjusta i smaken hos Capri-Sun multivitamin. Gillar de andra smakerna bättre!

Jonas Pettersson
avatar

Lite märklig smak och tjock konsistens. Barnen gillade den inte alls.

Helena Sporrong
avatar

Jag och barnen tyckte det var en hyfsat god dryck och jag tyckte idén att den innehöll mycket vitaminer var bra. Men nästa gång jag köper Capri-Sun kommer jag nog i ärlighetens namn köpa en smak som barnen tycker mer om och av den anledningen skulle jag kanske inte rekommendera den till andra.

Jörgen Bydgemark

Hälsning från Coca-Cola Enterprises Sverige

Capri-Sun Multivitamin

Vi vill gärna bjuda dig och din familj på nyheten Multivitamin från Capri-Sun. En fruktdryck utan kolsyra gjord på källvatten och fruktjuice. Capri-Sun är alltid utan konstgjorda färgämnen, smaker och konserveringsmedel, och den fruktiga drycken i sin typiska påsförpackning har släckt törsten hos barnfamiljer över hela världen i 50 år. Vi är självklart mycket nyfikna på att få veta vad ni tycker om denna fruktiga dryck!

  • Smak - fruktjuice av citron, apelsin, äpple, grapefrukt, ananas, banan, kiwi och passionsfrukt
  • Näst största smaken av alla Capri-Sun i världen
  • Unik formula med 6 olika vitaminer
Fatima Nitz, Activation Manager, Coca-Cola, CCEP AB
Fatima Nitz

Activation Manager, Coca-Cola, CCEP AB