Sök
C More - LasseMajas Detektivbyrå

Resultat

C More - LasseMajas Detektivbyrå

Mystiska fall uppstår i staden Valleby och den stora frågan är om LasseMajas Detektivbyrå kan lösa dem? Av de klassiska böckerna har C More skapat en serie i sex delar som har utvärderats av testpiloterna. Läs vidare för att ta del av deras upplevelser!

 • 97 % av 1043 testpiloter rekommenderar LasseMajas Detektivbyrå
 • Produkt LasseMajas Detektivbyrå
 • Tillverkare C More
 • Rekommenderat pris 139 SEK / månad
 • Antal testpiloter 1 043
 • Antal som ansökt 1 792
 • Testperiod Dec 2020

Utvalda testpiloter fick skapa ett konto hos C More och använda tjänsten C More TV4 fritt i åtta veckor. Gällde endast nya kunder hos C More. Det huvudsakliga uppdraget var att streama minst två avsnitt av serien LasseMajas Detektivbyrå samt dela upplevelser om streamingtjänsten och serien i sociala kanaler.

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av C More utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och dela sina upplevelser via Smartson.

Så tycker testpiloterna om LasseMajas Detektivbyrå

Efter att ha sett de två första avsnitten om LasseMajas Detektivbyrå är majoriteten av testpiloterna väldigt positiva. Serien beskrivs som spännande, lättsam och välgjord med både humor och kluriga mysterium som fångar barnen. Även många föräldrar uppskattar att se serien om LasseMaja tillsammans med familjen, och har sett fram emot kommande avsnitt. De familjer som väljer att inte rekommendera serien upplever att barnen tappar intresset och att handlingen inte är tillräckligt spännande.

C More LasseMajas Detektivbyrå 1 C More LasseMajas Detektivbyrå 2 C More LasseMajas Detektivbyrå 3

97 % rekommenderar (1013 testpiloter)

avatar
Bra språkbruk, spännande handling men inte för skrämmande för yngre barn. Roligt även för vuxna med tanke på skådespelarna!
Thomas Stahl
avatar
En rolig och spännande serie där man får tänka och prata kring det.
Christina Östman
avatar
Jättebra och spännande serie för barn. Lagom långa avsnitt. Passar för hela familjen.
Hanna Kristina Sundin

3 % rekommenderar inte (30 testpiloter)

avatar
Vår 8 åring tyckte inte om serien alls. Tyckte den var för mindre barn.
Caroline Sundberg
avatar
Barnen tyckte det kändes konstigt när det var helt nya skådespelare i den. Sen var den baserad på en bok, vilket innebar att det första sonen sa var vem den skyldiga var.
Sandra Fäldt Persson
avatar
Varken vi vuxna eller barnen tyckte den var så bra. Skådespelarna spelade över för mycket.
Linus Norén

Från sociala medier

Hälsning från C More

C More - LasseMajas Detektivbyrå

Bokserien om LasseMajas detektivbyrå är en succé bland barnen och har i 20 år präglat flera generationer av barn och vuxna. Nu bjuder C More in till en modern tappning med en stjärnspäckad rollista där vi i sex avsnitt får följa Lasse och Maja i spännande äventyr som aldrig tidigare har filmatiserats. Varje avsnitt baseras på en bok. Vi hoppas att ni vill lösa mysterierna tillsammans med Lasse och Maja på C More!

 • Underhållning för hela familjen; streama film, serier, reality, barnunderhållning, sport, TV-kanaler och TV4-program utan avbrott!
 • Spara surf – titta offline
 • Titta på flera skärmar samtidigt
 • Avsluta när du vill
Mikaela Aspholm, Campaign Manager, C More
Mikaela Aspholm

Campaign Manager, C More