Sök
image showing korridoren

Resultat

C More - Korridoren

Nästa serie ut från vårt samarbete med C More är Korridoren, en serie som bjuder på både humor och drama från regissören Molly Nutley. Utvalda testpiloter fick 8 fria veckor hos C More och hade möjligheten att se Korridoren ihop med många fler serier och filmer. 

 • 61 % av 356 testpiloter rekommenderar Korridoren
 • Produkt Korridoren
 • Tillverkare C More
 • Rekommenderat pris 149 SEK / månad
 • Antal testpiloter 356
 • Antal som ansökt 944
 • Testperiod oktober 2022

Erbjudandet gällde för nya kunder samt tidigare kunder som haft ett inaktivt konto i minst 18 månader. Testpiloter ansvarar själva för att avsluta abonnemanget efter avslutad testperiod om man inte vill fortsätta. 

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av C More utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser via Smartson.

Så tycker testpiloterna om Korridoren

Flera av testpiloterna som rekommenderar serien Korridoren tycker att den är spännande, har en bra dialog och skildrar studentlivet på ett verklighetstroget sätt. Lättsmält och roliga är några av lovorden som kommer från testpiloterna. De som väljer att inte rekommendera serien tycker att manuset inte var tillräckligt bra och att den kändes tråkig. 

61 % rekommenderar (216 testpiloter)

avatar
Kul och jobbigt att slungas tillbaka till ångesten och pinsamheterna som kändes igen från min egen ungdom.
Malin Rudan
avatar
Har aldrig bott i studentkorridor, men kan verkligen tänka mig att det är så det är.
Jenny Norberg
avatar
En bra, fångade och beskrivande handling som även känns verklig.
Evelina Lundgren

39 % rekommenderar inte (140 testpiloter)

avatar
Helt ok serie som jag såg hela men lämnar mig med ingen känsla alls mer än, jaha. Det var inget som lockade mig att se vidare trots helt olika karaktärer och dumma misstag. I det stora hela ganska tunt vad det gäller både handling och karaktärer.
Jenny Anttila
avatar
Den fångade inte mig, även fast jag själv läser till psykolog. Tyckte inte skådespelarna var så bra.
Julia Axelsson
avatar
Överdriven, ganska löjlig och ointressant framställd skildring över ungdomar i en studentkorridor.
Robert Ehrin

Hälsning från C More

Tjugoåriga Jenny lämnar Eskilstuna för att studera på psykologprogrammet i Uppsala. I studentkorridoren träffar hon pluggisarna Flora och Larsson, samt de karismatiska klubbkidsen Saga och Oliver. Festlivet lockar och redan första kvällen lyckas Jenny ta ett beslut med förödande konsekvenser... Korridoren är en serie om att hitta sig själv, berättad med en rå innerlighet och slipad humor - vi hoppas du kommer gilla serien lika mycket som vi!

 • Underhållning för hela familjen; streama film, serier, reality, barnunderhållning, sport, TV-kanaler och TV4-program utan avbrott
 • Spara surf – titta offline
 • Titta på flera skärmar samtidigt
 • Avsluta när du vill
C More, , Den kompletta streamingtjänsten
C More

Den kompletta streamingtjänsten