Sök
Bröderna's Naturliga

Resultat

Bröderna's Naturliga

Nu kan vi ta del av härliga frukostar med smarriga smörgåskreationer från våra testpiloter som provat och utvärderat Bröderna's Naturliga Fondkokta- eller Basturökta Skinka. Detta skivade charkpålägg är helt utan tillsatta E-nummer och alltid med svenskt kött. 

 • Bröderna's Naturliga Basturökt Skinka 97 % av 311 testpiloter rekommenderar Bröderna's Naturliga Basturökt Skinka
  Basturökt Skinka
 • Bröderna's Naturliga Fondkokt Skinka 93 % av 300 testpiloter rekommenderar Bröderna's Naturliga Fondkokt Skinka
  Fondkokt Skinka
 • Produkt Bröderna's Naturliga
 • Tillverkare Bröderna's
 • Antal testpiloter 300
 • Antal som ansökt 7 063
 • Testperiod Jan - mar 2017

Basturökt Skinka

 • Rekommenderat pris 28 SEK
 • Antal testpiloter 311

Fondkokt Skinka

 • Rekommenderat pris 28 SEK
 • Antal testpiloter 300

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via Youtube och i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkterna via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Basturökt Skinka

Den basturökta skinkan var en riktig vinnare, smaken beskrivs som fyllig med perfekt rökighet. Vidare upplever testpiloterna skinkan som saftig med bra konsistens och i lagom tjocklek. Den får ett riktigt stort plus för att den är naturlig, utan tillsatta E-ämnen och av svenskt kött. Av de få som inte rekommenderade var meningarna något delade, antingen för rökig eller för lite smak samt för högt pris. Produkten får i övrigt ett riktigt toppresultat!

brodernas-skinka-1.jpg brodernas-skinka-3.jpg brodernas-skinka-2.jpg

97 % rekommenderar (97 testpiloter)

avatar
En skinka av svenskt kött och utan e-ämnen i prisklass med konkurrerande märken. Skinkan är saftig och smakrik och det är en skön vetskap att allt detta uppnås helt utan e-ämnen. Inga konstigheter, bara skinka precis som skinka ska vara.
MARIE PEDERSEN
avatar
Vi tyckte den var saftig. Lagom tjock, lagom tunn. Lagom smak. Och hade inga tillsatta konstigheter. Testa ni också! Vi kommer testa fler smaker av Brödernas Naturliga.
BEATRICE LÖFGREN
avatar
Jag rekommenderar absolut den Basturökta skinkan eftersom den kändes fräsch och smakerna var väl avvägda - lagom rökig, kändes inte vattnig eller flottig. Den lämpar sig för en lyxigare frukostkänsla.
SUSANNE ANDRÉASSON

3 % rekommenderar inte (3 testpiloter)

avatar
Skinkan var god om än lite väl kraftig röksmak men till det priset är det inte värt det.
MEJT STRÅHLE
avatar
Inget speciellt i smakväg. Basturökta skinkor burkar smaka betydligt mer.
DANIEL KOWALEWSKI
avatar
Skinkan borde smakat mer, smakmässigt är den varken bättre eller sämre än någon annan skinka. Att skinkan enbart har 5 olika sorters ingredienser och ej innehåller extra tillsatser är mycket positivt. Detta uppväger dock inte att priset per skinkskiva är alldeles för högt.
TOBIAS MEIJER

Så tycker testpiloterna om Fondkokt Skinka

Den fondkokta varianten av Brödernas Naturliga är enligt testpiloterna mycket god och smakrik med generös storlek och lagom tjocka skivor. Även här betonar testpiloterna att de är extra nöjda med att skinkan är av svenskt kött och utan tillsatta E-ämnen. Åsikter på förbättringar var mindre sälta och mer smak. De positiva upplevelserna överväger helt klart de som inte rekommenderar. Toppresultat för denna skinka med!

Fondkokt Skinka tomat Fondkokt Skinka moet Fondkokt Skinka jordgubbe

93 % rekommenderar (93 testpiloter)

avatar
Jättegod skinka! Såååå mkt smakrikare än "vanlig" kokt skinka! Jag njöt av varenda tugga, och det gjorde resten av familjen med! Sen att det inte finns några e-tillsatser tycker jag är toppen!
MONIKA THORELL
avatar
Naturlig, stor skillnad i smak från många av de andra på marknaden. Jag försöker att undvika tillsatser och är glad när jag hittar rena naturliga livsmedel. Så verkligen ett stort plus till denna prudukt.
MARY ERIKSSON
avatar
Det absolut godaste kokta skinkpålägg jag smakat! Den är inte bara god utan känns också nyttigare än andra pålägg då den inte innehåller E-tillsatser. Ett pålägg jag gärna bjuder vänner på till sportkvällen på TV med öl och mackor!
ALF ÖST

7 % rekommenderar inte (7 testpiloter)

avatar
Jag hade höga förhoppningar att skinkan skulle vara extra speciell men blev besviken då jag varken var särskilt imponerad av smak eller konsistens.
ISABELLE FORSBERG
avatar
Den var tyvärr för salt för min smak. Jag ser självklart att den innehåller havssalt, men personligen räcker det med den naturliga sältan som brukar finnas skinka.
LOUISE NORDENBORG
avatar
Jag giller idéen om en naturlig skinka och jag gillar kryddningen. Men jag vill ha mer smak i min skinka, jag tror till exempel att jag hade föredragit den basturökta skinkan.
LUCAS LISSNER

Från sociala medier

Hälsning från Bröderna's

Bröderna's Naturliga
Vad kul att du vill prova Bröderna’s Naturliga! Du kommer få prova vårt bästa pålägg som tillagas varsamt, under lång tid, för fantastisk smak och kvalitet. Vi smaksätter med noggrant utvalda ingredienser i form av grönsaker, frukt, örter & kryddor. Vi använder enbart svenskt kött och naturliga ingredienser, vilket innebär att tillagningen sker helt utan tillsatta E-nummer. Ett gott pålägg utan konstigheter helt enkelt. Hoppas det smakar!
 • Utan tillsatta E-nummer
 • Kött från Sverige
 • Tillverkad i Sverige
Maria Adolfsson, Marknadschef, Bröderna's
Maria Adolfsson

Marknadschef, Bröderna's