Sök
Bregott® Brynt

Resultat

Bregott® Brynt

Titta hit alla smörgåsälskare. 5000 personer ute i landet har testat Arlas nykomling Bregott Brynt. Denna färska nyhet har en unik smak som testpiloterna har utvärderat vid både långfrukostar och finmiddagar. Här kan vi följa deras smakupplevelser med härliga bilder.
  • 84 % av 5149 testpiloter rekommenderar Bregott® Brynt
  • Produkt Bregott® Brynt
  • Tillverkare Bregott®
  • Rekommenderat pris 32 SEK
  • Antal testpiloter 5 149
  • Antal som ansökt 12 206
  • Testperiod Maj - jun 2018

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och har fått en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Bregott® Brynt

Den nötiga och knäckiga smaken av brynt smör tilltalar de flesta av testpiloterna. Bregott Brynt har avnjutits på bland annat smörgåsar, till färskpotatis och grillat. Av de som inte rekommenderar är den främsta orsaken att de inte tycker om den brynta smaken och att den tar över. Gillar du dock brynt smör är chansen stor att du kommer att gilla Bregott brynt, och flera av testpiloterna beskriver att godast är på nybakat bröd utan någonting annat på!

Bregott® Brynt image 1 Bregott® Brynt image 2 Bregott® Brynt image 3

84 % rekommenderar (4346 testpiloter)

avatar

Bregott brynt har en nötig lite söt smak som verkligen tilltalar mig. Den passar kanon till mackan men blev verkligen supergod när jag blandande den med kanel och åt till mina bananpannkakor. Mumma.

Malin Andersson Borg
avatar

Underbar god smak - lite gammaldags smörsmak. En höjdare på mackan!

Harald Lohse
avatar

En lyxigare variant av favoriten Bregott. Extra gott på kokt färskpotatis och grillat kött men även på mackan.

Andrea Victor

16 % rekommenderar inte (803 testpiloter)

avatar

Smaken var lite intensiv för mig, gillar en mer mjuk smak av smör. Men sen är jag inte en smörfavorit.

Sofia Wiman
avatar

Produkten motsvarade inte alls våra förväntningar. Den tydliga tonen av kola passade inte alls för våra användningsområden.

Sarah Lundgren
avatar

Den är inte äcklig men har man det på macka så passar inget pålägg, så man skulle kunna säga att smöret blir som ett pålägg.

Christian Nilsson

Från sociala medier

Hälsning från Bregott®

Bregott® Brynt

Säg hej till vår nykomling Bregott Brynt! Bregott Brynt är gjort på smör kärnat av färsk svensk grädde som sedan blandats med rapsolja, brynt smör och en nypa salt. Det brynta smöret tillför en extra smakdimension och sätter guldkant på både vardag och speciella tillfällen. Bregott Brynt är lika naturligt god som övriga Bregott.

  • Unik smak
  • Naturligt god
  • Gjord på svensk grädde & svensk rapsolja
Katarina Klingberg, Varumärkesansvarig, Bregott®
Katarina Klingberg

Varumärkesansvarig, Bregott®