Sök
Brämhults smoothies

Resultat

Brämhults smoothies

Kickstarta våren! Det har i alla fall våra testpiloter gjort när de testat Brämhults nya smoothies i smakerna Energi, Vitamin och Kraft. De innehåller bland annat gröna kaffebönor och en mängd olika vitaminer och nyttigheter från frukt & grönt. Ta del av resultatet och peppande bilder här nedan och via #smartson #brämhults.

 • Brämhults smoothies Vitamin 90 % av 249 testpiloter rekommenderar Brämhults smoothies Vitamin
  Vitamin
 • Brämhults smoothies Energi 92 % av 257 testpiloter rekommenderar Brämhults smoothies Energi
  Energi
 • Brämhults smoothies Kraft 92 % av 375 testpiloter rekommenderar Brämhults smoothies Kraft
  Kraft
 • Produkt Brämhults smoothies
 • Tillverkare Brämhults
 • Antal testpiloter 375
 • Antal som ansökt 15 663
 • Testperiod Feb

Vitamin

 • Rekommenderat pris 25 SEK
 • Antal testpiloter 249

Energi

 • Rekommenderat pris 25 SEK
 • Antal testpiloter 257

Kraft

 • Rekommenderat pris 25 SEK
 • Antal testpiloter 375

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för dig som testpilot. Uppdraget är att testa produkten och dela dina upplevelser i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Vitamin

Denna smoothie ger testpiloterna en kick om beskrivs som en riktig vitaminboost. Smaken har en tydlig syrlighet som möts upp väl av sötman från bananen, och uppskattas av både stora som små. Synpunkter på förbättringar är mindre banansmak, en slätare konsistens samt lägre pris. Trots detta landar resultatet på klart godkänt - en riktig smoothiesuccé!

Brämhults smoothies image 1 Brämhults smoothies image 2 Brämhults smoothies image 3

90 % rekommenderar (225 testpiloter)

avatar

Perfekt smak, lagom syrlig och lagom söt. Även bra konsistens. Rekommenderas absolut, sonen älskade den också så passar både vuxna och barn. Bra att ha med sig när man är på resande fot.

Madelene Olsson
avatar

Den är fantastisk! Perfekt balanserad syra, och alldeles lagom konsistens för att vara en smoothie. Den är fräsch och en känner hur en blir piggare av den. Älskar den!

Isa Alvbåge
avatar

Lagom på alla sätt! Konsistensen, smak och innehåll får toppbetyg av mig! Dessutom är det helt lagom och smidig flaska att ta med i bilen eller i väskan, och den är lika god när den är lite varmare, så enligt mig behöver den inte vara kylskåpskall =)

Marie Andersson

10 % rekommenderar inte (24 testpiloter)

avatar

Skulle inte rekommendera eftersom den smakar som alla andra bärsmoothies som finns i kyldisken. Skulle låta priset avgöra. Eller hellre rekommendera någon av Brämhults ekologiska juicer.

Susanne Karlsson
avatar

Smakar endast banan men det stod att det bara innehåll 18% banan. Väldigt dyr också för den lilla förpackningen.

Thea Åberg
avatar

Jag upplevde banansmaken för framträdande samt att smoothien var lite för söt i smaken. Konsistensen hade gärna fått vara lite slätare.

Tina Nordström

Så tycker testpiloterna om Energi

Brämhults Energi-smoothie får tummen upp av testpiloterna. Flaskan har en lagom storlek som är smidig att ta med sig. Smaken av jordgubbar känns genuin och det är en bra balans mellan sötma och friskhet. Smoothien är också mättande och fungerar perfekt som mellis. Några få ansåg att smaken inte var tillräckligt märkvärdig och att priset var högt. Trots det får Energi ett riktigt gott betyg!

Brämhults smoothies image 1 Brämhults smoothies image 2 Brämhults smoothies image 3

92 % rekommenderar (236 testpiloter)

avatar

Bra smak. Mättande och energigivande. Jag delade med mig till en vän och till min son. Alla vi tre gillade drycken mycket och kommer köpa den igen. Känns äkta utan en massa bismaker.

Eva Persson
avatar

Kanongod smoothie som inte är för söt och ger perfekt med energi som ett mellanmål, riktigt god och kommer köpa den igen!

Anna Peters
avatar

Ett perfekt mellanmål som är både läskande och mättande. Smaken var mycket god och kändes fräsch i smaken. Gillar storleken på flaskan då den passa handväskan och magen perfekt!

Petra Ekenstierna

8 % rekommenderar inte (21 testpiloter)

avatar

Smoothien hade en "tråkig" färg, och jag hade önskat mer smak av jordgubbe än av banan som den smakade nu. Dock bra konsistens på smoothien.

Malin Österlund
avatar

Tycker framför allt inte det var någon smak eller frukt som stod ut. Lite för besk för min smak. Hade nog hellre ätit en valfri frukt som energimål.

Andreas Tullson
avatar

Den var god, men skiljde sig inte särskilt mycket från andra smoothies i smak (och som för övrigt ofta är billigare) eller "effekt" för den delen.

Younes Maouane

Så tycker testpiloterna om Kraft

Smoothielocious! Den tropiska varianten Kraft är en riktigt favorit bland våra smoothie-testare. Många beskriver smaken som len och frisk där alla frukter går att urskilja. Den passar både till frukost och mellanmål, och flera känner sig piggare av den. Ett fåtal ansåg att smaken var svår att definera och upplevde en bismak. Resultatet blir ändå en fullträff för den kraftfulla smoothien.

Brämhults smoothies image 1 Brämhults smoothies image 2 Brämhults smoothies image 3

92 % rekommenderar (346 testpiloter)

avatar

Den är helt klart en av de bästa smoothies som finns i köpeväg. Mycket tjockare och det märktes att den var fullpackad med frukt. Sedan smakade den fantastiskt med!

Anna Nyström
avatar

Brämhults smoothie Kraft var supergod! Den smakade som en RIKTIG smoothie ska smaka. Alltså man ska känna smak av alla olika frukter och bär som är i och det tycker jag dom lyckades utmärkt med!

Georg Sten
avatar

Jag tycker att smoothien vi valde att pröva, Kraft, var riktigt god. Lagom tjock, framförallt lagom söt, och att det gick att urskilja om inte alla frukterna så i alla fall en del. Det var en skön och god vitaminkick.

Sanna Mård Castman

8 % rekommenderar inte (29 testpiloter)

avatar

Produkten hade en ganska besk bismak och föll mig inte alls i smaken. Tanken bakom kombinationen var nog god men pumpa eller någon annan ingrediens gjorde att smoothiens smak kändes väldigt skum. Skulle tyvärr inte rekommendera den.

Jonas Arlebrand
avatar

Var inte supergod, kändes mer som en puré än en smoothie. väldigt dyr också, därför skulle jag inte rekommendera den, den är inte värd det höga priset.

Jannica Grahm
avatar

Tyckte inte att den tillförde något nytt. Smaken var lite svår att definiera. För många olika smaker som tog ut varandra.

Per Liljeberg

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Brämhults

Brämhults smoothies
Brämhults smoothies
Brämhults smoothies

Våra smoothies är gjorda på 100 % frukt och grönt, helt enkelt för att vi tycker att det blir godast så! Vi tillsätter inget socker eller konstgjorda tillsatser utan låter frukten få vara som den är. Våra smoothies har alla en fyllig och mättande konsistens vilket gör de perfekta som mellanmål, till en snabb lunch på språng eller ger extra energi inför träningspasset. Nyheterna Energi, Kraft och Vitamin är dessutom naturligt laddade med nyttiga ämnen som piggar upp, stärker och gör att du orkar mer. Nu är vi nyfikna på vad du tycker om våra nya smoothies och vi hoppas att de ger dig mer kraft att orka med vardagsbergen! Festlig testperiod!

 • Orka mer
 • Tre naturligt laddade nyheter
 • Kraft, energi och vitaminer
Stina Haglund, Senior Brand Manager, Brämhults
Stina Haglund

Senior Brand Manager, Brämhults