Sök
Boxholms Ekologiska Ost

Resultat

Boxholms Ekologiska Ost

Vad har du på frukostmackan? Nu har 1648 testpiloter utvärderat Boxholms Ekologiska Ost, gjord på mjölk från närliggande gårdar. Ta del av resultatet och testpiloternas smarriga frukostbilder nedan. 

  • 89 % av 1648 testpiloter rekommenderar Boxholms Ekologiska Ost
  • Produkt Boxholms Ekologiska Ost
  • Tillverkare Arla Foods
  • Rekommenderat pris 45 SEK
  • Antal testpiloter 1 648
  • Antal som ansökt 14 532
  • Testperiod Feb - mar 2017

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via en testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Boxholms Ekologiska Ost

Den ekologiska osten från Boxholm har gjort entré på många frukostmackor runt om i landet, och testpiloterna är positivt inställda. Osten beskriver de som smakrik men mild, krämig och har en perfekt balans mellan syrlighet och sälta. Stort plus får den för att den är ekologisk. De som inte rekommenderar har synpunkter på för högt pris, att den är något torr samt att den kommer i en för liten förpackning. Men att osten ger frukostmackan ett rejält lyft är det ingen tvekan om.

Boxholms Ekologiska Ost image 1 Boxholms Ekologiska Ost image 2 Boxholms Ekologiska Ost image 3

89 % rekommenderar (1462 testpiloter)

avatar

Den är ekologisk vilken är en stor grej för oss här hemma. Dessutom ligger den smakmässigt väldigt fint, med lite kraftigare smak än den klassiska hushållsosten, men mildare och fräschare än den lätt överväldigande prästosten. Köpte en till så fort testet tagit slut.


Christian Augustsson
avatar

Jag personligen gillar den väldigt mycket, inte bara för att sen faktiskt är ekologiskt vilket självklart är ett stort plus. Men mest för att den var smakrik på ett härligt syrligt sätt.


Jimmy Tholander
avatar

Smakrik, krämig och god!! Kombinerade osten med olika grönsaker, favoriten var helt klart med paprika! Kan verkligen rekommendera denna produkten till alla, har redan köpt en ny ost och denna kommer vara en självklarhet i vårt kylskåp framöver.

Karin Stawåsen

11 % rekommenderar inte (186 testpiloter)

avatar

God smak som passar alla i familjen. Önskvärt med en krämigare konsistens då den lätt smular vid hyvling. Rekommenderar inte osten pga det höga kilopriset. Som student är det en omöjlighet att betala det priset för en ost.


Madeleine Fahlström
avatar

Jag äter mycket ost och denna var för smulig för att ha lika mycket fetthalt som liknande ostar. Smaken var lite för svag för att ha på mackan så jag har mest haft den i maten. Dessutom mindre än vad jag föreställde mig för det priset. Den blir det aldrig igen..


Jerker Eriksson
avatar

Tyvärr var det en ost som inte föll mig i smaken, smak är objektivt och jag tycker att osten hade kunnat vara krämigare i smaken. Den här kändes tyvärr lite plastig.


Sofia Stensby

Hälsning från Arla Foods

Boxholms Ekologiska Ost

Boxholms tillverkar milda, lagrade och smaksatta hårdostar. Sedan starten 1890 ystas vår ost av mjölk från närliggande gårdar och än idag finns alla inom fem mils radie. Mejeriet har moderniserats många gånger, men vi gör inte avkall på de viktiga hantverksmässiga momenten och den manuella kontroll som borgar för att kvaliteten blir den bästa. Hoppas att vår ekologiska ost kan bli din nya favorit!

  • Ekologisk
  • Tillverkad på mjölk från närliggande gårdar
  • Lång tradition av hantverk
Doris Alatalo, Brand Manager, Arla Foods
Doris Alatalo

Brand Manager, Arla Foods