Sök
Bosch PLR 50 C

Resultat

Bosch PLR 50 C

Ska du renovera köket, bygga en altan eller har du kanske andra DIY-projekt på gång? Vi lät 50 händiga testpiloter testa och utvärdera Bosch PLR 50 C laseravståndsmätare med tillhörande mobilapp. Nu kan du ta del av resultatet.

  • 96 % av 47 testpiloter rekommenderar Bosch PLR 50 C
  • Produkt Bosch PLR 50 C
  • Tillverkare Robert Bosch AB
  • Rekommenderat pris 1 495 SEK
  • Antal testpiloter 47
  • Antal som ansökt 3 604
  • Testperiod Mar - apr 2015

Testet genomfördes av Smartson under våren 2015 utan kostnad för testpiloterna. Testpiloterna fick hemskickat en laseravståndsmätare samt en surfplatta med appen förinstallerad. Efter avslutat test fick testpiloterna behålla Bosch PLR 50 C. Surfplattan returnerades. Uppdraget var att testa, tycka till och dela åsikter via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär. 

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Bosch PLR 50 C

Testpiloterna är överlag mycket nöjda med Bosch PLR 50 C. Hela 96 % väljer att rekommendera produkten till sina vänner efter avslutat test. De som lyfts fram är att den är snabb, smidig, användarvänlig och har många bra funktioner. Bland kritiken nämns att appen inte känns färdigutvecklad och att bluetoothkopplingen mellan surfplatta/mobil och själva mätaren lätt tappas.

Bosch PLR 50 C image 1 Bosch PLR 50 C image 2 Bosch PLR 50 C image 3

96 % rekommenderar (45 testpiloter)

avatar

Bosch PLR 50 C är en god kamrat i fickan när du håller på med ditt projekt. Du kommer att inse att det inte bara är en avståndsmätare, utan alla funktioner med inbyggt vattenpass och vinkelmätare gör att du hittar nya användningsområden hela tiden.

Anders Thorslund
avatar

Den är liten, smidig och lätt att använda. Den har tydligt användargränssnitt och tydlig display med bra kontrast. Den gör jobbet enklare och roligare.

Catharina Glaas
avatar

Jag rekommenderar Bosch PLR 50 C för att det är en produkt som är lätt att använda och har många arbetsmöjligheter. Om man jämför produkten med andra liknande produkter så är denna på toppen av listan! Lätt att använda, touchdisplay, bra grafik, många egenskaper och man kan koppla den till en app.

Artush Shahverdyan
avatar

Liten och smidig. Bra med appen som gör att det är lätt att spara sina projekt.

Magnus Andersson

4 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar

Lasern är på tok för svag, minsta solljus så får den ingen kontakt. I övrigt är den lättskött, har en tydlig display och exakt mätning.

Sven Karlsson
avatar

Själva mätaren i sig är väl "Okej", men det stora problemet är att det är svårt att hålla den stablit och trycka av samtidigt. En tumavtryckare hade varit bättre. Appen för tablet är helt oanvändbar under verkliga förhållanden. Fruktansvärt usel helt enkelt.

Jan Johansson

Från sociala medier

Hälsning från Robert Bosch AB

Bosch PLR 50 C
Bosch PLR 50 C
Bosch PLR 50 C

Nya PLR 50 C från Bosch erbjuder många unika finesser som gör det enkelt och roligt att mäta. Med hjälp av touchskärmen har man en bred arsenal av funktioner lätttillgängliga och tack vare det integrerade vinkelmåttet blir det lätt att utföra indirekta mätningar. Via Bluetooth kan sedan mätningarna enkelt överföras till din surfplatta eller smartphone via den kostnadsfria appen. Hela projekt kan lagras, med bilder, mätningar, anteckningar etc. PLR 50 C är helt enkelt en unik, mångsidig och lättanvänd avståndsmätare för alla uppgifter.

  • Mäter exempelvis area, volym samt distanser upp till 50 meter
  • Pekskärm med guider och instruktioner
  • Överför dina mätvärden till measure&go-appen för smartphones och surfplattor
Jacob Hald Odgaard, Trade Online Manager, Robert Bosch AB
Jacob Hald Odgaard

Trade Online Manager, Robert Bosch AB