Sök
Blueair Luftrenare

Resultat

Blueair Luftrenare

Renare luft och fräschare hem - hur låter det? Luftrenaren DustMagnet™ från Blueair är specialiserad på att reducera luftburet damm innan det lägger sig på ytor och golv. DustMagnet™ är skapad för att minska mängden pollen, djurallergener och damm i luften, samt är designad som ett sidobord för att passa in i hemmet. Ta del av testpiloternas upplevelser av modellerna 5210i och 5240i.

 • DustMagnet™ Luftrenare DustMagnet™ 5210i 93 % av 14 testpiloter rekommenderar DustMagnet™ Luftrenare DustMagnet™ 5210i
  DustMagnet™ 5210i
 • DustMagnet™ Luftrenare DustMagnet™ 5240i 100 % av 14 testpiloter rekommenderar DustMagnet™ Luftrenare DustMagnet™ 5240i
  DustMagnet™ 5240i
 • Produkt DustMagnet™ Luftrenare
 • Tillverkare Blueair
 • Antal testpiloter 14
 • Antal som ansökt 1 619
 • Testperiod juni 2022

DustMagnet™ 5210i

 • Rekommenderat pris 4 190 SEK
 • Pris för testpiloter 2 095 SEK
 • Antal testpiloter 14

DustMagnet™ 5240i

 • Rekommenderat pris 4 490 SEK
 • Pris för testpiloter 2 245 SEK
 • Antal testpiloter 14

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Blueair där testpiloterna fick köpa produkterna till reducerat pris. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser via Smartson.

Så tycker testpiloterna om DustMagnet™ 5210i

DustMagnet 5210i beskrivs som en effektiv luftrenare som gör sitt jobb. Testpiloterna upplever DustMagnet som väldigt tyst och de märker inte att den är igång. Appen är användarvänlig och kan enkelt styra luftrenaren. Testpiloterna berättar att inomhusluften känns mycket bättre efter några veckors användning av produkten. Även pollenallergikerna känner sig mindre täppta än tidigare. Den som valde att inte rekommendera produkten var inte tilltalad av designen samt ifrågasätter luftrenarens funktioner.

Blueair DustMagnet 5210i Blog 1 Blueair DustMagnet 5210i Blog 2 Blueair DustMagnet 5210i Blog 3

93 % rekommenderar (13 testpiloter)

avatar
Jag tycker det är en tyst och effektiv luftrenare. Den är lätt att använda både på luftrenaren och genom appen som är lättförståelig och lätt att komma igång med. Smidigt att kunna tidsinställa fläkthasigheter under exempelvis natten. Den är verkligen en dustmagnet som suger åt sig damm i rummet. Rummet blir mycket renare och fräschare.
Linda Kastanius Jarenmark
avatar
Är så sjukt nöjd och luften känns så mycket bättre. Som pollenallergiker så är det bra att hemmet kan få vara en lugn plats där jag kan andas oavsett vädret utanför. Appen är så smidig att använda och älskar den funktionen att kunna få den på full effekt innan jag kommer hem så när jag väl är hemma så är luften ren!
Wendela Selander
avatar
Har nu testat DustMagnet ett par veckor och känner mig riktigt nöjd. Appen är otroligt smidig och lättinstallerad. Man jämför enkelt inomhus/utomhusluftens olika värden. Minus på att den då den kör igång på högvarv, exempelvis då man släckt ett stearinljus, så skramlar det och låter lite störande om maskinen. Händer dock sällan så ingen stor grej.
Stefan Kauppila-Johansson

7 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar
Utseende: För liten, ger ett dåligt kvalitetsintryck.
Funktion: Ifrågasätter så luften enligt appen alltid är "perfekt" trots balkongdörr på vid gavel 2 m bort.
Michael Holm

Så tycker testpiloterna om DustMagnet™ 5240i

Det är en lång rad positiva omdömen om DustMagnet 5240i. Testpiloterna uppskattar de smarta funktionerna, att produkten är snygg och kan användas som avlastningsbord, men framförallt upplever de en fräschare luft och bättre inomhusmiljö. Installationen är enkel och appen är praktisk. Några av testpiloterna hade önskat ytterligare mätvärden om luftkvaliteten att följa i appen. Det nämns även att luftrenaren är något högljudd emellanåt. Däremot berättar de summerande kommentarerna att luftkvaliteten har förbättrats hos testpiloterna och de är därmed väldigt nöjda med DustMagnet 5240i.

DustMagnet 5240i Blog 2 DustMagnet 5240i Blog 1 DustMagnet 5240i Blog 3

100 % rekommenderar (14 testpiloter)

avatar
Enkel installation och applikation. Smart filterlösning som gör hantering av filter enkel och smidig. Luftkvalitet förbättras avsevärt och kan på ett smidigt sätt ses i applikationen. Design av DustMagnet är modern och gör att den på ett smidigt sätt smälter in i en modern miljö! Kan bara rekommendera den med dessa resultat.
Fredrik Hjeltman
avatar
Lagom storlek och lätt att ställa in via blåtand. Luftrenaren har fungerat perfekt och min son mår mycket bättre och slipper alla nysattacker på morgonen.
Niklas Fält
avatar
Den gör luften renare och lättare att andas.
Maj-Lise Mistenius

Hälsning från Blueair

DustMagnet™ är en luftrenare som deaktiverar virus och bakterier, samt tar bort pollen, mögel, djurallergener och mikroplaster från inomhusluften. Perfekt för den som inte gillar att städa men vill ha ett fräscht hem med ren luft och ett ökat välmående.

 • Fungerar som sidobord
 • Fångar luftburet damm innan det lägger sig
 • Mindre damm. Mer ren luft.