Sök
Blue Dragon Currypasta

Resultat

Blue Dragon Currypasta

Sawadee kha! Återupptäck minnen från thailändsk mat med röd- och grön currypasta från Blue Dragon. Nu har 1700 hemmakockar testat currypastan och delat sina godaste curryrätter på sociala medier och i vår testpilotsblogg.
 • Blue Dragon Currypasta Grön Currypasta 90 % av 408 testpiloter rekommenderar Blue Dragon Currypasta Grön Currypasta
  Grön Currypasta
 • Blue Dragon Currypasta Röd Currypasta 90 % av 851 testpiloter rekommenderar Blue Dragon Currypasta Röd Currypasta
  Röd Currypasta
 • Produkt Blue Dragon Currypasta
 • Tillverkare Blue Dragon
 • Antal testpiloter 851
 • Antal som ansökt 6 525
 • Testperiod Juni 2018

Grön Currypasta

 • Rekommenderat pris 12 SEK
 • Antal testpiloter 408

Röd Currypasta

 • Rekommenderat pris 12 SEK
 • Antal testpiloter 851

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Grön Currypasta

Väldoftande och smakrika rätter kryddade med grön currypasta har lagats av testpiloterna - och de verkar nöjda. Efter smaktestet har Blue Dragons currypasta fått bra betyg för sin krämiga konsistens, fyllighet, goda kryddning, härliga sting och för att den är smidig att använda i matlagningen. Det är några delade åsikter om kryddningen där vissa testpiloter tycker att smaken är för svag och andra upplever den vara för stark. Resultatet visar ändå att majoriteten är nöjda med den gröna currypastan.

Blue Dragon Currypasta image 1 - Grön Currypasta Blue Dragon Currypasta image 2 - Grön Currypasta Blue Dragon Currypasta image 3 - Grön Currypasta

90 % rekommenderar (366 testpiloter)

avatar

Har alltid gjort min egen currypasta, nu kan jag slappna av för den här var lika god och mycket mer bekvämt än att göra den själv. Suverän produkt, smakmässigt och arbetsbesparande.

Micael Rombin
avatar

Fin smak av grön curry och lagom stark. Det blir direkt en asiatisk feeling på middagen!

Erika Danielsson
avatar

Fantastisk smak på currypastan som skapar en sååå god gryta! Det blev en magiskt god gryta som vi alla ville ha mer av!

Maria Bankefors

10 % rekommenderar inte (42 testpiloter)

avatar

Luktar alldeles ljuvligt och har trevlig konsistens. Helt ok förpackning. Men smaken var en besvikelse. Det är bara "starkt", inte några andra trevliga smaker som man brukar förknippa med thailändsk curry.

Paula Blomqvist
avatar

Dyr för alldeles för lite pasta. Mängden är dessutom svår att krydda med, då det antingen blir för starkt, eller så finns det inget kvar om det blir för svagt. Lättare att använda vanliga kryddor och göra själv tycker jag i alla fall personligen.

Mårten Löfman
avatar

Krångligt att använda olika "pasta". Gav ingen ny smak än man kan få via andra produkter.

Karin Palmer

Så tycker testpiloterna om Röd Currypasta

Smaken påminner starkt om rätter som serveras i Asien - så beskrivs wok och grytor som tillagats med den röda currypastan. Testpiloterna tycker att produkten är enkel att använda, smakrik, fyllig, har en medelstark hetta enligt förväntningarna och med en bra storlek på förpackningen. De som väljer att inte rekommendera produkten anser att currypastan är för svagt kryddad, opraktisk med liten och icke återförslutningsbar förpackning, samt att priset är för högt. Totalt är det är ändå 90 procent som rekommenderar den röda currypastan från Blue Dragon.

Blue Dragon Currypasta image 1 - Röd Currypasta Blue Dragon Currypasta image 2 - Röd Currypasta Blue Dragon Currypasta image 3 - Röd Currypasta

90 % rekommenderar (765 testpiloter)

avatar

Fantastisk smak med perfekt mix av kryddorna. Med ett par extra limeblad i grytan smakade det som i Thailand!

Tony Nilsson
avatar

Lätthanterlig produkt som är dryg o som är god smak på. Fick lite över som jag hade som kryddsmör på baguette som jag kan rekommendera.

Ulf Mäe
avatar

Så användbar! Så enkelt att laga gott med den! Smakrik! Perfekt med den lilla förpackningen! (Inte en massa rester i burkar som blir stående.)

Eva-Charlotte Nyström

10 % rekommenderar inte (86 testpiloter)

avatar

Jag tyckte currypastan var lite för smaklös och behövde krydda en hel del själv... Den enda smaken som fanns där var hetta och den var lagom men hade förväntat mig lite mer av produkten.

Ellen Eklind
avatar

Upplevde ingen skillnad mot annan currypasta i burk. Så denna variant blir väldigt dyr.

Lars-Göran Rödin
avatar

Den var ok, men jag tyckte att den smakade för lite. Skulle ha varit lite starkare och ha mer smak. Lätt att använda.

Annelie Strålfors

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Blue Dragon

Blue Dragon Currypasta
Vad kul att du är nyfiken på vår röda och gröna currypasta. Vi ser fram emot att höra vad du tycker om dem! Dessa är tillverkade i Thailand och smakar och doftar som thailändsk curry. Currypastan på 50 g är anpassad för en måltid och passar en förpackning kokosmjölk ca 400 ml. Om en mildare curry önskas kan man välja att använda en mindre mängd av currypastan. Currypastan är även vegansk, snabbtillagad och lätt att variera på en rad olika sätt - varför exempelvis inte göra en helt vegetarisk rätt? Var kreativa i köket!
 • Enkel att tillaga (komplettera med kokosmjölk + valfria ingredienser) 
 • Anpassad för en måltid 
 • Autentisk smak
Doris Alatalo, Brand Manager, Blue Dragon
Doris Alatalo

Brand Manager, Blue Dragon