Sök
Belkin Trådlös laddare

Resultat

Belkin Trådlös laddare

Samsung- och iPhoneanvändare fick en möjlighet att köpa Belkins trådlösa laddenhet till unikt testpilotpris. I utbyte har de delat med sig och delat sina upplevelser på Smartson och Prisjakt. Modellerna som testades är Belkin Qi Wireless Charger 5W som är en instegsladdare och fungerar till Samsung S6, S7, S8, Note8 samt iPhone 8, 8 Plus och X eller Belkin BoostUP Wireless Charger 7.5W som är utformad för snabbare laddning för just iPhone 8, 8 Plus och X. Testpiloterna verkar helt klart nöjda. Läs mer om det nedan.

  • Boostup 97% av 39 testpiloter rekommenderar Boostup
    Boostup
  • Qi 89% av 44 testpiloter rekommenderar Qi
    Qi

Hälsning från Belkin

Vi på Belkin har nyligen släppt två trådlösa laddare som vi verkligen vill att ni provar. Trådlös laddning innebär att man laddar sin telefon via induktion och slipper koppla in en kabel i telefonen. Man lägger den bara på laddningsplattan och så laddas telefon snabbt och säkert! Slipp kablar som ligger och skräpar på golvet eller går sönder. Dessa laddare är perfekta för att ha på nattduksbordet eller varför inte i köket.

Belkin Qi Wireless Charger 5W fungerar till Samsung S6, S7, S8, Note8 samt även till iPhone 8, 8 Plus och X. Belkin BoostUP Wireless Charger 7.5W är utformad för snabbare laddning för just iPhone 8, 8 Plus samt X. Telefonen laddar även ovan Samsung telefoner men då med den lägre hastigheten 5W.

  • Du slipper kablar som går sönder
  • Snygg lösning för nattduksbordet
  • Framtidens sätt hur vi kommer ladda våra telefoner
 Simon Kvibäck, Regional Sales Manager Nordic, Belkin
Simon Kvibäck

Regional Sales Manager Nordic, Belkin