Sök
Belkin Soundform Freedom & Rise

Resultat

Belkin Soundform Freedom & Rise

Ta del av resultatet när 64 testpiloter i Sverige, Norge och Nederländerna har testat de trådlösa hörlurarna Belkin Soundform Rise eller Freedom. Båda har noise cancellation (ENC), svett- och fuktresistans samt kontroller på lurarna så att det går att justera volymen, ta samtal och byta låt utan att plocka upp telefonen.

 • Belkin Earbuds Soundform Rise 100 % av 22 testpiloter rekommenderar Belkin Earbuds Soundform Rise
  Soundform Rise
 • Belkin Earbuds Soundform Freedom 83 % av 42 testpiloter rekommenderar Belkin Earbuds Soundform Freedom
  Soundform Freedom
 • Produkt Belkin Earbuds
 • Tillverkare Belkin
 • Antal testpiloter 42
 • Antal som ansökt 1 654
 • Testperiod Okt 2021

Soundform Rise

 • Rekommenderat pris 899 SEK
 • Pris för testpiloter 449 SEK
 • Antal testpiloter 22

Soundform Freedom

 • Rekommenderat pris 1 290 SEK
 • Pris för testpiloter 649 SEK
 • Antal testpiloter 42

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Belkin där testpiloterna fick köpa produkterna via Dustin till reducerat pris. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser via Smartson och Dustin.

Så tycker testpiloterna om Soundform Rise

Efter avslutat test väljer samtliga testpiloter att rekommenderar Rise. Man ger överlag beröm för ljudkvalitet, design och batteritid. Många uppskattar också passformen. Flera konstaterar också att Belkin Soundform Rise är ett par mycket prisvärda hörlurar.

belkin-soundform-blog-1.jpg Belkin Soundform Rise and Freedom -- 3 Belkin Soundform Rise and Freedom - 2

100 % rekommenderar (22 testpiloter)

avatar
Jag har haft dessa lurar i några veckor nu och är riktigt nöjd med dem. De är lätta att använda och har väldigt bra ljudåtergivning. Stort plus för mig är att de sitter väldigt bra i mina öron, något som verkligen inte alla sådana här lurar gör. Jag kan verkligen rekommendera dessa och tycker de är ett riktigt bra köp.
Sophia Rosenlöf
avatar
Snygg design, bra passform, sitter kvar när man har fysik aktivitet mycket bra ljud
Johan Forsberg
avatar
Jag uppskattar att dessa hörlurar även passar i mina små öron. Även de "små" ljuden, typ akustisk gitarr, drunknar inte i tyngre elektroniska ljuds sällskap. De är lätta att styra med rätt knackningar, som att höja/sänka ljudet, svara i mobilen mm. Det är skönt att det fungerar att endast ha ena luren i örat för att prata i mobilen.
Ditte Tengvall

Så tycker testpiloterna om Soundform Freedom

Freedom anses vara enkla att använda, med smidig parkoppling till mobiltelefon, även batteritid uppskattas. När det kommer till ljudkvalitet är testpiloterna oense, flera anser att den är mycket bra medan andra hade önskat mer basåtergivning. De som inte rekommenderar modellen konstaterar att passformen inte är optimal och att man lätt kommer åt touch-kontrollerna när man skall byta låt.

83 % rekommenderar (35 testpiloter)

avatar
Bra batteri tid. Lätta att parkoppla. Smidiga att ha med sig. Det som jag inte vant mig vid är att det är en viss fördröjning när man touchar luren i örat vilket medför att jag ofta dubbel trycker av misstag. Ljudmässigt i telefonsamtal är bra.
Ronny Björk
avatar
Bra ljudåtergivning. flera storlekar på gummidelen man stoppar in i örat, gör att den passar flera örontyper. Lite svårt att komma in i hur man styr dem, men kommer nog med mer övning. Sitter oftast bra på plats.
Eva Svedin
avatar
Bra ljud. Bekväm att använda. Lätt att använda. Bra batteri.
Christian Jarleskog

17 % rekommenderar inte (7 testpiloter)

avatar
Inte så bra passform i örat samt att ljudet ändras lätt när man försöker justera hur dom sitter i örat.
Jeanette Midhake
avatar
Passar inte riktigt mina öron. Jag får då och då justera dem i öronen vilket gör att jag oundvikligt kommer åt touchen på lurarna. Ljudet är ok och inte mer.
Thomas Freiholtz
avatar
De funkar men glappar en hel del, speciellt när man rör på sig.
Nadia Ben Rabaa

Hälsning från Belkin

Belkin Soundform Freedom & Rise

Vad kul att du är intresserad av förstklassigt ljud från Belkin. Soundform Freedom är konstruerade för rikt, strålande ljud vid valfri volym, och levererar full resonans bas och en kristallklar finish så att du kan njuta av de subtila detaljerna i varje ljudspår. Njut av 8 timmars speltid, med ytterligare 28 timmar i laddningsetuiet. Hörlurarna Soundform Freedom är en av de första tredjepartsprodukterna som fungerar med Apple Find My-systemet. Soundform Rise ger dig 7 timmars speltid per laddning, plus ytterligare 24 timmars batteritid i det trådlösa laddningsetuiet. Starta snabbt igen med bara tio minuters laddning vilket ger en timmes speltid.

 • Environmental noise cancelation (ENC)
 • Dubbla mikrofoner i varje hörlur för skarpare ljud
 • Svett- och fuktresistans (IPX5)
Guillermo Fortunato, Channel Marketing Manager, Belkin
Guillermo Fortunato

Channel Marketing Manager, Belkin