Sök
Beckers Elegant Väggfärg

Resultat

Beckers Elegant Väggfärg

Färg i ny kostym! Nu har våra målarsugna testpiloter fått testa och utvärdera nyheten Beckers Elegant Väggfärg i en ny mjuk förpackning som är miljöanpassad och utformad för att enkelt kunna bäras, hälla ur och stängas. Ta del av alla målande beskrivningar och färggranna bilder från testet här nedan.

  • 99 % av 70 testpiloter rekommenderar Beckers Elegant Väggfärg
  • Produkt Beckers Elegant Väggfärg
  • Tillverkare Beckers
  • Rekommenderat pris 279 SEK
  • Antal testpiloter 70
  • Antal som ansökt 7 309
  • Testperiod Mars - juni 2016

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten med fokus på hur den nya förpackningen fungerar och dela sina upplevelser med bild och videoklipp i en gemensam blogg, sociala kanaler samt att svara på en utvärdering. Varje testpilot får 9 liter vit väggfärg (3 förpackningar) samt alla nödvändiga tillbehör. Till exempel roller, färgtvätt, tråg mm. 

Så tycker testpiloterna om Beckers Elegant Väggfärg

Det blir hatten av för Beckers Elegant Väggfärg. Våra testpiloter beskriver den nya förpackningen som både smidig och lätthanterlig. Den är lätt att hälla ur, återvinna och återförsluta efter användning. Själva färgen har en fin nyans och är framförallt täckande och lättmålad. Utöver det strålande resultatet ges några synpunkter på att det är svårt att hälla tillbaka överbliven färg i förpackningen.

Beckers Elegant Väggfärg image 1 Beckers Elegant Väggfärg image 2 Beckers Elegant Väggfärg image 3

99 % rekommenderar (69 testpiloter)

avatar

Mycket smidig förpackning som är enkel att hälla ur och det blir inget spill. Den är jätteenkel att öppna och stänga samt enkel att återvinna. Verkligen en ny och superbra innovation kring förpackning för målarfärg.

Lejla Kazic
avatar

Mycket bra förpackning! Jag spiller jämt och tycker att det är otympligt att bära de stora burkarna men detta är en perfekt produktutveckling! Och så bra, täckande färg.

Cissi Ramsby
avatar

Färgen var dryg och lätt att jobba med, fin kulör också. Förpackningen var ett stort plus. Aldrig mer hink.

Martin Ödman

1 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar

Det är en bra kvalitetsprodukt, men tyvärr är förpackningen inte så bra med tanke på att man inte kan hälla tillbaka färgen som blir över.

Linda Landgren

Inlägg från Testpiloternas blogg

(generic.page 1 generic.of 0)

Hälsning från Beckers

Beckers Elegant Väggfärg
Beckers Elegant Väggfärg
Beckers Elegant Väggfärg

Vi ser fram emot att höra vad du tycker om vår produkt Elegant väggfärg i allmänhet och dess förpackning i synnerhet. Förpackningen är en innovativ nyhet på färgmarknaden. Denna förpackning är vi för tillfället ensamma om i Skandinavien och vi är nyfikna på dina åsikter om användarvänlighet och om du upplever den bättre än en traditionell färghink. Till exempel hur den är att hälla ur, bära och återvinna. Är denna mer miljöanpassade förpackning något du hellre skulle köpa?

  • Lätt att hälla ur
  • Lätt att återvinna
  • Hållbar förpackning
Sofie Johansson, Consumer Insight Manager, Beckers
Sofie Johansson

Consumer Insight Manager, Beckers