Sök
Axkid ONE 2 Bilbarnstol

Resultat

Axkid ONE 2 Bilbarnstol

Ut på tur! Axkid ONE 2 är en bilbarnstol som tillåter bakåtvänd färd upp till cirka 7 års ålder (61-125 cm, 23 kg). Med den flexibla passformen är Axkid ONE 2 tillverkad för att användas som enda bilbarnstol genom hela barndomen. Stolen är även skapad för att vara enkel och säker att installera i bilen på 30 sekunder. Testpiloter i Sverige, Storbritannien och Tyskland har testat och utvärderat stolen - läs vidare för att ta del av deras upplevelser.

 • 96 % av 24 testpiloter rekommenderar Axkid ONE 2
 • Produkt Axkid ONE 2
 • Tillverkare Axkid
 • Rekommenderat pris 7 999 SEK
 • Pris för testpiloter 3 999 SEK
 • Antal testpiloter 24
 • Antal som ansökt 3 060
 • Testperiod Maj 2022

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av Axkid där testpiloterna fick köpa produkten till reducerat pris. Uppdraget var att utvärdera och dela sina upplevelser i text- och videoformat via Smartson.

Så tycker testpiloterna om Axkid ONE 2

Trevlig design, hög bekvämlighet för barnet, och stor trygghetskänsla att använda - så beskrivs Axkid ONE 2. Många av testpiloterna uppskattar att barnet kan sitta i samma bilbarnstol från tidig ålder upp till 7 år, och dessutom bakåtvänd. Installationen är smidig vilket gör Axkid ONE 2 lätt att flytta mellan bilar eller ta bort när utrymmet behövs till annat. Några av testpiloterna upplevde att bältet var svårt att justera och hasade ner över barnets axlar. Sammanfattningsvis skulle 96% av testpiloterna rekommendera bilbarnstolen till en vän.

Axkid ONE 2 - image 1 Axkid ONE 2 - image 2 Axkid ONE 2 - image 1

96 % rekommenderar (23 testpiloter)

avatar
Superlätt att installera, verkligen guld om man behöver flytta den mellan olika bilar! Min son sitter kanonbra i den, känns väldigt ombonad. Tycker det är så smidigt att man kan justera benutrymme utan att man behöver ta loss stolen och börja om och att man kan luta utan att behöva en kil.
Melanie Andrade
avatar
Om man har ISOFIX och prioriterar snabb installation och urplockning kan jag absolut rekommendera One 2! Stolen är lätt och extremt enkel att bytas mellan bilar.
Alex Johansson
avatar
Så otroligt lätt att installera! Och den passar lika bra för vår niomånaders som till vår sexåring! Sexåringen kommer kunna sitta bakåtvänd i minst ett år till. Att den är så lätt att luta under färd är guld värt till treåringen som ibland somnar i bilen.
Maria Lindberg

4 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar
Det känns som att kvaliteten är bra.

Det är svårt att spänna fast barnet rätt över axlarna. Bältet vill gärna glida ner på sidorna. Detta är verkligen en ”deal breaker” då det tummar på säkerheten. Vi har en äldre Axkid bilbarnstol som inte har detta problemet. När man spänner fast barnet vill man inte att det ska vara möjligt att göra fel.
Daniel Wildensjö

Hälsning från Axkid

Hej från oss på Axkid! Axkid ONE 2 sätter nya standarder för barns säkerhet i bilen. Tillsammans med sin föregångare, Axkid ONE, är det här den enda bakåtvända bilbarnstolen med ISOFIX som är i-Size godkänd upp till ca 6-7 års ålder (125 cm/23 kg). Att åka bakåtvänt är upp till fem gånger säkrare jämfört med framåtvänt vilket gör att vi på Axkid alltid förespråkar bakåtvänt åkande så länge som möjligt. Stolen har unika funktioner så som skjutbar stolsteknologi för bäst benutrymme på marknaden, anpassningsbar lutning under färd med det smidiga Sleep Well Systemet och en installation som går på under 30 sekunder. 

 • Bästa benutrymmet på marknaden
 • Snabb och säker installation på 30 sekunder
 • Avancerat Sleep Well System
 • Plustestad upp till 125 cm