Sök
image showing Avène cream

Resultat

Avène Tolérance Control

Avène är ett franskt dermokosmetiskt varumärke som säljs exklusivt på apotek och som rekommenderas av hudläkare världen över. Nu har våra utvalda testpiloter kostnadsfritt provat den senaste innovationen från Avène – Tolérance Control, i utbyte mot video- och textrecensioner. Produkten är framtagen för att omedelbart lugna ner känslan av obehag, irritation, stramhet och hetta i huden och ge långvarig återfuktning. Tolérance Control finns i två utföranden - Cream är anpassad för normal till kombinerad hud och Balm för torr till mycket torr hud. Här nedan kan du ta del av deras omdömen.

 • 92 % av 83 testpiloter rekommenderar Avène Tolérance Control Avène Tolérance Control Skin Recovery Cream - normal till kombinerad hud
  Avène Tolérance Control Skin Recovery Cream - normal till kombinerad hud
 • 97 % av 33 testpiloter rekommenderar Avène Tolérance Control Avène Tolérance Control Skin Recovery Balm - torr till mycket torr hud
  Avène Tolérance Control Skin Recovery Balm - torr till mycket torr hud
 • Produkt Avène Tolérance Control
 • Tillverkare Avène
 • Antal testpiloter 33
 • Antal som ansökt 2 190
 • Testperiod mars 2022

Avène Tolérance Control Skin Recovery Cream - normal till kombinerad hud

 • Rekommenderat pris 239 SEK
 • Antal testpiloter 83

Avène Tolérance Control Skin Recovery Balm - torr till mycket torr hud

 • Rekommenderat pris 239 SEK
 • Antal testpiloter 33

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av Avène utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att utvärdera och dela upplevelser via Smartson samt på externa sajter.

Så tycker testpiloterna om Avène Tolérance Control Skin Recovery Cream - normal till kombinerad hud

De testpiloter som provat Avène Tolérance Control Skin Recovery Cream tycker att krämen är dryg, ger en snabbt lugnande effekt och lämnar huden len. Flera av testpiloterna nämner att den upplevs som väldigt behaglig och återfuktande och även här nämns den hygieniska pumptuben som ett plus. De testpiloter som väljer att inte rekommendera krämen upplevde att de fick mer problem med huden som finnar och plitor samt att huden blev fet. Hela 92% väljer att rekommendera  Avène Tolérance Control Skin Recovery Cream till en vän. 

Avène Tolérance Contorl Skin Recovery Cream 1 Avène Tolérance Contorl Skin Recovery Cream 2 Avène Tolérance Contorl Skin Recovery Cream 3

92 % rekommenderar (76 testpiloter)

avatar
Lätt att applicera, går snabbt in i huden och lämnar ett lent och följsamt resultat. Jag rekommenderar produkten.
Madeleine Mellgren
avatar
Gör huden mjuk och återfuktad. Produkten går snabbt in i huden och känns fräsch.
Rebecka Kainulainen
avatar
Mycket fin produkt som ger magiskt resultat!
Viktoria Gnatenko

8 % rekommenderar inte (7 testpiloter)

avatar
Kände inte någon effekt eller skillnad på min hy. Har många mycket billigare krämer som funkar lika bra.
Sara Delén
avatar
Min hy blir väldigt fet av krämen. Mycket glans som aldrig uppstår innan. Kanske inte används med fördel under makeup…? Plus för parfymfri.
Anna Nilsson
avatar
Har använt produkten i 3 veckor. Fick masa finnar och min hy mådde inte alls bra av produkten. Är inte imponerad alls.
Åsa Adelstam

Så tycker testpiloterna om Avène Tolérance Control Skin Recovery Balm - torr till mycket torr hud

Det är en nästan enad grupp testpiloter som ger tummen upp för Avène Tolérance Control Balm - flera av testpiloterna tycker att den har en härlig konsistens och går snabbt in i huden utan att lämna en fet känsla. Den upplevs lugna huden för de som har känslig och reaktiv hud och flera av testpiloterna tycker att den hygieniska tuben är praktisk och ger rätt mängd med kräm. Hela 97% av testpiloterna skulle rekommendera Avène Tolérance Control Balm till en vän.

Avène Tolérance Contorl Skin Recovery Balm Avène Tolérance Contorl Skin Recovery Balm 2 Avène Tolérance Contorl Skin Recovery Balm 3

97 % rekommenderar (32 testpiloter)

avatar
Den är enkel att dosera, gör huden mjuk och lugn.
Jeanette Ralbovsky
avatar
Jag tycker att den passar perfekt för min torra och känsliga hy, den går in i huden och kladdar inte och har en behaglig doft.
Isabel Ringqvist
avatar
Balmen är underbart! Perfekt att ha med sig alltid i fickan. Den har lugnat min irriterade hud varje gång när jag hade behov. Fin i konsistens, utan doft och irriterande ämne- perfekt för atopiker! Perfekt i skidbacken och när man ska ta sig ute i kylan. Rekommenderas varmt!
Milena Kustera

3 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar
För fet för min hud, tog lång tid för produkten att gå in i hyn. Upplevde att jag fick små plitor dagen efter.
Sandra Antonsen

Hälsning från Avène

Avène Ansiktskräm

Nyheten från Avène, Tolérance Control, passar känslig, hyperkänslig och reaktiv hud. Dessa ansiktskrämer lugnar omedelbart ner känslor av obehag i huden såsom hetta, stramhet och irritation samtidigt som huden får intensiv återfuktning och barriären återställs. De är parfymfria, fria från konserveringsmedel tack vare ny innovativ steril tub och har testats på allergisk hud. Hoppas ni gillar!

 • Hög tolerans - testad på allergisk hud
 • Innovativ steril pump - inga konserverande ingredienser
 • 98% naturliga ingredienser
Avène Sverige, , Avène Sverige
Avène Sverige

Avène Sverige