Arla Långsyrad Fil
Resultat

Arla Långsyrad Fil

Vårt stora fil-good test är nu avslutat! 1500 testpiloter har under hösten smakat och tyckt till om Arlas nyhet Långsyrad Fil i tre olika smaker. Hela 89 procent valde att rekommendera smakerna Naturell och Jordgubbar & Rabarber till en vän, tätt följt av Päron & Kardemumma med 84 procents rekommendation.

CROWDSCORE 89%AV 614 TESTPILOTERREKOMMENDERAR
Jordgubb & Rabarber

Rekommenderat pris: 16 SEK

Antal testpiloter: 614

CROWDSCORE 84%AV 424 TESTPILOTERREKOMMENDERAR
Päron & Kardemumma

Rekommenderat pris: 16 SEK

Antal testpiloter: 424

CROWDSCORE 89%AV 569 TESTPILOTERREKOMMENDERAR
Naturell

Rekommenderat pris: 16 SEK

Antal testpiloter: 569

Hälsning från Arla

När allt inte behöver gå så fort blir resultatet extra krämigt – precis som när varje bondgård gjorde sin egen filmjölk. Därför syrar våra mejerister först mjölken med en filkultur under en längre tid än vanlig fil, för att sedan skonsamt kyla ned den till 8 °C. Därför kallar vi den Långsyrad. Den långsammare processen ger en härligt krämig fil med en fin balans mellan syra och söta.

Välj mellan naturell, milt smaksatt med jordgubbar & rabarber eller päron & kardemumma. Långsyrad fil har en naturlig fetthalt, vilket betyder att den ligger mellan 3,5-4,5 %. Endast lite socker är tillsatt för att lyfta fram smakerna. Långsyrad fil är gjord på svensk mjölk från Arlagårdar. 

  • Len och krämig
  • Gjord på mjölk från svenska gårdar
  • Passar till både frukost och mellanmål

Om testet

  • Tillverkare Arla
  • Testpiloter sökes 1500
  • Antal som ansökt 10396

Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften var att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt utvärdera produkten efter testet.