Sök
Arla Köket Mjukglass

Resultat

Arla Köket Mjukglass

Med hjälp av en elvisp och bunke har 5 000 testpiloter fått möjligheten att göra sin egen mjukglass i smakerna choklad, vanilj eller jordgubb. Här kan du ta del av resultatet för Arla Köket Mjukglass.

  • 69 % av 2152 testpiloter rekommenderar Arla Köket Mjukglass
  • Produkt Arla Köket Mjukglass
  • Tillverkare Arla
  • Antal testpiloter 2 152
  • Antal som ansökt 27 000
  • Testperiod Maj 2013

Testpiloterna har toppat glassen med strössel, olika såser och färska jordgubbar - en favorit i sommartider. Många uppskattade möjligheten att göra mjukglass hemma och beskrev glassen som enkel att göra samt krämig och god. De som inte var lika nöjda med glassen tyckte den hann bli för hård i frysen, att smaken var konstgjord samt att förberedelsen var för lång, med andra ord att resultatet inte riktigt var värt besväret.

Så tycker testpiloterna om Arla Köket Mjukglass

69 % skulle rekommendera produkten till en vän. Bäst betyg fick vaniljglassen följt av jordgubbsglassen och sist chokladglassen. Nedan kan du ta del av testpiloternas blogginlägg.

Arla Köket Mjukglass image 1 Arla Köket Mjukglass image 2 Arla Köket Mjukglass image 3
avatar

Fick äntligen testat mjukglassen, smakade supergott, spetsade det med lite lakritsströssel. Det enda negativa var kanske att det smälter lite väl fort, hade blivit lite kladdigt om man skulle kört det i strut kanske.

Niklas Kullberg, testade Arla mjukglass jordgubb
avatar

Glassen var god, men lite pyssligt att vispa och frysa igen. Så man behöver lite framförhållning. Sedan tyckte jag att den smälte väldigt fort, men med en god kladdkaka så var den väl godkänd och smakade som vanlig mjukglass.

Peter Falk, testade Arla mjukglass choklad
avatar

Provade smaken vanilj, vilken inte alls var god. Smakade väldigt onaturligt! Dessutom blev glassen inte alls krämig som en mjukglass, snarare hård, liksom "smulig": Smälte dessutom snabbt. Var också alldeles för dyr.

Cecilia Johansson, testade Arla mjukglass vanilj
avatar

Tyvärr är glassen inte tillräckligt speciell för att vara värd priset, tiden och jobbet det tar att göra i ordning den. Smaken var okej, men inte mer än så - den hade gärna fått vara mer chokladig. Att köpa färdig glass känns mer lockande.

Katarina Andersson, testade Arla mjukglass choklad
avatar

Glassen hade en fyllig konsistens och en god vaniljsmak. Den smälte dock mycket snabbt i sommarvärmen. Jag förberedde glassen dagen innan, så jag hade en extra lång infrysningstid. Glassen var väl värd att vänta på!

Mari Ernlund, testade Arla mjukglass vanilj

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Arla

Nu kan du äntligen göra din egen mjukglass hemma, när du vill, året om. Arla Köket Mjukglass är gjord på färsk grädde och kommer finnas i tre klassiska smaker; choklad, vanilj och jordgubb. Vispa, frys, vispa och sen är det klart för att njuta! Mjukglassen hittar du i mejerikylen!
Hej! Vad kul att du är intresserad av att testa vår senaste nyhet från Arla Köket. Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra våra produkter och då är dina synpunkter värdefulla för oss. Ser fram emot att få höra vad du tycker om Arla Köket mjukglass.
Elisabeth Hedenljung, Varumärkesansvarig, Arla
Elisabeth Hedenljung

Varumärkesansvarig, Arla

Fler tester från Arla

Fler tester