Sök
Arla Köket Mjukglass

Resultat

Arla Köket Mjukglass

Med hjälp av en elvisp och bunke har 5 000 testpiloter fått möjligheten att göra sin egen mjukglass i smakerna choklad, vanilj eller jordgubb. Här kan du ta del av resultatet för Arla Köket Mjukglass.

  • 69 % av 2152 testpiloter rekommenderar Arla Köket Mjukglass
  • Produkt Arla Köket Mjukglass
  • Tillverkare Arla
  • Antal testpiloter 5 000
  • Antal som ansökt 27 000
  • Testperiod maj 2013 - jun 2013

Testpiloterna har toppat glassen med strössel, olika såser och färska jordgubbar - en favorit i sommartider. Många uppskattade möjligheten att göra mjukglass hemma och beskrev glassen som enkel att göra samt krämig och god. De som inte var lika nöjda med glassen tyckte den hann bli för hård i frysen, att smaken var konstgjord samt att förberedelsen var för lång, med andra ord att resultatet inte riktigt var värt besväret.

Hälsning från Arla

Nu kan du äntligen göra din egen mjukglass hemma, när du vill, året om. Arla Köket Mjukglass är gjord på färsk grädde och kommer finnas i tre klassiska smaker; choklad, vanilj och jordgubb. Vispa, frys, vispa och sen är det klart för att njuta! Mjukglassen hittar du i mejerikylen!
Hej! Vad kul att du är intresserad av att testa vår senaste nyhet från Arla Köket. Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra våra produkter och då är dina synpunkter värdefulla för oss. Ser fram emot att få höra vad du tycker om Arla Köket mjukglass.
Elisabeth Hedenljung, Varumärkesansvarig, Arla
Elisabeth Hedenljung

Varumärkesansvarig, Arla