Sök
Kockserien från Arla®

Resultat

Kockserien från Arla®

Vill du nå nya höjder med din matlagning? Vi lät 1328 hemmakockar testa Kockserien från Arla®, en ny serie smör och smör & rapsolja-produkter. Efter avslutat test väljer 94% att rekommendera Smör & Rapsolja Spray och 84% att rekommendera Klarifierat Smör.

 • Arla Kockserien Smör & Rapsolja Spray 94 % av 801 testpiloter rekommenderar Arla Kockserien Smör & Rapsolja Spray
  Smör & Rapsolja Spray
 • Arla Kockserien Klarifierat Smör 86 % av 627 testpiloter rekommenderar Arla Kockserien Klarifierat Smör
  Klarifierat Smör
 • Produkt Arla Kockserien
 • Tillverkare Arla®
 • Antal testpiloter 627
 • Antal som ansökt 15 059
 • Testperiod Sep - oktober 2015

Smör & Rapsolja Spray

 • Rekommenderat pris 35 SEK
 • Antal testpiloter 801

Klarifierat Smör

 • Rekommenderat pris 35 SEK
 • Antal testpiloter 627

Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften var att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt utvärdera produkten efter testet.

Så tycker testpiloterna om Smör & Rapsolja Spray

Våra testpiloter är överlag väldigt nöjda med Smör & Rapsolja Spray. Hela 94 % väljer efter avslutat test att rekommendera produkten till en vän. Det som lyfts fram som allra positivast är den ger god smak samt att den är är lätt och smidig att använda till många olika moment i matlagningen. Det som upplevs negativt är att det smakar för mycket olja och för lite smör samt att produkten tog slut snabbare än förväntat.

Arla Kockserien image 1 Arla Kockserien image 2 Arla Kockserien image 3

94 % rekommenderar (749 testpiloter)

avatar

Asså äntligen! En produkt som jag väntat på, lätt att använda till mycket. Har sprayat i stekpanna, över kokta grönsaker, popcorn och pasta. Sanslös smakförhöjare!


Carina Nordkvist
avatar

Det var väldigt behändigt att smöra i sprayform. Har sprayat pannor o ugnsformar. Dessutom sprayat maträtter för att få lite extra färg i ugnen. Mycket nöjd och positivt överraskad.


Sven-Erik Andersson
avatar

Enkelheten med produkten! Jag testade att spraya bakformar, stekpanna, potatis i ugn och till alla ändamål har jag varit mycket nöjd med produkten både gällande smak som användarvänlighet.


Rebecca Strand

6 % rekommenderar inte (52 testpiloter)

avatar

Produkten i sig har bra smak, däremot känns det inte så miljövänligt med aerosolbehållare, vilket förtar känslan av den lyxiga smaken.


Petra Carnert
avatar

Tror inte jag skulle rekommendera denna produkt då den inte täcker något behov. Det är inga problem att blanda smör och rapsolja själv vid exempelvis stekning. Däremot är den väldigt bra när det gäller att smörja en bakplåt.

Gustaf Gustafsson
avatar

Vilseledande namn, när smör står först ska produkten innehålla mest smör. Den innehåller hela 87% rapsolja och alltså väldigt lite smör. Därför även smaklös.Däremot är förpackningen i sprayform bra, slipper allt kladd.


Eva Sarvid

Så tycker testpiloterna om Klarifierat Smör

Många av våra matlagningsintresserade testpiloter är positiva till Klarifierat Smör. De positiva tycker att smöret förhöjer smakerna på råvarorna, samt att det ger en fin stekyta och färg. Testpiloterna gillar också att smöret är "tyst", att det tål höga temperatur och att det passar bra att montera sås med. De testpiloter som väljer att inte rekommendera produkten tycker att Klarifierat Smör hade en opraktisk förpackning, att det är för dyr och att de inte märker någon skillnad mot annat smör som de använt sig av tidigare i sin matlagning.

Arla Kockserien image 1 Arla Kockserien image 2 Arla Kockserien image 3

86 % rekommenderar (539 testpiloter)

avatar

Wow! Jag var skeptisk till att detta faktiskt skulle vara något "speciellt" men oj vad fel jag hade! JAG ÄLSKAR DET! Köttet som stektes i det blev dundergott och det gick liksom inte att misslyckas. Kommer absolut att köpa igen!


Freja Stenström
avatar

Tycker att det var kul att testa denna nyhet då det inte finns något liknande i affären. Den fungerade väldigt bra och den känns lyxig i köket. Något som en person med intresse för matlagning bör ha hemma. Den får en att känna sig lite som en riktig kock när man använder sådant och resultatet blir perfekt.


Anne-Marie Karlsson
avatar

En god smak och ett smidigt hjälpmedel för att slå en egen bearnaisesås.


Jannicke Nyqvist

14 % rekommenderar inte (88 testpiloter)

avatar

Det gav god smak och fin yta när jag stekte både kött och fisk. Tyckte dock inte att  skillnaden mot vanligt smör var tillräckligt stor för att motivera det dyrare priset. Men lyxigt kändes det!


Johanna Zakrisson
avatar

Produkten har normalt sett ett betydligt högre pris än vanligt smör och min upplevelse är inte att det finns en kvalitetsskillnad som motsvarar prisskillnaden. Fördelen är att det ej skvätter då man steker/brynet.


Simon Larsson
avatar

Alldeles för svår att få ur burken. En lägre burk hade vart mer praktiskt.


Sanna Leino

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Arla®

Arla Kockserien
Arla Kockserien

Våga bryta ny mark med nya Kockserien från Arla®. Nu lanserar vi på Arla® en ny serie matlagningsprodukter som tillåter dig att nå nya höjder i din matlagning. Produkterna är utvecklade tillsammans med professionella kockar och innehåller svenska råvaror, utan tillsatser. Kockserien Klarifierat Smör är 100% smörfett och tål höga temperaturer vilket gör det perfekt att bryna kött i, montera béarnaisesåser eller fritera med. Kockserien Smör & Rapsolja Spray är en blandning av smör och rapsolja i en praktisk sprayförpackning som passar perfekt för att glasera, steka, bryna eller smöra formar med. Nu är vi nyfikna på att höra hur du erövrar köket med Kockserien från Arla®. 

 • Båda produkterna är tillverkade av svenska råvaror helt utan tillsatser
 • Kockserien Klarifierat Smör är 100% smörfett och tål höga temperaturer
 • Kockserien Smör & Rapsolja Spray passar perfekt för att glasera, steka, bryna eller smöra formar med

Antoine Riché, Customer Marketing Manager, Arla®
Antoine Riché

Customer Marketing Manager, Arla®

Fler tester från Arla®

Fler tester