Sök
Arla DUO

Resultat

Arla DUO

Det finns många berömda duos på marknaden. Vi var nyfikna på om Arla DUO var en ny sådan och bjöd därför in ett gäng nyfikna testpiloter att prova denna dryck som består av mjölk och pressad frukt, helt utan tillsatt socker. Smakmässigt blir det både ris och ros från testarna som bidragit med smakomdömen och upplevelser under testet. Läs mer nedan.

 • Arla DUO Mango & Apelsin 44 % av 245 testpiloter rekommenderar Arla DUO Mango & Apelsin
  Mango & Apelsin
 • Arla DUO Blåbär & Jordgubb 52 % av 419 testpiloter rekommenderar Arla DUO Blåbär & Jordgubb
  Blåbär & Jordgubb
 • Produkt Arla DUO
 • Tillverkare Arla
 • Antal testpiloter 419
 • Antal som ansökt 9 735
 • Testperiod Juni - augusti 2016

Mango & Apelsin

 • Rekommenderat pris 15 SEK
 • Antal testpiloter 245

Blåbär & Jordgubb

 • Rekommenderat pris 15 SEK
 • Antal testpiloter 419

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Mango & Apelsin

De som testat och rekommenderar smaken med Mango & Apelsin beskriver den som en fräsch och lagom syrlig sommardryck. Flera tycker att den passar bra i smoothies och som godast när den är riktigt välkyld. Smakupplevelsen är tudelad även här, flera har åsikter på smak och konsistens där drycken beskrivs som sur och smaklös och även här nämns syntetisk och för vattnig.

Arla DUO image 1 Arla DUO image 2 Arla DUO image 3

44 % rekommenderar (111 testpiloter)

avatar

Fräsch o god dryck till en måltid. Men framförallt i en smoothie!!

Jeanette Ljungberg
avatar

God och svalkande. Hela familjen gillade kombinationen av mjölk och frukt! Känns fräscht och nyttigt.

Anna Östlund
avatar

Drycken har en fräsch smak och passar utmärkt till mig och mina vänner som tränar fotboll varje dag och vill ha en god kost som förser oss med den näring vi behöver. Vi får i oss vitaminer och protein på samma gång på ett naturligt sätt.

Maja Norrhamn

56 % rekommenderar inte (134 testpiloter)

avatar

Jag tyckte inte smakerna passade som en mjölkdryck, det var som att man spätt ut koncentrerad juice med mjölk. Kanske att det var just mango apelsin. Men barnen ratade den direkt.

Natalie Ibeh
avatar

Vi tyckte inte om smaken, konstigt att blanda mjölk och juice. Föredrar att dricka det var för sig i stället. Smakade lite surt.

Eva Burman
avatar

Tyvärr var den väldigt konstig i konsistensen och smakade likaså. Hade hoppats mer på en produkt som var mer åt smoothie hållet, men det var den tyvärr inte. Inget jag frivilligt skulle dricka/äta, eller tyvärr rekommendera till en vän.

Anna Johansson

Så tycker testpiloterna om Blåbär & Jordgubb

Blåbär & jordgubb var den som fick bäst betyg av smakerna. Den fruktiga mjölkdrycken är en vattendelare. De testpiloter som är positiva till drycken uppskattar att den är sockerfri. Smaken upplevs som frisk, fruktig och inte för söt, ett bra alternativ som mellanmål nämner flera. Gemensamt för de som inte var lika positiva var att de ansåg konsistensen som vattnig och smaken konstgjord.

Arla DUO image 1 Arla DUO image 2 Arla DUO image 3

52 % rekommenderar (218 testpiloter)

avatar

Arla DUO känns och smakar som en modern produkt, plus för den höga frukthalten och bra vitaminer.

Thomas Johansson
avatar

Kan varmt rekommendera DUO blåbär & jordgubb. Den var jättegod, frisk smak, inte för söt. Passade min familj jättebra.

Lena Rundqvist
avatar

Eftersom jag själv inte äter socker älskade jag att drycken var så god även utan tillsatt socker. Påminde om en blandning av juice och dryckyoghurt. Perfekt efter träningen som en boost!

Sanija Bajric

48 % rekommenderar inte (201 testpiloter)

avatar

Märklig smak, sötsliskig men ändå sur eftersmak, lös konsistens - skulle varit godare om den varit mer lik smoothie.

Klara Johansson
avatar

Upplever att den smaksatta mjölken känns som en tunn yoghurt och då föredrar jag yoghurts tjockare konsistens. Familjen tyckte den var okey men ingen ville ha påfyllning.

Elisabeth Norberg Kvarnström
avatar

Både luktar och smakar blåbär & jordgubb men konsistensen är på tok för blaskig. Smaken försvinner fort, förmodligen på grund av den låga fetthalten, tyvärr. Går att dricka men föredrar vanlig mjölk eller juice.

Robin Masth

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Arla

Arla DUO

Var med och testa vår nyhet Arla DUO - mjölkdryck gjord på mjölk och pressad frukt. DUO i två fruktiga goda smaker, Mango Apelsin och Blåbär Jordgubb. Passar perfekt till frukost eller mellanmål. Innehåller det bästa av två världar - lika mycket kalcium som mjölk och lika mycket C-vitamin som juice. Vi vill gärna veta vad du tycker om denna nya mjölkdryck och hur du kan hjälpa oss att utveckla produkten vidare, skapa nya smakkombinationer och göra fler bra duos.

 • Nyhet till sommarutflykten
 • Inget tillsatt socker
 • Kalcium och C-vitamin i samma goda dryck 
Karin Granlund, Senior Brand Manager, Arla
Karin Granlund

Senior Brand Manager, Arla

Fler tester från Arla

Fler tester