Sök
Arbetsbyxa - Workwear by Clas Ohlson

Resultat

Arbetsbyxa - Workwear by Clas Ohlson

Är hemmaprojekt din grej och saknar du ett par arbetsbyxor? Nu har 33 testpiloter provat arbetsbyxor från kollektionen Workwear by Clas Ohlson och delat sina upplevelser i videoklipp. Byxorna beskrivs som slitstarka och är utvecklade i Sverige av rejäla funktionsmaterial. Se vad testpanelen tyckte nedan.

  • 94 % av 33 testpiloter rekommenderar Arbetsbyxa - Workwear by Clas Ohlson
  • Produkt Arbetsbyxa - Workwear by Clas Ohlson
  • Tillverkare Clas Ohlson
  • Rekommenderat pris 399 SEK
  • Antal testpiloter 33
  • Antal som ansökt 5 116
  • Testperiod Apr - maj 2017

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och berätta om sina upplevelser främst genom att göra egna videor och dela dessa i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Arbetsbyxa - Workwear by Clas Ohlson

Våra testpiloter har verkligen satt Clas Ohlsons arbetsbyxor på prov, alltifrån renoveringsprojekt till trädgårdsarbete. De beskriver materialet som tåligt med bra kvalité samtidigt som det går att röra sig smidigt. Stort plus för många fickor till förvaring och knäskydd som ger stöd. Några har synpunkter på storleken som är unisex samt att byxorna känns för hårda. Utöver det får arbetsbyxorna ett toppenbetyg.

94 % rekommenderar (31 testpiloter)

avatar

Byxorna är fantastiska. S storleken sitter perfekt på mej som är M i dam. Många och bra fickor. Slitstarka. Ett plus är gummeringen på insidan av linningen som gör att byxorna ej kasar ner när man jobbar. Min man kommer snarast köpa ett par åt sej själv med!

Sanne Hermelin
avatar

För enligt min bedömning är detta en väldigt prisvärd arbetsbyxa som tål tuffa tag och har de praktiska fickorna på rätt ställe med förstärkning där påfrestning finns vid aktivt utövande.

Kenth Johansson
avatar

Byxorna är bekväma, praktiska, och slittåliga. Oavsett vad man gör för sysslor i hemmet fyller de en funktion. Massor av fickor och ställen att t.ex. hänga hammare eller andra verktyg. Knäskydden är grymt bra, och är både sköna och väldigt flexibla. Tyget tål det mesta och är av hög kvalitet. Finns ingenting negativt att säga om byxorna hittills!

Andreas Hagen

6 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar

Det var svårt att få I knäskydden, de satt dessutom för långt ner, tyget drog åt sig damm och hundhår. Byxorna fungerade bra för övrigt med fickor och passform men nackdelarna drog ner betyget på dom tyvärr!

Sophie Bengtsson
avatar

Lite för hårda och svåra att böja sig i.

Pia Fryksdahl

Hälsning från Clas Ohlson

Clas Ohlson har i alla år levererat smarta produkter och lösningar för händiga människor. Nu ser vi även till att du kan vara rätt klädd när du gör jobbet. Vår egen kollektion med snygga, funktionella, slitstarka arbetskläder utvecklas i Sverige och tillverkas i rejäla kvalitetsmaterial. Stryktåliga med smarta detaljer – arbetskläder från Clas Ohlson.

  • Svensk design och produktutveckling 
  • Kvalitet, design och passform 
  • Oeko-Tex-Certifiering garanterar hållbarhet och att plagget inte innehåller hälsofarliga ämnen.
Niklas Carlsson, Informationschef Sverige, Clas Ohlson
Niklas Carlsson

Informationschef Sverige, Clas Ohlson